SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Nuripaşa’daki Akşam Çayında ‘Saksı’ Gündem oldu

KÜLTÜR 23.01.2020 - 16:54, Güncelleme: 23.01.2020 - 16:54
 

Nuripaşa’daki Akşam Çayında ‘Saksı’ Gündem oldu

Zeytinburnu Belediyesi’nin Çanakkale Assos Tesisleri’nde misafir ettiği yaklaşık 80 yaşındaki teyze, “Kamptaki çiçeği dalından koparıp ektim, büyüttüm ama şimdi de çaldım gibime geldiği için vicdan azabı duyuyorum” dedi, çiçeği Başkan Arısoy’a taktim etti.

Zeytinburnu’ndaki okullarda başarı gösteren öğrencilerini Asos’ta bulunan "Çanakkale Doğa ve Tarih Kampı’nda yaz boyunca ağırlayan Zeytinburnu Belediyesi, yeni planlamayla Çanakkale gezilerini tüm yıla yayarak, gezilere aile konseptini eklediğini duyurdu. Gezilerinden yararlanmak isteyen aileler için aranan tek şart, Zeytinburnu’nda ikamet olarak açıklandı.  Öncelikle Zeytinburnulu ailelerin tanışması, mahalle kültürünü yaşatması ve muhabbetlerinin artması için böyle bir uygulamaya gittiklerini ve büyük talep gördüğünü söyleyen Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, halkın sorunlarına yerinde çözümler üretilmesi amacıyla geleneksel olarak organize edilen 'Başkanla Akşam Çayı’ programını bu hafta Nuripaşa Mahallesinde yaptı.  Çanakkale Doğa ve Tarih Kampı gezisine katılan Nuripaşa Mahallesinde ikamet eden yaklaşık 80 yaşındaki bir teyze, kamptaki çiçeklerden bir dal kopararak ektiğini söyleyerek, “Çok güzel gezdim ama ben oradan bir dal çiçek kopardım, geldim ektim büyüdü ama sonra çaldım gibime geldi vicdan azabı çektim. Onu da aldım size getirdim” diyerek Başkan Arısoy’a saksıda yetişen çiçeği taktim etti. Başkan Arısoy’da teyzenin getirdiği saksıda çiçeği alarak, “Ben bunu alayım sonra sana hediye edeyim. Senin de vicdanın rahat olsun” dedi.  Vatandaşların alkışlarla karşılık verdiği Başkan Arısoy ve içinin rahatladığını söyleyen teyze, çiçeğini çok sevdiğini, Başkanın hediyesi olduğu için de ayrıca önem taşıdığını belirten teyze, “Merak etme oğlum, gözüm gibi bakacağım” diyerek, “Allah senden razı olsun”  diyerek, Başkan Arısoy’a teşekkür etti. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ  
Zeytinburnu Belediyesi’nin Çanakkale Assos Tesisleri’nde misafir ettiği yaklaşık 80 yaşındaki teyze, “Kamptaki çiçeği dalından koparıp ektim, büyüttüm ama şimdi de çaldım gibime geldiği için vicdan azabı duyuyorum” dedi, çiçeği Başkan Arısoy’a taktim etti.

Zeytinburnu’ndaki okullarda başarı gösteren öğrencilerini Asos’ta bulunan "Çanakkale Doğa ve Tarih Kampı’nda yaz boyunca ağırlayan Zeytinburnu Belediyesi, yeni planlamayla Çanakkale gezilerini tüm yıla yayarak, gezilere aile konseptini eklediğini duyurdu. Gezilerinden yararlanmak isteyen aileler için aranan tek şart, Zeytinburnu’nda ikamet olarak açıklandı. 

Öncelikle Zeytinburnulu ailelerin tanışması, mahalle kültürünü yaşatması ve muhabbetlerinin artması için böyle bir uygulamaya gittiklerini ve büyük talep gördüğünü söyleyen Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, halkın sorunlarına yerinde çözümler üretilmesi amacıyla geleneksel olarak organize edilen 'Başkanla Akşam Çayı’ programını bu hafta Nuripaşa Mahallesinde yaptı. 

Çanakkale Doğa ve Tarih Kampı gezisine katılan Nuripaşa Mahallesinde ikamet eden yaklaşık 80 yaşındaki bir teyze, kamptaki çiçeklerden bir dal kopararak ektiğini söyleyerek, “Çok güzel gezdim ama ben oradan bir dal çiçek kopardım, geldim ektim büyüdü ama sonra çaldım gibime geldi vicdan azabı çektim. Onu da aldım size getirdim” diyerek Başkan Arısoy’a saksıda yetişen çiçeği taktim etti. Başkan Arısoy’da teyzenin getirdiği saksıda çiçeği alarak, “Ben bunu alayım sonra sana hediye edeyim. Senin de vicdanın rahat olsun” dedi. 

Vatandaşların alkışlarla karşılık verdiği Başkan Arısoy ve içinin rahatladığını söyleyen teyze, çiçeğini çok sevdiğini, Başkanın hediyesi olduğu için de ayrıca önem taşıdığını belirten teyze, “Merak etme oğlum, gözüm gibi bakacağım” diyerek, “Allah senden razı olsun”  diyerek, Başkan Arısoy’a teşekkür etti.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.