SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Toki Beştelsiz ihalesini Küçükçekmece'de yaptı

22.01.2020 - 20:09, Güncelleme: 22.01.2020 - 20:09
 

Toki Beştelsiz ihalesini Küçükçekmece'de yaptı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ortaklığı tarafından Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi’nde kentsel dönüşüm ve gelişim kapsamında hayata geçirilecek olan Toki Zeytinburnu Beştelsiz ilahesi gerçekleştirildi.

Toplam 160 adet dairenin yer aldığı Toki İstanbul Zeytinburnu Beştelsiz ihalesi bugün gerçekleştirildi. Konut projesinin ihalesi 22 Ocak 2020 tarihinde Çarşamba günü saat 14:30’da yapıldı. İhale T.C. Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Küçükçekmece'deki Toplu Konut İdaresi Başkanlığında yaptı. İhalesi yapılan toplu konut projesinde 160 adet daireden başka ayrıca 49 adet ticari ünitenin yer aldığı 1 adet ticaret merkezi, 1 adet cami, altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer alıyor. Projede ayrıca spor alanları, oyun alanları, park alanları ve peyzaj alanları da yer alacak. Açık ihale usulü ile ihale edilen proje ile ilgi sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer tesliminin yapılarak işe başlanması gerekiyor. İşe başlanma tarihinde sonra 500 takvim gününde ise işin bitirilmesi gerekiyor. Projedeki daire tipleri neler? Toplu Konut projesinde 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki farklı tip daire seçeneklerine yer alması bekleniyor. Toki İstanbul Zeytinburnu Beştelsiz evleri projesinde yer alan konut bloklarının Toki’nin yatay mimariye ve yerel mimari özelliklere önem vererek tasarladığı projelerden biri olması bekleniyor. Projede yatay mimari esas alınarak hayata geçirilecek.İhaleye katılmak isteyenlerin teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vermeleri gerekiyor. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi ise ihale tarihinden itibaren 120 (yüz yirmi) takvim günüdür. Beştelsiz Millet Bahçesi ihalesi yarın yapılacak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ortaklığı tarafından İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Beştelsiz Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Beştelsiz Millet Bahçesi ve millet bahçesine ait sosyal alanların inşaatları ve çevre düzenleme işi ihalesi ise yarın gerçekleştirilecek.Beştelsiz Millet Bahçesi  ile sosyal alanların inşaatları, alt yapı ve çevre düzenleme işi ihalesi 23 Ocak 2020 tarihinde Perşembe günü saat 14:30’da yine İstanbul’da Küçükçekmece’deki binada gerçekleştirilecek. Toki İstanbul Zeytinburnu Beştelsiz konutları projesi ile ilgili her türlü soru ve görüşleriniz için 444 86 54 numaralı telefonu arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ortaklığı tarafından Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi’nde kentsel dönüşüm ve gelişim kapsamında hayata geçirilecek olan Toki Zeytinburnu Beştelsiz ilahesi gerçekleştirildi.

Toplam 160 adet dairenin yer aldığı Toki İstanbul Zeytinburnu Beştelsiz ihalesi bugün gerçekleştirildi. Konut projesinin ihalesi 22 Ocak 2020 tarihinde Çarşamba günü saat 14:30’da yapıldı. İhale T.C. Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Küçükçekmece'deki Toplu Konut İdaresi Başkanlığında yaptı. İhalesi yapılan toplu konut projesinde 160 adet daireden başka ayrıca 49 adet ticari ünitenin yer aldığı 1 adet ticaret merkezi, 1 adet cami, altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer alıyor. Projede ayrıca spor alanları, oyun alanları, park alanları ve peyzaj alanları da yer alacak. Açık ihale usulü ile ihale edilen proje ile ilgi sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer tesliminin yapılarak işe başlanması gerekiyor. İşe başlanma tarihinde sonra 500 takvim gününde ise işin bitirilmesi gerekiyor.

Projedeki daire tipleri neler?

Toplu Konut projesinde 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki farklı tip daire seçeneklerine yer alması bekleniyor. Toki İstanbul Zeytinburnu Beştelsiz evleri projesinde yer alan konut bloklarının Toki’nin yatay mimariye ve yerel mimari özelliklere önem vererek tasarladığı projelerden biri olması bekleniyor. Projede yatay mimari esas alınarak hayata geçirilecek.İhaleye katılmak isteyenlerin teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vermeleri gerekiyor. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi ise ihale tarihinden itibaren 120 (yüz yirmi) takvim günüdür.

Beştelsiz Millet Bahçesi ihalesi yarın yapılacak

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ortaklığı tarafından İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Beştelsiz Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Beştelsiz Millet Bahçesi ve millet bahçesine ait sosyal alanların inşaatları ve çevre düzenleme işi ihalesi ise yarın gerçekleştirilecek.Beştelsiz Millet Bahçesi  ile sosyal alanların inşaatları, alt yapı ve çevre düzenleme işi ihalesi 23 Ocak 2020 tarihinde Perşembe günü saat 14:30’da yine İstanbul’da Küçükçekmece’deki binada gerçekleştirilecek. Toki İstanbul Zeytinburnu Beştelsiz konutları projesi ile ilgili her türlü soru ve görüşleriniz için 444 86 54 numaralı telefonu arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.