SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Üç Yaşındaki Ahmet Baran Zeytinburnu’nu yasa boğdu

KÜLTÜR 19.01.2020 - 21:43, Güncelleme: 19.01.2020 - 21:43
 

Üç Yaşındaki Ahmet Baran Zeytinburnu’nu yasa boğdu

Mardin Omer-Ka Aşiretinden, Zeytinburnu’muzun başarılı işadamlarından Omer-Ka Derneğinin Başkan Yardımcısı Demfur Kürkün sahibi Nail Demir Kardeşimiz Beş yıl arayla İkinci evlat acısıyla sarsıldı.  

Zeytinburnu’nun sevilen işadamlarından Nail Demir’in Üç yaşındaki oğlu Ahmet Baran öğlen saatlerinde Yeşiltepe Mahallesinde ikamet etikleri Apartmanın 3.Katından talihsiz bir şekilde düşerek hayatın kaybetti. Demir Ailesi Beş yıl önce de 16 Yaşındaki Büyük Oğullarını tahlisiz bir kaza sonucu kaybetmişlerdi. Bu kez en küçük çocuklarını talihsiz bir kaza sonucu kaybeden aile Beş Yıl arayla ikinci kez evlat acısını yaşadı. Adli Tıp Morgundan alınan Ahmet Baran’nın minik naaşı Zeytinburnu Gasilhanesine getirildi. Gasihanedeki işlemlerin ardından Ahmet Baran’ın cenazesi Taş camiine getirildi. Cenazede adete izdiham yaşandı. Caminin avlusu ve dışın hınca hınç doldu. Kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları sel oldu. Annesi ve babasının son kez 3 yaşındaki evlatlarına sarılmaları cenazeye katılan herkesi gözyaşına boğdu. Aile Beş yıl önce kaybettikleri büyük çocuklarını Mardin’de toprağa vermişlerdi. Ahmet Baran’ında önce Mardin’e götürüleceği söylenmişti. Anne oğlunun Mardin’de değil Zeytinburnu’nda defin edilmesini istedi. Cenaze namazının ardından Melek Ahmet Baran Kozlu Mezarlığında toprağa verildi.Zeytinburnu Haber Gazetesi olarak Demir Ailesine, Nail Kardeşimize, Yengemize ve tüm akrabalarına Allah’tan sabır diliyoruz. Yeğenimizin mekanı cennet olsun.   ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Mardin Omer-Ka Aşiretinden, Zeytinburnu’muzun başarılı işadamlarından Omer-Ka Derneğinin Başkan Yardımcısı Demfur Kürkün sahibi Nail Demir Kardeşimiz Beş yıl arayla İkinci evlat acısıyla sarsıldı.  

Zeytinburnu’nun sevilen işadamlarından Nail Demir’in Üç yaşındaki oğlu Ahmet Baran öğlen saatlerinde Yeşiltepe Mahallesinde ikamet etikleri Apartmanın 3.Katından talihsiz bir şekilde düşerek hayatın kaybetti. Demir Ailesi Beş yıl önce de 16 Yaşındaki Büyük Oğullarını tahlisiz bir kaza sonucu kaybetmişlerdi. Bu kez en küçük çocuklarını talihsiz bir kaza sonucu kaybeden aile Beş Yıl arayla ikinci kez evlat acısını yaşadı.

Adli Tıp Morgundan alınan Ahmet Baran’nın minik naaşı Zeytinburnu Gasilhanesine getirildi. Gasihanedeki işlemlerin ardından Ahmet Baran’ın cenazesi Taş camiine getirildi. Cenazede adete izdiham yaşandı. Caminin avlusu ve dışın hınca hınç doldu. Kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları sel oldu. Annesi ve babasının son kez 3 yaşındaki evlatlarına sarılmaları cenazeye katılan herkesi gözyaşına boğdu. Aile Beş yıl önce kaybettikleri büyük çocuklarını Mardin’de toprağa vermişlerdi. Ahmet Baran’ında önce Mardin’e götürüleceği söylenmişti. Anne oğlunun Mardin’de değil Zeytinburnu’nda defin edilmesini istedi. Cenaze namazının ardından Melek Ahmet Baran Kozlu Mezarlığında toprağa verildi.Zeytinburnu Haber Gazetesi olarak Demir Ailesine, Nail Kardeşimize, Yengemize ve tüm akrabalarına Allah’tan sabır diliyoruz. Yeğenimizin mekanı cennet olsun.  

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.