SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu’nda 55 Bin öğrenci karne aldı

EĞİTİM 18.01.2020 - 00:26, Güncelleme: 18.01.2020 - 00:26
 

Zeytinburnu’nda 55 Bin öğrenci karne aldı

Tüm yurtta olduğu gibi Zeytinburnu’nda da karne heyecanı vardı. Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt, Türkiye'nin 81 vilayetinde olduğu gibi Zeytinburnu’nda da 55 bin öğrencinin karne heyecanı yaşadığını söyledi

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönem Kapanış Töreni Zeytinburnu Kaymakamı Mehmet Makas, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Ali Yeşilyurt, Zeytinburnu Müftüsü Mehmet Münip Şallıoğlu, Şube Müdürleri Faruk Tosun ve Necati Tekbaş, okul müdürleri, öğrenciler ve velilerin katılımı ile 75. Yıl Ortaokulunda gerçekleştirildi. Zeytinburnu genelinde, 11 Okul öncesi, 18 İlkokul, 17 Ortaokul, 13 Anadolu Lisesi, 3 İmamhatip Lisesi, 8 Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, olmak üzere Toplam 70 Eğitim Kurumuyla, 50 Bin Devlet okullarında 5 Bin Özel okullarda eğitim gören toplam 55 Bin öğrenci ve öğretmenleri karnelerin dağıtılmasıyla birlikte 15 günlük ara tatile girdiler.  Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt, Türkiye'nin 81 vilayetinde olduğu gibi Zeytinburnu’nda da 55 bin öğrencinin karne heyecanı yaşadığını söyledi. Müdür Yeşilyurt, “Ülkemizin genelinde 20 milyon civarında öğrenci karnelerini aldı. Zeytinburnu’nda ise 55 bin öğrenciye karneleri dağıtıldı. Eğitim maratonunun birinci dönemini burada kısa bir arayla sonlandırmış bulunuyoruz ve bizim için güzel bir dönemdi. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum dedi.  Kapanış töreninde Velilere tavsiyede bulunan Zeytinburnu Kaymakamı Mehmet Makas, “Velilerimizden isteğimiz şudur. 15 günlük süreci çocuklarla geçirmelerini, kitaplarla haşir neşir olmaları ve aynı zamanda dinlemeleridir. Öğrencilerimizin etkinlikleri ana babalarla yapmalarını ve her şeyden önce kitap okumaların sağlamalarını istiyoruz. Anne babaların kitap okumadığı bir yerde kitap okuması zorlaşır, bizim buna eşlik etmemiz lazım. Eğitim camiasına iyi tatiller diliyorum. Tatilin ülkemize, geleceğimize, çocuklarımıza hayırlara vesile olmasını diyorum” şeklinde konuştu. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ise konuşmasında, Karne günleri daha çok sevgi ve hoşgörü zamanlarıdır. Çocuklarımızın karne notları nasıl olursa olsun onların yanında olmaya devam edelim. Sevgili öğrenciler, yarıyıl tatilinizde öncelikle dinlenmenizi ve bol bol kitap okumanızı tavsiye ediyorum. Hepinize mutlu tatiller dedi.  Konuşmaların ardından Zeytinburnu Kaymakamı Mehmet Makas, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Ali Yeşilyurt, ve beraberindekiler öğrencilere karnelerini ve çeşitli hediyeler dağıttı.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
Tüm yurtta olduğu gibi Zeytinburnu’nda da karne heyecanı vardı. Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt, Türkiye'nin 81 vilayetinde olduğu gibi Zeytinburnu’nda da 55 bin öğrencinin karne heyecanı yaşadığını söyledi

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönem Kapanış Töreni Zeytinburnu Kaymakamı Mehmet Makas, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Ali Yeşilyurt, Zeytinburnu Müftüsü Mehmet Münip Şallıoğlu, Şube Müdürleri Faruk Tosun ve Necati Tekbaş, okul müdürleri, öğrenciler ve velilerin katılımı ile 75. Yıl Ortaokulunda gerçekleştirildi.

Zeytinburnu genelinde, 11 Okul öncesi, 18 İlkokul, 17 Ortaokul, 13 Anadolu Lisesi, 3 İmamhatip Lisesi, 8 Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, olmak üzere Toplam 70 Eğitim Kurumuyla, 50 Bin Devlet okullarında 5 Bin Özel okullarda eğitim gören toplam 55 Bin öğrenci ve öğretmenleri karnelerin dağıtılmasıyla birlikte 15 günlük ara tatile girdiler. 

Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt, Türkiye'nin 81 vilayetinde olduğu gibi Zeytinburnu’nda da 55 bin öğrencinin karne heyecanı yaşadığını söyledi. Müdür Yeşilyurt, “Ülkemizin genelinde 20 milyon civarında öğrenci karnelerini aldı. Zeytinburnu’nda ise 55 bin öğrenciye karneleri dağıtıldı. Eğitim maratonunun birinci dönemini burada kısa bir arayla sonlandırmış bulunuyoruz ve bizim için güzel bir dönemdi. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum dedi. 

Kapanış töreninde Velilere tavsiyede bulunan Zeytinburnu Kaymakamı Mehmet Makas, “Velilerimizden isteğimiz şudur. 15 günlük süreci çocuklarla geçirmelerini, kitaplarla haşir neşir olmaları ve aynı zamanda dinlemeleridir. Öğrencilerimizin etkinlikleri ana babalarla yapmalarını ve her şeyden önce kitap okumaların sağlamalarını istiyoruz. Anne babaların kitap okumadığı bir yerde kitap okuması zorlaşır, bizim buna eşlik etmemiz lazım. Eğitim camiasına iyi tatiller diliyorum. Tatilin ülkemize, geleceğimize, çocuklarımıza hayırlara vesile olmasını diyorum” şeklinde konuştu.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ise konuşmasında, Karne günleri daha çok sevgi ve hoşgörü zamanlarıdır. Çocuklarımızın karne notları nasıl olursa olsun onların yanında olmaya devam edelim. Sevgili öğrenciler, yarıyıl tatilinizde öncelikle dinlenmenizi ve bol bol kitap okumanızı tavsiye ediyorum. Hepinize mutlu tatiller dedi. 

Konuşmaların ardından Zeytinburnu Kaymakamı Mehmet Makas, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Ali Yeşilyurt, ve beraberindekiler öğrencilere karnelerini ve çeşitli hediyeler dağıttı. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.