SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Yeşilılgazspor’dan 9 transfer

16.01.2020 - 16:58, Güncelleme: 16.01.2020 - 16:58
 

Yeşilılgazspor’dan 9 transfer

İstanbul 2.Amatör Lig ekiplerinden Zeytinburnu temsilcisi Yeşilılgazspor, 2 Kulüpten toplam 9 oyuncuyu transfer etti.

Hedefini 1. Amatör Lig olarak belirleyen 2. Amatör Lig 9.Grup temsilcisi, Süper Amatör Lige yükselen Okmeydanı Fetih’ten Abddurrahim Yıldırım, Atakan Algül, Emrehan Baştuğ, Eyüp Akın, Feyyaz Önen ve Furkan Bulut ile 1.Amatör Lig 8.Grubu 4.sırada bitiren Merkezefendispor’dan Ayberk Burhan, Mert İnan ve Okan Salih Akan’ı kadrosuna kattı. Teknik Direktörlüğünü Muharrem Önen’in, Antrenörlüğünü Alaattin Taş’ın yaptığı Zeytinburnu temsilcisinde Kamuran Gazi’de Kulübü Okmeydanı Fetih’ten gelen oyuncuların durumunu görmek adına takıma Sportif Direktör olarak destek olacak. Yeşil-Beyazlılar, kendilerine oyuncu transferi konusunda destek olan Okmeydanı Fetihspor Başkanı Burhan Erdoğdu ile Merkezefendispor Başkan Mesut Kurtuluş’a teşekkür etti. AmatörLig.Net-Ali Kemal Demir
İstanbul 2.Amatör Lig ekiplerinden Zeytinburnu temsilcisi Yeşilılgazspor, 2 Kulüpten toplam 9 oyuncuyu transfer etti.

Hedefini 1. Amatör Lig olarak belirleyen 2. Amatör Lig 9.Grup temsilcisi, Süper Amatör Lige yükselen Okmeydanı Fetih’ten Abddurrahim Yıldırım, Atakan Algül, Emrehan Baştuğ, Eyüp Akın, Feyyaz Önen ve Furkan Bulut ile 1.Amatör Lig 8.Grubu 4.sırada bitiren Merkezefendispor’dan Ayberk Burhan, Mert İnan ve Okan Salih Akan’ı kadrosuna kattı.

Teknik Direktörlüğünü Muharrem Önen’in, Antrenörlüğünü Alaattin Taş’ın yaptığı Zeytinburnu temsilcisinde Kamuran Gazi’de Kulübü Okmeydanı Fetih’ten gelen oyuncuların durumunu görmek adına takıma Sportif Direktör olarak destek olacak.

Yeşil-Beyazlılar, kendilerine oyuncu transferi konusunda destek olan Okmeydanı Fetihspor Başkanı Burhan Erdoğdu ile Merkezefendispor Başkan Mesut Kurtuluş’a teşekkür etti.

AmatörLig.Net-Ali Kemal Demir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.