SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Başkan Şenocak Zeytinburnu’nda üye çalışması yaptı

GÜNDEM 15.01.2020 - 22:56, Güncelleme: 15.01.2020 - 22:56
 

Başkan Şenocak Zeytinburnu’nda üye çalışması yaptı

AK Parti'nin tek başına iktidara gelişinin 17. yıl dönümü nedeniyle AK Parti İstanbul İl Başkanlığı 6 bin teşkilat mensubuyla 39 ilçede üye çalışması başlatmıştı. İl Başkanı Şenocak üye çalışmaları kapsamında Zeytinburnu’ndaydı. 

AK Parti İl Başkanı Bayram Şenocak, İlçe Başkanı Selami Delibalta ve Belediye Başkanı Ömer Arısoy ile birlikte Zeytinburnu'nda Ural Ailesi'ni ziyaret ederek aile fertleri AK Parti'ye üye yaptılar. Evden ayrılırken Başkan Şenocak, Herkesin kapısını çalacağız. Herkese tek tek ulaşacağız. Zamanımız çok kıymetli. Bugün size geldik, yarın diğer vatandaşlara gideceğiz ama herkesin gönlüne dokunacağız” dedi. Başkan Şenocak, 17 yılda parti olarak çok güzel işler başardık. Özellikle Sayın Cumhurbaşkanımızın yola çıkarken 'Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' sloganıyla bu 17 yılı değerlendirdiğimizde gerçekten artık hiçbir şey eskisi gibi değil. 17 Yıl önceki Türkiye ile günümüz Türkiye'si arasında dağlar kadar fark var. Artık siyasi vesayet dönemi kalktı. Özgürlüklerin kısıtlandığı bir Türkiye değil hukukun üstünlüğü, demokrasinin, özgürlüklerin yaşandığı, istenilen okula gidilebilen bir Türkiye konuşuyoruz.” Şeklinde konuştu. Başkan Şenocak, Çocuklarla yakından ilgilendi, onlara hediyeler verdi, Aileye misafirperverlikleri ve samimi sohbetleri için teşekkür ederek evden ayrıldı.. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
AK Parti'nin tek başına iktidara gelişinin 17. yıl dönümü nedeniyle AK Parti İstanbul İl Başkanlığı 6 bin teşkilat mensubuyla 39 ilçede üye çalışması başlatmıştı. İl Başkanı Şenocak üye çalışmaları kapsamında Zeytinburnu’ndaydı. 

AK Parti İl Başkanı Bayram Şenocak, İlçe Başkanı Selami Delibalta ve Belediye Başkanı Ömer Arısoy ile birlikte Zeytinburnu'nda Ural Ailesi'ni ziyaret ederek aile fertleri AK Parti'ye üye yaptılar. Evden ayrılırken Başkan Şenocak, Herkesin kapısını çalacağız. Herkese tek tek ulaşacağız. Zamanımız çok kıymetli. Bugün size geldik, yarın diğer vatandaşlara gideceğiz ama herkesin gönlüne dokunacağız” dedi.

Başkan Şenocak, 17 yılda parti olarak çok güzel işler başardık. Özellikle Sayın Cumhurbaşkanımızın yola çıkarken 'Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' sloganıyla bu 17 yılı değerlendirdiğimizde gerçekten artık hiçbir şey eskisi gibi değil. 17 Yıl önceki Türkiye ile günümüz Türkiye'si arasında dağlar kadar fark var. Artık siyasi vesayet dönemi kalktı. Özgürlüklerin kısıtlandığı bir Türkiye değil hukukun üstünlüğü, demokrasinin, özgürlüklerin yaşandığı, istenilen okula gidilebilen bir Türkiye konuşuyoruz.” Şeklinde konuştu. Başkan Şenocak, Çocuklarla yakından ilgilendi, onlara hediyeler verdi, Aileye misafirperverlikleri ve samimi sohbetleri için teşekkür ederek evden ayrıldı..

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.