SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

CHP Zeytinburnu’nda görev dağılımını yaptı

GÜNDEM 11.01.2020 - 22:44, Güncelleme: 11.01.2020 - 22:44
 

CHP Zeytinburnu’nda görev dağılımını yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanı Metni Doğan ve ekibi, mazbatalarını almalarının ardından ilk toplantısını yaptı. Toplantıda yeni yönetim kurulunun görev dağılımı gerçekleşti.

29 Aralık’ta yeni başkanını seçen CHP’de yönetim kurulu görev dağılımını gerçekleştirdi. CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan yaptığı açıklamada; “Zeytinburnu Cumhuriyet Halk Partisi olarak 29 Aralık 2019 Pazar günü gerçekleştirdiğimiz kongremiz neticesinde İlçe Başkanlığı adayı olduğum ve Yönetim Kurulumuz,  Delegelerimizin taktiri ile ilçe Başkanlığı görevi yeniden bizlere tevdi edildi.  Bilindiği üzere partimizde icra edilen kongreler bir demokrasi şöleni havasında geçmektedir. Seçim süresince demokrasi adına güzel ve seviyeli bir rekabete girmiş olduğumuz, bu demokrasi şöleninde katkısı olan tüm örgütümüze huzurlarınızda bir kez daha şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Şunun özellikle altını çiziyorum. CHP’de kaybeden yok. Kazanan daima partimizdir, davamızdır, demokrasimizdir. Bugünden itibaren yeni yönetim kurulumuzla görevimize hız kesmeden devam edeceğiz.  Zeytinburnu’nda sorun odaklı değil, çözüm odaklı, üreten bir siyaset izleyeceğiz. CHP Zeytinburnu İlçe Örgütü olarak bizlerin tek amacı; daha temiz, daha güzel, daha yaşanabilir bir Zeytinburnu için neler yapabiliriz, ne gibi çözümler üretebiliriz? Çocuklarımıza, gençlerimize güzel ve yaşanabilir bir şehir bırakmak için var gücümüzle çalışacağımızın bilinmesini isteriz. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi olarak 31 Mart ve 23 Haziran yerel seçimlerinde elde ettiğimiz başarının yarattığı moral ve motivasyonla önümüzdeki genel seçimlere odaklanmış bulunmaktayız. Bu süreçte tüm yöneticilerimize ve örgütümüze çok önemli görevler düşüyor. Zeytinburnu İlçe Başkanlığı olarak kongremizi yaparak yönetimimizi belirledik. İlk toplantımızda da görev dağılımını gerçekleştirdik. Bundan sonra bizlere düşen çalışmalarımızı iktidar hedefi ile sürdürmek olacaktır” dedi. Toplantıda Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Şenol Gürele, İlçe Sekreterliğine Barbaros Doğruel getirilirken saymanlık görevini ise Hakan Vardar üstlendi.İlçe Eğitim Sekterliğine Özgür Ölçer, Bilişim, İletişim ve Medya Sorumluluğuna Ozan Aşkın, STK'lardan ve Spordan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılıklarına Yaşar Güner, Süleyman Dağ, Kültür ve Sanattan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığına Derya Karaer, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığına Murat Salcı, Halkla İlişkilerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığına Rıfat Avcı, Eylem ve Etkinliklerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığına Levent Uyar,Esnaf ve Meslek Kuruluşlarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılıklarına Ümit Gülnar, Mahmut Okat, İnsan ve Çevre Haklarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığına Tahsin Subaşı, Sağlık İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığına Şaban Şentürk getirildi.   ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
Cumhuriyet Halk Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanı Metni Doğan ve ekibi, mazbatalarını almalarının ardından ilk toplantısını yaptı. Toplantıda yeni yönetim kurulunun görev dağılımı gerçekleşti.

29 Aralık’ta yeni başkanını seçen CHP’de yönetim kurulu görev dağılımını gerçekleştirdi. CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan yaptığı açıklamada; “Zeytinburnu Cumhuriyet Halk Partisi olarak 29 Aralık 2019 Pazar günü gerçekleştirdiğimiz kongremiz neticesinde İlçe Başkanlığı adayı olduğum ve Yönetim Kurulumuz,  Delegelerimizin taktiri ile ilçe Başkanlığı görevi yeniden bizlere tevdi edildi. 

Bilindiği üzere partimizde icra edilen kongreler bir demokrasi şöleni havasında geçmektedir. Seçim süresince demokrasi adına güzel ve seviyeli bir rekabete girmiş olduğumuz, bu demokrasi şöleninde katkısı olan tüm örgütümüze huzurlarınızda bir kez daha şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Şunun özellikle altını çiziyorum. CHP’de kaybeden yok. Kazanan daima partimizdir, davamızdır, demokrasimizdir. Bugünden itibaren yeni yönetim kurulumuzla görevimize hız kesmeden devam edeceğiz. 

Zeytinburnu’nda sorun odaklı değil, çözüm odaklı, üreten bir siyaset izleyeceğiz. CHP Zeytinburnu İlçe Örgütü olarak bizlerin tek amacı; daha temiz, daha güzel, daha yaşanabilir bir Zeytinburnu için neler yapabiliriz, ne gibi çözümler üretebiliriz? Çocuklarımıza, gençlerimize güzel ve yaşanabilir bir şehir bırakmak için var gücümüzle çalışacağımızın bilinmesini isteriz.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi olarak 31 Mart ve 23 Haziran yerel seçimlerinde elde ettiğimiz başarının yarattığı moral ve motivasyonla önümüzdeki genel seçimlere odaklanmış bulunmaktayız. Bu süreçte tüm yöneticilerimize ve örgütümüze çok önemli görevler düşüyor. Zeytinburnu İlçe Başkanlığı olarak kongremizi yaparak yönetimimizi belirledik. İlk toplantımızda da görev dağılımını gerçekleştirdik. Bundan sonra bizlere düşen çalışmalarımızı iktidar hedefi ile sürdürmek olacaktır” dedi.

Toplantıda Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Şenol Gürele, İlçe Sekreterliğine Barbaros Doğruel getirilirken saymanlık görevini ise Hakan Vardar üstlendi.İlçe Eğitim Sekterliğine Özgür Ölçer, Bilişim, İletişim ve Medya Sorumluluğuna Ozan Aşkın, STK'lardan ve Spordan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılıklarına Yaşar Güner, Süleyman Dağ, Kültür ve Sanattan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığına Derya Karaer, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığına Murat Salcı, Halkla İlişkilerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığına Rıfat Avcı, Eylem ve Etkinliklerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığına Levent Uyar,Esnaf ve Meslek Kuruluşlarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılıklarına Ümit Gülnar, Mahmut Okat, İnsan ve Çevre Haklarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığına Tahsin Subaşı, Sağlık İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığına Şaban Şentürk getirildi.  

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.