SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Bugün Bizim Çalışan Gazetecilerin Günü...

KÜLTÜR 10.01.2020 - 20:11, Güncelleme: 10.01.2020 - 20:11
 

Bugün Bizim Çalışan Gazetecilerin Günü...

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy Gazetecilerin çalışan ve yöneticilerini kahvaltıda ağırladı. 

Belediye Başkanı Ömer Arısoy "İletişim teknolojilerinin hayatımızı sardığı günümüzden geriye doğru baktığımızda, bu ihtiyacın insanlık tarihi kadar eski olduğunu görüyoruz. Matbuat, basın, medya derken, bugün hayatımıza giren yeni iletişim teknolojileriyle birlikte, söz konusu ihtiyacın artarak devam ettiği bir gerçek. Bu anlamda gazeteciler, yüzlerce yıllık meslek ahlakı çerçevesinde, yeni iletişim teknolojileriyle de rekabet ederek, halkımızın kanaat ve beklentilerini, doğru ve tarafsız bir şekilde gündeme taşıyor. İyiyi kötüyü, yanlışı doğruyu, olanı olması gerekeni, hayata dair ne varsa gündeme taşıyorlar. Gece gündüz demeden çalışıp toplumumuzun bilgi ihtiyacını karşılıyor, çok kıymetli bir görevi yerine getiriyorlar. Büyük emekler vererek, hem çok önemli bir kamu hizmeti veriyor hem de toplumsal hafızamızı tarihe not düşüyorlar. Siz Gazeteciler zaman mefhumu gözetmeksizin verdiği emeğe şahidiz. Yaptığınız her işte, attığınız her adımda, bu şehir için, bu ülke için yapılan her güzel işte çok büyük katkıları var. İçtenlikle ifade ediyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle, tüm çalışan gazetecilerimize teşekkür ediyorum. Dedi.  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ofisimizi ziyaret eden, AK Parti ilçe Başkan Yardımcısı Nihat Sezer ve İlçe Yöneticisi İbrahim Balcı, CHP Meclis Üyesi Satı Oral, Yeşiltepe Mahalle Başkanı Tayfun Zorlu ve İlçe Yöneticileri, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkan Yardımcıları Halka İlişkiler ve STK Başkanı İsmail Çelebi ve Mahalli İdareler Birimi Başkanı Hasan Toroman'a, Telefonla arayan Zeytinburnu 3.Dönem Belediye Başkanı Dr. Adil Emecan’a, Telsiz Mahallesi Muhtarı Edanur Menteş’e, Yedi Renk Tek Yürek Platformu Kadın Kolları Başkanı Asuman Sula Durmuşoğlu’na,Sms gönderen, Sosyal Mecralardan mesaj yazan tüm okuyucu ve takipçilerimize sonsuz teşekkürler. Biz Sizlerle büyük bir aileyiz... ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ - ZEYTİNBURNU TV
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy Gazetecilerin çalışan ve yöneticilerini kahvaltıda ağırladı. 

Belediye Başkanı Ömer Arısoy "İletişim teknolojilerinin hayatımızı sardığı günümüzden geriye doğru baktığımızda, bu ihtiyacın insanlık tarihi kadar eski olduğunu görüyoruz. Matbuat, basın, medya derken, bugün hayatımıza giren yeni iletişim teknolojileriyle birlikte, söz konusu ihtiyacın artarak devam ettiği bir gerçek. Bu anlamda gazeteciler, yüzlerce yıllık meslek ahlakı çerçevesinde, yeni iletişim teknolojileriyle de rekabet ederek, halkımızın kanaat ve beklentilerini, doğru ve tarafsız bir şekilde gündeme taşıyor. İyiyi kötüyü, yanlışı doğruyu, olanı olması gerekeni, hayata dair ne varsa gündeme taşıyorlar. Gece gündüz demeden çalışıp toplumumuzun bilgi ihtiyacını karşılıyor, çok kıymetli bir görevi yerine getiriyorlar. Büyük emekler vererek, hem çok önemli bir kamu hizmeti veriyor hem de toplumsal hafızamızı tarihe not düşüyorlar. Siz Gazeteciler zaman mefhumu gözetmeksizin verdiği emeğe şahidiz. Yaptığınız her işte, attığınız her adımda, bu şehir için, bu ülke için yapılan her güzel işte çok büyük katkıları var. İçtenlikle ifade ediyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle, tüm çalışan gazetecilerimize teşekkür ediyorum. Dedi. 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ofisimizi ziyaret eden, AK Parti ilçe Başkan Yardımcısı Nihat Sezer ve İlçe Yöneticisi İbrahim Balcı, CHP Meclis Üyesi Satı Oral, Yeşiltepe Mahalle Başkanı Tayfun Zorlu ve İlçe Yöneticileri, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkan Yardımcıları Halka İlişkiler ve STK Başkanı İsmail Çelebi ve Mahalli İdareler Birimi Başkanı Hasan Toroman'a, Telefonla arayan Zeytinburnu 3.Dönem Belediye Başkanı Dr. Adil Emecan’a, Telsiz Mahallesi Muhtarı Edanur Menteş’e, Yedi Renk Tek Yürek Platformu Kadın Kolları Başkanı Asuman Sula Durmuşoğlu’na,Sms gönderen, Sosyal Mecralardan mesaj yazan tüm okuyucu ve takipçilerimize sonsuz teşekkürler. Biz Sizlerle büyük bir aileyiz...

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ - ZEYTİNBURNU TV

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.