SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Merkezefendi rövanşı da kazandı

08.01.2020 - 12:39, Güncelleme: 08.01.2020 - 12:39
 

Merkezefendi rövanşı da kazandı

İstanbul 1.Amatör Lig 8.Grupta 17. Hafta maçında Şişli temsilcisi Halirıfatpaşa ile Zeytinburnu ekiplerinden Merkezefendi karşı, karşıya geldiler.

Şişli Belediyesi Ayazağa Yusuf Tunaoğlu Stadında oynanan ve Emre Çiğdem, Özgü Akın, İsmail Işık Hakem triosunun yönettiği maç gol düellosu şeklinde geçti. Ligde üst sıralar için iddiasını kaybeden iki takımın maçında fileler 8 defa havalanırken, maçı Merkezefendi, 5-3 kazandı. Teknik Direktörü Fırat Canbazoğlu’nun bir yakının vefatı nedeniyle takımın başında bulunmadığı maçta ilk 10 dakikada 3-0 öne geçen Mavi-Beyazlıların gollerini Savaş Volkan Seğmen, Batuhan Nevroz, Sabri Can Taş, Okan Salih Akan ve Mertcan Tunç (kendi kalesine) kaydetti. Halirıfatpaşa’nın sayıları ise Buğra Topuklar, Kerem Osman Yılandil ve Burak Özen’den geldi. Merkezefendi bu galibiyetle puanını 26 yaparken, Halirıfatpaşa da 26 puanda kaldı. AmatörLig. Net-Ali Kemal Demir
İstanbul 1.Amatör Lig 8.Grupta 17. Hafta maçında Şişli temsilcisi Halirıfatpaşa ile Zeytinburnu ekiplerinden Merkezefendi karşı, karşıya geldiler.

Şişli Belediyesi Ayazağa Yusuf Tunaoğlu Stadında oynanan ve Emre Çiğdem, Özgü Akın, İsmail Işık Hakem triosunun yönettiği maç gol düellosu şeklinde geçti.

Ligde üst sıralar için iddiasını kaybeden iki takımın maçında fileler 8 defa havalanırken, maçı Merkezefendi, 5-3 kazandı.

Teknik Direktörü Fırat Canbazoğlu’nun bir yakının vefatı nedeniyle takımın başında bulunmadığı maçta ilk 10 dakikada 3-0 öne geçen Mavi-Beyazlıların gollerini Savaş Volkan Seğmen, Batuhan Nevroz, Sabri Can Taş, Okan Salih Akan ve Mertcan Tunç (kendi kalesine) kaydetti. Halirıfatpaşa’nın sayıları ise Buğra Topuklar, Kerem Osman Yılandil ve Burak Özen’den geldi.

Merkezefendi bu galibiyetle puanını 26 yaparken, Halirıfatpaşa da 26 puanda kaldı.

AmatörLig. Net-Ali Kemal Demir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.