SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Tepebağ Kültür Spor farklı kazandı

07.01.2020 - 18:48, Güncelleme: 07.01.2020 - 18:48
 

Tepebağ Kültür Spor farklı kazandı

U17/A Ligi 2. Grup 5. haftada Güngören Belediyesi Güneştepe Sahasında oynanan karşılaşmada, grupta yenilgisi bulunmayan iki ekibin mücadelesinde galip gelen taraf  Tepebağ Kültürspor oldu.

Deplasmanda Şehzadebaşıspor’u 4-0 gibi net bir skorla yenen Tepebağ Kültürspor beşinci haftayı lider ve yenilgisiz olarak kapamasını bildi.Karşılaşmayı Ayberk Burhan, Hasan Akarslan, Tayfun Bayındır hakem trisou yönetti. Tepebağ Kültürspor’u galibiyete taşıyan goller Mustafa Furkan Oğurlu(2), Eren Özdemir ve Kadir Çengiz’den geldi. Tepebağ Kültürsporlu file bekçisi Mehmet Efe Tekin kırmızı kart görerek 81. dakikada takımını on kişi bıraktı. Puan durumunda ise lider Tepebağ Kültürspor puanını 13’e yükselterek grupta yenilmezlik unvanını sürdüren ekip oldu. Şehzadebaşıspor ise aldığı ilk yenilgi sonra bir basamak geri düştü ve 10 puanla üçüncü sırada yer aldı. AmatörLig.Net-Alper Kaderoğlu
U17/A Ligi 2. Grup 5. haftada Güngören Belediyesi Güneştepe Sahasında oynanan karşılaşmada, grupta yenilgisi bulunmayan iki ekibin mücadelesinde galip gelen taraf  Tepebağ Kültürspor oldu.

Deplasmanda Şehzadebaşıspor’u 4-0 gibi net bir skorla yenen Tepebağ Kültürspor beşinci haftayı lider ve yenilgisiz olarak kapamasını bildi.Karşılaşmayı Ayberk Burhan, Hasan Akarslan, Tayfun Bayındır hakem trisou yönetti. Tepebağ Kültürspor’u galibiyete taşıyan goller Mustafa Furkan Oğurlu(2), Eren Özdemir ve Kadir Çengiz’den geldi. Tepebağ Kültürsporlu file bekçisi Mehmet Efe Tekin kırmızı kart görerek 81. dakikada takımını on kişi bıraktı.

Puan durumunda ise lider Tepebağ Kültürspor puanını 13’e yükselterek grupta yenilmezlik unvanını sürdüren ekip oldu. Şehzadebaşıspor ise aldığı ilk yenilgi sonra bir basamak geri düştü ve 10 puanla üçüncü sırada yer aldı.

AmatörLig.Net-Alper Kaderoğlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.