SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İki Çocuk Annesi Akciğer Kanserine yenik düştü

KÜLTÜR 07.01.2020 - 18:24, Güncelleme: 07.01.2020 - 18:24
 

İki Çocuk Annesi Akciğer Kanserine yenik düştü

Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesinde yaşayan 42 yaşındaki 2 çocuk annesi Necmiye Esen akciğer kanserine karşı verdiği savaşı kaybederek aramızdan ayrıldı...

Çırpıcı Mahallesinde ikamet eden Necmiye Esen’e (42) 6 ay önce akciğer kanseri teşhisi konuldu. Zeytinburnu’ndaki özel bir hastanede bir süre Kanser tedavisi gören Necmiye Esen Üç Hafta önce evinde rahatsızlanarak ambulans ile hastaneye kaldırıldı. 20 Gün serviste tedavi gören genç kadın bir gün önce ağırlaşınca yoğun bakım ünitesine alındı. Sadece 12 saat kaldığı yoğun bakım servisinde yaşam mücadelesini kaybetti.  Çok sevdiği küçük oğlunun doğum gününde hayata gözlerini yuman Necmiye Esen geride gözü yaşlı eşini, iki evladını, ablasını, annesini ve sevenlerini bırakarak ebediyete göçtü. Merhume için önce ikamet ettiği evinin önünde komşularından helallik alındı. Ardından naaşı doğup büyüdüğü yer olan Seyyitnizam Mahallesindeki Dutluk camine getirildi. Burada öğle namazına müteakiben cenaze namazı kılındı.  Bu acı günlerinde Esen Ailesini, Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Hurşit Bekaroğlu, CHP Meclis Üyesi Şemsettin Loklar, Zeytinburnu Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Ergün, Dutluk Cami Dernek Başkanı Ayhan Özdemir, çok sayıda eş dost ve akrabası yalnız bırakmadı.  Merhume Necmiye Esen cenaze namazının ardından Tekirdağ Saray ilçesine götürülerek buradaki aile kabristanlığında sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet tüm yakınlarına sabır diliyoruz. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesinde yaşayan 42 yaşındaki 2 çocuk annesi Necmiye Esen akciğer kanserine karşı verdiği savaşı kaybederek aramızdan ayrıldı...

Çırpıcı Mahallesinde ikamet eden Necmiye Esen’e (42) 6 ay önce akciğer kanseri teşhisi konuldu. Zeytinburnu’ndaki özel bir hastanede bir süre Kanser tedavisi gören Necmiye Esen Üç Hafta önce evinde rahatsızlanarak ambulans ile hastaneye kaldırıldı. 20 Gün serviste tedavi gören genç kadın bir gün önce ağırlaşınca yoğun bakım ünitesine alındı. Sadece 12 saat kaldığı yoğun bakım servisinde yaşam mücadelesini kaybetti. 

Çok sevdiği küçük oğlunun doğum gününde hayata gözlerini yuman Necmiye Esen geride gözü yaşlı eşini, iki evladını, ablasını, annesini ve sevenlerini bırakarak ebediyete göçtü. Merhume için önce ikamet ettiği evinin önünde komşularından helallik alındı. Ardından naaşı doğup büyüdüğü yer olan Seyyitnizam Mahallesindeki Dutluk camine getirildi. Burada öğle namazına müteakiben cenaze namazı kılındı. 

Bu acı günlerinde Esen Ailesini, Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Hurşit Bekaroğlu, CHP Meclis Üyesi Şemsettin Loklar, Zeytinburnu Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Ergün, Dutluk Cami Dernek Başkanı Ayhan Özdemir, çok sayıda eş dost ve akrabası yalnız bırakmadı. 

Merhume Necmiye Esen cenaze namazının ardından Tekirdağ Saray ilçesine götürülerek buradaki aile kabristanlığında sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan rahmet tüm yakınlarına sabır diliyoruz.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.