SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

AK Parti Voleybol Turnuvasında heyecan dorukta

GÜNDEM 06.01.2020 - 19:18, Güncelleme: 06.01.2020 - 19:18
 

AK Parti Voleybol Turnuvasında heyecan dorukta

AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığının düzenlediği voleybol turnuvası büyük coşku ve heyecana sahne oluyor.

AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Selami Delibalta’nın önderliğinde tertiplenen Voleybol turnuvasında büyük heyecan yaşanıyor. Ana kademe, Meclis üyeler, Mahalle Teşkilatları ve Gençlik Kollarından toplan 16 takım oluşturuldu. Telsiz ile Seyitnizam, Maltepe ile Ana kademe, Çırpıcı ile Yeşiltepe, Kazlıçeşme ile Merkezefendi, Beştelsiz ile Veliefendi, Yenidoğan ile Meclis üyeleri, Nuripaşa İle Gençlik Kolları, Sümer ile Gökalp kıyasıya mücadele ettiler. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, AK Parti ilçe Başkanı Selami Delibalta ve Teşkilat mensuplarının da izlediği müsabakalar sonucunda Seyitnizam ile Maltepe, Çırpıcı ile Merkezefendi, Veliefendi ile Yenidoğan, Gençlik Kolları ile Sümer Çeyrek Final vizesi alarak eşleştiler. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy "AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen voleybol turnuvasında, mücadele eden Mahalle teşkilatımızı ve katılan tüm takımlarımızı tebrik ediyorum" dedi. Çeyrek Final maçları Pazar günü oynanacak ve yarı final bileti alan takımlar belli olacak. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığının düzenlediği voleybol turnuvası büyük coşku ve heyecana sahne oluyor.

AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Selami Delibalta’nın önderliğinde tertiplenen Voleybol turnuvasında büyük heyecan yaşanıyor. Ana kademe, Meclis üyeler, Mahalle Teşkilatları ve Gençlik Kollarından toplan 16 takım oluşturuldu. Telsiz ile Seyitnizam, Maltepe ile Ana kademe, Çırpıcı ile Yeşiltepe, Kazlıçeşme ile Merkezefendi, Beştelsiz ile Veliefendi, Yenidoğan ile Meclis üyeleri, Nuripaşa İle Gençlik Kolları, Sümer ile Gökalp kıyasıya mücadele ettiler.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, AK Parti ilçe Başkanı Selami Delibalta ve Teşkilat mensuplarının da izlediği müsabakalar sonucunda Seyitnizam ile Maltepe, Çırpıcı ile Merkezefendi, Veliefendi ile Yenidoğan, Gençlik Kolları ile Sümer Çeyrek Final vizesi alarak eşleştiler.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy "AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen voleybol turnuvasında, mücadele eden Mahalle teşkilatımızı ve katılan tüm takımlarımızı tebrik ediyorum" dedi.

Çeyrek Final maçları Pazar günü oynanacak ve yarı final bileti alan takımlar belli olacak.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.