SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Kaymakam Makas Muhtarla İstişare Toplantısı yaptı

KÜLTÜR 03.01.2020 - 16:52, Güncelleme: 03.01.2020 - 16:52
 

Kaymakam Makas Muhtarla İstişare Toplantısı yaptı

Zeytinburnu Kaymakamı Mehmet Makas, Mahalle Muhtarlarıyla bir araya gelerek, mahallelerde asayiş, güvenlik ve huzur başta olmak üzere tüm kamu hizmetlerinin sunulması bakımından istişare de bulundu.

Zeytinburnu Kaymakamı Mehmet Makas, 2020 Yılının ilk istişare toplantısını önce Kaymakamlık Personeliyle ardından 13 Mahallenin muhtarıyla yaptı. Kaymakam Makas, gerçekleştirilen toplantıda; İlgili/yetkili kurum amirleri ile mahalle muhtarlarımızın da iştirakiyle asayiş, güvenlik, eğitim, sağlık, altyapı, yol ve kaldırımlar, ulaşım, sosyal yardımlar v.b. kamu hizmetlerinin sunumuna yönelik genel bir değerlendirme yapıldı. Kaymakam Makas, Beştelsiz mahallesi muhtarı Bekir Yavuz, Çırpıcı mahallesi muhtarı Mustafa Çalışkan, Gökalp mahallesi muhtarı Celal Ertuğrul, Kazlıçeşme mahallesi muhtarı Özgür Terzi, Maltepe mahallesi muhtarı Numan Uçar, Merkezefendi mahallesi muhtarı Cüneyt Çukur, Nuripaşa mahallesi muhtarı Yılmaz Kaya, Seyitnizam mahallesi muhtarı Ömer Algül, Sümer Mahallesi muhtarı Akın Coşkun, Telsiz mahallesi muhtarı Edanur Menteş, Veliefendi mahallesi muhtarı Derya Akkılıç, Yenidoğan mahallesi muhtarı Hüseyin Sarıyel, Yeşiltepe mahallesi muhtarı Nadiye Polat’a tek tek söz hakkı vermek suretiyle dikkatle dinleyerek, eksik ya da sorun olarak gündeme getirilen konuların çözüme kavuşması açısından ilgili/yetkili kurum amirleri ile çözüm odaklı bir istişare yaptı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
Zeytinburnu Kaymakamı Mehmet Makas, Mahalle Muhtarlarıyla bir araya gelerek, mahallelerde asayiş, güvenlik ve huzur başta olmak üzere tüm kamu hizmetlerinin sunulması bakımından istişare de bulundu.

Zeytinburnu Kaymakamı Mehmet Makas, 2020 Yılının ilk istişare toplantısını önce Kaymakamlık Personeliyle ardından 13 Mahallenin muhtarıyla yaptı. Kaymakam Makas, gerçekleştirilen toplantıda; İlgili/yetkili kurum amirleri ile mahalle muhtarlarımızın da iştirakiyle asayiş, güvenlik, eğitim, sağlık, altyapı, yol ve kaldırımlar, ulaşım, sosyal yardımlar v.b. kamu hizmetlerinin sunumuna yönelik genel bir değerlendirme yapıldı.

Kaymakam Makas, Beştelsiz mahallesi muhtarı Bekir Yavuz, Çırpıcı mahallesi muhtarı Mustafa Çalışkan, Gökalp mahallesi muhtarı Celal Ertuğrul, Kazlıçeşme mahallesi muhtarı Özgür Terzi, Maltepe mahallesi muhtarı Numan Uçar, Merkezefendi mahallesi muhtarı Cüneyt Çukur, Nuripaşa mahallesi muhtarı Yılmaz Kaya, Seyitnizam mahallesi muhtarı Ömer Algül, Sümer Mahallesi muhtarı Akın Coşkun, Telsiz mahallesi muhtarı Edanur Menteş, Veliefendi mahallesi muhtarı Derya Akkılıç, Yenidoğan mahallesi muhtarı Hüseyin Sarıyel, Yeşiltepe mahallesi muhtarı Nadiye Polat’a tek tek söz hakkı vermek suretiyle dikkatle dinleyerek, eksik ya da sorun olarak gündeme getirilen konuların çözüme kavuşması açısından ilgili/yetkili kurum amirleri ile çözüm odaklı bir istişare yaptı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.