SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Perihan Togay’dan Gelecek Partisi sürprizi! 

GÜNDEM 16.12.2019 - 20:07, Güncelleme: 16.12.2019 - 20:07
 

Perihan Togay’dan Gelecek Partisi sürprizi! 

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kuruluşunu ilan ettiği Gelecek Partisi kurucuları arasında Zeytinburnu'ndan bir isim yer aldı.

Ankara'da yapılan tanıtım programında ismi anons edilerek, Gelecek Partisi'nin Kurucular Kurulu'nda yer alan AK Parti 25. Ve 26.Dönem Milletvekili Adayı Perihan Togay’ın artık AK Parti saflarından ayrılarak Gelecek Partisi’ne katıldığı resmen ilan edildi. Perihan Togay sosyal medya platformunda eski başbakan Ahmet Davutoğlu ile fotoğrafları paylaştı. Duvar ve profil fotoğraflarını da Gelecek Partisi olarak güncelledi.  Haber Merkezi  
Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kuruluşunu ilan ettiği Gelecek Partisi kurucuları arasında Zeytinburnu'ndan bir isim yer aldı.

Ankara'da yapılan tanıtım programında ismi anons edilerek, Gelecek Partisi'nin Kurucular Kurulu'nda yer alan AK Parti 25. Ve 26.Dönem Milletvekili Adayı Perihan Togay’ın artık AK Parti saflarından ayrılarak Gelecek Partisi’ne katıldığı resmen ilan edildi. Perihan Togay sosyal medya platformunda eski başbakan Ahmet Davutoğlu ile fotoğrafları paylaştı. Duvar ve profil fotoğraflarını da Gelecek Partisi olarak güncelledi. 

Haber Merkezi
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.