SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

'Her Daim Hemşehrilerimin yanındayım'

GÜNDEM 14.12.2019 - 19:28, Güncelleme: 14.12.2019 - 19:28
 

'Her Daim Hemşehrilerimin yanındayım'

Zeytinburnu Belediyesi Belediye Meclis Üyesi Halis Özgenç; “Konyalılara kapımız her zaman sonuna kadar açık” dedi.

Zeytinburnu Belediyesi Adalet ve Kalkınma Partisi Belediye Meclis Üyesi Konya Konyalı Halis Özgenç, Konya'dan her kim gelirse mutlaka elimizden gelen her türlü yardımı ve desteği sağlamaya çalışırız, Konya için ne gerekiyorsa yaparız, hemşerilerimize kapımız her zaman sonuna kadar açıktır” dedi. 16 milyonluk metropol şehirde belediye meclis üyeliği yapan Halis Özgenç, “Yoğun çalışıyoruz. Gerek İstanbul’da ve gerekse Ankara’da bulunan bürokratlarımızla, siyasilerimizle irtibat halindeyiz. İnşallah gelecek zamanda çok daha güzel işler yapacağız” ifadelerini kullandı. Halis Özgenç Kimdir? 1980 yılında Konya Ereğli'de doğdu.Lise mezunu olan Özgenç, Elektronik Elektrik ve Güvenlik Sistemleri üzerine bir şirket sahibi olarak çalışmalarına devam diyor. AK Parti Nuripaşa Mahalle Başkanlığı, Koordinatörlük, hatiplik görevleri yaptı. Konya Ereğliler Dernek Başkan Yardımcılığı, Konya Sporlular Dernek Başkan Yardımcılığı, Konya Sanayici İşadamları Derneği Üyeliği, Konya Zanapalılar Derneği Üyeliği, Konya Halkpınarlılar Derneği üyeliği, Zeytinburnu İşadamları Derneği üyeliğinde bulundu. Evli ve bir kız, bir erkek çocuk babasıdır. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Zeytinburnu Belediyesi Belediye Meclis Üyesi Halis Özgenç; “Konyalılara kapımız her zaman sonuna kadar açık” dedi.

Zeytinburnu Belediyesi Adalet ve Kalkınma Partisi Belediye Meclis Üyesi Konya Konyalı Halis Özgenç, Konya'dan her kim gelirse mutlaka elimizden gelen her türlü yardımı ve desteği sağlamaya çalışırız, Konya için ne gerekiyorsa yaparız, hemşerilerimize kapımız her zaman sonuna kadar açıktır” dedi.

16 milyonluk metropol şehirde belediye meclis üyeliği yapan Halis Özgenç, “Yoğun çalışıyoruz. Gerek İstanbul’da ve gerekse Ankara’da bulunan bürokratlarımızla, siyasilerimizle irtibat halindeyiz. İnşallah gelecek zamanda çok daha güzel işler yapacağız” ifadelerini kullandı.

Halis Özgenç Kimdir?

1980 yılında Konya Ereğli'de doğdu.Lise mezunu olan Özgenç, Elektronik Elektrik ve Güvenlik Sistemleri üzerine bir şirket sahibi olarak çalışmalarına devam diyor. AK Parti Nuripaşa Mahalle Başkanlığı, Koordinatörlük, hatiplik görevleri yaptı. Konya Ereğliler Dernek Başkan Yardımcılığı, Konya Sporlular Dernek Başkan Yardımcılığı, Konya Sanayici İşadamları Derneği Üyeliği, Konya Zanapalılar Derneği Üyeliği, Konya Halkpınarlılar Derneği üyeliği, Zeytinburnu İşadamları Derneği üyeliğinde bulundu. Evli ve bir kız, bir erkek çocuk babasıdır.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.