SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

TOKİ Beştelsiz projesi için düğmeye bastı!

12.12.2019 - 16:40, Güncelleme: 12.12.2019 - 16:40
 

TOKİ Beştelsiz projesi için düğmeye bastı!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zeytinburnu Beştelsiz projesi için düğmeye bastı.

Kendi kendine yıkılan Kuran Sitesi projesi için Belediye Başkanı Ömer Arısoy seçim döneminde söz vermişti. Yaklaşık bir yıldır projesinin hayata geçirilmesi için büyük çaba harcayan Başkan Ömer Arısoy müjdeyi Gökalp’teki Başkanla Akşam Çayında verdi. Başkan Arısoy Beştelsiz’in Dönüşüm sorunun çözdük TOKİ İhale çıkıyor inşallah sıra Telsiz’de dedi. 2015 Yılında boşaltılan 56 Dairelik Kuran Sitesi 15 Ocak 2017’de saat 16:30 sularında kendi kendine çökmüştü. Çöken binanın altında kalan iki kişi hayatını kaybetmiş ve 17 kişide yaralanmıştı. Olayın ardından hemen Kuran Sitenin yanı başında bulunan akaryakıt istasyonu işletme hakkı fesh edilmişti. Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi.2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin konut hayata geçirecek olan TOKİ, Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi için ihaleye çıkıyor. TOKİ Zeytinburnu Beştelsiz projesinde 160 adet konut ve 49 adet dükkan yer alacak. Projenin ihalesi 22 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirilecek. İstanbulluları ev sahibi yapmaya devam eden TOKİ, geçtiğimiz yıl Kayaşehir'de 862, Silivri'de 1.352, Şile'de ise 103 yeni konut inşa etti. İhale ilanı: İstanbul İli Zeytinburnu İlçesi Beştelsiz Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 160 Adet Konut ve 49 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Ocak 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zeytinburnu Beştelsiz projesi için düğmeye bastı.

Kendi kendine yıkılan Kuran Sitesi projesi için Belediye Başkanı Ömer Arısoy seçim döneminde söz vermişti. Yaklaşık bir yıldır projesinin hayata geçirilmesi için büyük çaba harcayan Başkan Ömer Arısoy müjdeyi Gökalp’teki Başkanla Akşam Çayında verdi. Başkan Arısoy Beştelsiz’in Dönüşüm sorunun çözdük TOKİ İhale çıkıyor inşallah sıra Telsiz’de dedi.

2015 Yılında boşaltılan 56 Dairelik Kuran Sitesi 15 Ocak 2017’de saat 16:30 sularında kendi kendine çökmüştü. Çöken binanın altında kalan iki kişi hayatını kaybetmiş ve 17 kişide yaralanmıştı. Olayın ardından hemen Kuran Sitenin yanı başında bulunan akaryakıt istasyonu işletme hakkı fesh edilmişti.

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi.2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin konut hayata geçirecek olan TOKİ, Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi için ihaleye çıkıyor.

TOKİ Zeytinburnu Beştelsiz projesinde 160 adet konut ve 49 adet dükkan yer alacak. Projenin ihalesi 22 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirilecek. İstanbulluları ev sahibi yapmaya devam eden TOKİ, geçtiğimiz yıl Kayaşehir'de 862, Silivri'de 1.352, Şile'de ise 103 yeni konut inşa etti.

İhale ilanı: İstanbul İli Zeytinburnu İlçesi Beştelsiz Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 160 Adet Konut ve 49 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Ocak 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.