SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İYİ Parti'den engelliler gününe özel yemek

GÜNDEM 08.12.2019 - 16:07, Güncelleme: 08.12.2019 - 16:07
 

İYİ Parti'den engelliler gününe özel yemek

İYİ Parti İstanbul İl Sosyal Politikalar Başkan Yardımcılığı’na bağlı Engelliler Komisyonu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında, engelli vatandaşların da katıldığı bir yemek düzenledi.

İYİ Parti İstanbul İl Sosyal Politikalar Başkan Yardımcılığı’na bağlı Engelliler Komisyonu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında, engelli vatandaşların da katıldığı bir yemek düzenledi.İstanbul Zeytinburnu’ndaki Çırpıcı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, il başkan yardımcıları, İSTAÇ AŞ Genel Müdürü Mustafa Canlı ve Miniatürk İşletme Müdürü Ayşe Çağlayan’ın yanı sıra engelli vatandaşlar ile parti teşkilatı katıldı.Düzenlenen yemekte bir konuşma yapan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, “İçinde bulunduğunuz durumda, sosyal hayata katılırken birçok engel ve zorlukla karşılaşıyorsunuz. Ve bunlar daha çok herhangi bir engeli bulunmayanlardan geliyor. Mesele görme engelliler için yapılan kaldırımlara park eden bir araç… Ya da bir iş görüşmesinde engelinden dolayı bir fırsat dahi tanınmayan çok yetenekli fakat engelli bireyler… Hepimiz bu düşüncesizliklere fazlasıyla rastlıyoruz toplumda” dedi. Engelli vatandaşların birçok ihtiyacının ve talebinin olduğunu belirten Kavuncu, “Ülkemizde engelli bireylere yönelik birçok çalışma yapılıyor fakat maalesef yeterli düzeyde değil. Her şeyden önce bu konuda yaklaşım, her konuda olduğu gibi ‘insani bilinç’ düzeyinde olmalı ve buna göre sergilenmelidir. Bizler, hepimiz bilinçli olursak bütün engelleri hep birlikte aşabiliriz. Ben, bu dünyada üstesinden gelinmeyecek, aşılmayacak, en azından mücadele edilmeyecek bir engel tanımıyorum” ifadelerini kullandı.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
İYİ Parti İstanbul İl Sosyal Politikalar Başkan Yardımcılığı’na bağlı Engelliler Komisyonu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında, engelli vatandaşların da katıldığı bir yemek düzenledi.

İYİ Parti İstanbul İl Sosyal Politikalar Başkan Yardımcılığı’na bağlı Engelliler Komisyonu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında, engelli vatandaşların da katıldığı bir yemek düzenledi.İstanbul Zeytinburnu’ndaki Çırpıcı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, il başkan yardımcıları, İSTAÇ AŞ Genel Müdürü Mustafa Canlı ve Miniatürk İşletme Müdürü Ayşe Çağlayan’ın yanı sıra engelli vatandaşlar ile parti teşkilatı katıldı.Düzenlenen yemekte bir konuşma yapan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, “İçinde bulunduğunuz durumda, sosyal hayata katılırken birçok engel ve zorlukla karşılaşıyorsunuz. Ve bunlar daha çok herhangi bir engeli bulunmayanlardan geliyor. Mesele görme engelliler için yapılan kaldırımlara park eden bir araç… Ya da bir iş görüşmesinde engelinden dolayı bir fırsat dahi tanınmayan çok yetenekli fakat engelli bireyler… Hepimiz bu düşüncesizliklere fazlasıyla rastlıyoruz toplumda” dedi.

Engelli vatandaşların birçok ihtiyacının ve talebinin olduğunu belirten Kavuncu, “Ülkemizde engelli bireylere yönelik birçok çalışma yapılıyor fakat maalesef yeterli düzeyde değil. Her şeyden önce bu konuda yaklaşım, her konuda olduğu gibi ‘insani bilinç’ düzeyinde olmalı ve buna göre sergilenmelidir. Bizler, hepimiz bilinçli olursak bütün engelleri hep birlikte aşabiliriz. Ben, bu dünyada üstesinden gelinmeyecek, aşılmayacak, en azından mücadele edilmeyecek bir engel tanımıyorum” ifadelerini kullandı. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.