SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

AK Parti Mahalle Başkanı artık Refah Partisi saflarında

GÜNDEM 08.12.2019 - 16:01, Güncelleme: 08.12.2019 - 16:01
 

AK Parti Mahalle Başkanı artık Refah Partisi saflarında

Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu’nda Onur Dolar Başkanlığında Mahalle Teşkilatlarını yapılandırmaya devam ediyor. Yapılandırma devam ederken diğer partilerden Refah Partisine katılımlar devam ediyor.

Uzun bir süre AK Parti Yeşiltepe Mahalle Başkanlığı görevini yürüten ve en son 31 Mart Yerel seçimlerinde başarılı bir çalışma ortaya koyan Bayram Erkol seçimlerin ardından AK Parti’deki Mahalle Başkanlığı görevini bırakmıştı. Delege seçimlerinin ardından da AK Parti’den istifa eden Erkol kısa bir süre sonra Yeniden Refah Partisi saflarına katıldı. Mahalle Yönetiminden birkaç isimle Yeniden Refah Partisi saflarına katılan Bayram Erkol ve beraberindeki bazı isimlere Zeytinburnu ilçe Başkanlığında İlçe Başkanı Onur Dolar parti rozeti takıldı. Burada kısa bir açıklama yapan İlçe Başkanı Onur Dolar Mahalle Teşkilatlarında görevlendirmelerimiz aralıksız devam ediyor. İnşallah kısa bir süre içinde 13 Mahalle teşkilatımız tam kadro göreve hazır olacak. Yeşiltepe Mahalle Başkanımız olarak artık tecrübeli bir isim Bayram Erkol kardeşimiz ile yola koyuluyoruz dedi. AK Parti’den istifa ederek Yeniden Refah Partisi saflarına katılan Bayram Erkol ise yaptığı açıklamada, Çıkarsız, menfaatsiz bir siyaset için Milli Görüş davasında kaldığımız yerden devam etmek için buradayım. Hayatta her şeyin bir sonu vardı. Sonu gelmeden yenisi bulmak gerekiyor. Benim için yenisi Yeniden Refah. Çok net bir şekilde şunun altını çizmek istiyorum, Bir şey kazanmadım ki kaybetmek bana zarar versin. Biz siyaset anlayışımız Hak ve Halk için dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu’nda Onur Dolar Başkanlığında Mahalle Teşkilatlarını yapılandırmaya devam ediyor. Yapılandırma devam ederken diğer partilerden Refah Partisine katılımlar devam ediyor.

Uzun bir süre AK Parti Yeşiltepe Mahalle Başkanlığı görevini yürüten ve en son 31 Mart Yerel seçimlerinde başarılı bir çalışma ortaya koyan Bayram Erkol seçimlerin ardından AK Parti’deki Mahalle Başkanlığı görevini bırakmıştı. Delege seçimlerinin ardından da AK Parti’den istifa eden Erkol kısa bir süre sonra Yeniden Refah Partisi saflarına katıldı.

Mahalle Yönetiminden birkaç isimle Yeniden Refah Partisi saflarına katılan Bayram Erkol ve beraberindeki bazı isimlere Zeytinburnu ilçe Başkanlığında İlçe Başkanı Onur Dolar parti rozeti takıldı. Burada kısa bir açıklama yapan İlçe Başkanı Onur Dolar Mahalle Teşkilatlarında görevlendirmelerimiz aralıksız devam ediyor. İnşallah kısa bir süre içinde 13 Mahalle teşkilatımız tam kadro göreve hazır olacak. Yeşiltepe Mahalle Başkanımız olarak artık tecrübeli bir isim Bayram Erkol kardeşimiz ile yola koyuluyoruz dedi.

AK Parti’den istifa ederek Yeniden Refah Partisi saflarına katılan Bayram Erkol ise yaptığı açıklamada, Çıkarsız, menfaatsiz bir siyaset için Milli Görüş davasında kaldığımız yerden devam etmek için buradayım. Hayatta her şeyin bir sonu vardı. Sonu gelmeden yenisi bulmak gerekiyor. Benim için yenisi Yeniden Refah. Çok net bir şekilde şunun altını çizmek istiyorum, Bir şey kazanmadım ki kaybetmek bana zarar versin. Biz siyaset anlayışımız Hak ve Halk için dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.