SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Küçükçekmece sapığı Zeytinburnu'nda çalışıyormuş

GÜNDEM 26.04.2019 - 20:57, Güncelleme: 26.04.2019 - 20:57
 

Küçükçekmece sapığı Zeytinburnu'nda çalışıyormuş

Küçükçekçemece’deki Kanarya Mahallesi’nde 22 Nisan günü ‘para vereceğim’ diyerek kandırdığı 5 yaşındaki kız çocuğu M.E.’ye apartman boşluğunda cinsel istismarda bulunan sapığın yakalanması için oluşturulan özel ekip gece gündüz çalıştı.

Güvenlik kamerası bulunmayan sokağa çıkan tüm caddelerdeki kamera kayıtları toplanarak saniye saniye incelendi. Olayın yaşandığı saat 13.00 ila 13.30 arasında bölgeden geçen tüm vatandaşlar tek tek emniyete götürülerek bilgisine başvuruldu. Kameraya takılan Pakistan uyruklu M.V.’nin telaşlı şekilde yürüdüğünü belirleyen ekipler, şüpheliyi olay yerine yakın bir evde yakaladı. 19 yaşındaki sapık ilk ifadesinde suçunu itiraf etti. Taburcu olan küçük kız da psikolog eşliğinde emniyette zanlıyı teşhis etti. M.V. ile birlikte gözaltına alınan yabancı uyruklu 6 ev arkadaşı ise sınır dışı edilmek üzere Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi. Zanlının evindeki eşyaları ve üzerindeki elbiseler ile doku örnekleri DNA tespiti için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Gözaltına alınan M.V.’nin pasaportunun ve kimliğinin olmadığını belirlendi. Zanlının 5 ay önce kaçak yollardan yasadışı göçmen olarak Türkiye’ye geldiği ve Zeytinburnu’ndaki bir çanta imalathanesinde çalıştığı tespit edildi.Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, olayın ardından uzman bir ekibin görevlendirildiğini, klinik psikoloğun 24 saat çocuğun ve ailenin yanında kalacağını belirterek şunları söyledi: “Failin en ağır cezayı alması için adli süreci yakinen takip edecek ve açılan tüm davalara müdahil olacağız.”
Küçükçekçemece’deki Kanarya Mahallesi’nde 22 Nisan günü ‘para vereceğim’ diyerek kandırdığı 5 yaşındaki kız çocuğu M.E.’ye apartman boşluğunda cinsel istismarda bulunan sapığın yakalanması için oluşturulan özel ekip gece gündüz çalıştı.

Güvenlik kamerası bulunmayan sokağa çıkan tüm caddelerdeki kamera kayıtları toplanarak saniye saniye incelendi. Olayın yaşandığı saat 13.00 ila 13.30 arasında bölgeden geçen tüm vatandaşlar tek tek emniyete götürülerek bilgisine başvuruldu. Kameraya takılan Pakistan uyruklu M.V.’nin telaşlı şekilde yürüdüğünü belirleyen ekipler, şüpheliyi olay yerine yakın bir evde yakaladı. 19 yaşındaki sapık ilk ifadesinde suçunu itiraf etti. Taburcu olan küçük kız da psikolog eşliğinde emniyette zanlıyı teşhis etti. M.V. ile birlikte gözaltına alınan yabancı uyruklu 6 ev arkadaşı ise sınır dışı edilmek üzere Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi. Zanlının evindeki eşyaları ve üzerindeki elbiseler ile doku örnekleri DNA tespiti için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Gözaltına alınan M.V.’nin pasaportunun ve kimliğinin olmadığını belirlendi. Zanlının 5 ay önce kaçak yollardan yasadışı göçmen olarak Türkiye’ye geldiği ve Zeytinburnu’ndaki bir çanta imalathanesinde çalıştığı tespit edildi.Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, olayın ardından uzman bir ekibin görevlendirildiğini, klinik psikoloğun 24 saat çocuğun ve ailenin yanında kalacağını belirterek şunları söyledi: “Failin en ağır cezayı alması için adli süreci yakinen takip edecek ve açılan tüm davalara müdahil olacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.