SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İYİ Parti’den Başkan Arısoy’a “Hayırlı Olsun” ziyareti

GÜNDEM 26.04.2019 - 20:27, Güncelleme: 26.04.2019 - 20:27
 

İYİ Parti’den Başkan Arısoy’a “Hayırlı Olsun” ziyareti

İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Hasan Hoşben Meclis Üyesi Mustafa Güreler ve ilçe Yöneticileri Belediye Başkanı Ömer Arısoy’a Hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 

İYİ Parti Zeytinburnu’ndan siyasete ve siyasetçilere çok güzle bir mesaj verdi. 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde CHP ile birlikte Millet İttifakının bileşeni olan ve Başkan Ömer Arısoy’a karşı Adil Emecan’ı destekleyen İYİ Parti seçim sandıkta bitti şimdi hep birlikte Zeytinburnu’na hizmet zamanı diyerek Belediye Başkanı Ömer Arısoy’a Hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.  Zeytinburnu İlçe Başkanı Hasan Hoşben, Meclis Üyesi Mustafa Gürele ve İlçe Yöneticilerini misafir eden Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, “Meclis üyelerimiz ve personelimizle uyum içinde İlçemize her alanda en güzel hizmetleri kazandırmak arzusundayız. 7/24 belediyecilik anlayışıyla çalışacak ve milletimize hizmetkar olacağız.” dedi. Seçimlerin demokrasinin gereği olduğunu belirten İyi Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Hasan Hoşben, “Seçim dediğimiz gelir geçer. Hepimiz Zeytinburnuluyuz. Bu İlçede birlikte yaşıyoruz. Bu işler nasip işi demokrasini gereği seçim yapılır. Nasip olan kazanır. Biz de İYİ Parti olarak, meclis üyemiz ve ilçe yöneticilerimizle birlikte ilçemizin hayrına olan her hizmete destek vermeye hazırız. Mecliste elimizden geldiğince katkı sağlamaya çalışacağız.” diye konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Arısoy, “Hamdolsun çok güzel bir seçim dönemi geçirdik. Milletimiz teveccüh göstererek Zeytinburnu’nun yönetimini bizlere emanet etti. Güzel bir meclisimiz var. Başarılı bir dönem geçireceğimizi umut ediyorum. Meclis üyelerimiz ve personelimizle uyum içindeZeytinburnu’muza her alanda en güzel hizmetleri kazandırmak arzusundayız. Milletimizle istişare ederek her kesimle yaptığımız kapsamlı görüşmeleri not alarak hazırladığımız projelerimiz var. Seçim bitti, hizmet dönemi başladı. 7/24 belediyecilik anlayışıyla çalışacak ve milletimize hizmetkar olacağız.” ifadelerini kullandı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Hasan Hoşben Meclis Üyesi Mustafa Güreler ve ilçe Yöneticileri Belediye Başkanı Ömer Arısoy’a Hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 

İYİ Parti Zeytinburnu’ndan siyasete ve siyasetçilere çok güzle bir mesaj verdi. 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde CHP ile birlikte Millet İttifakının bileşeni olan ve Başkan Ömer Arısoy’a karşı Adil Emecan’ı destekleyen İYİ Parti seçim sandıkta bitti şimdi hep birlikte Zeytinburnu’na hizmet zamanı diyerek Belediye Başkanı Ömer Arısoy’a Hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 

Zeytinburnu İlçe Başkanı Hasan Hoşben, Meclis Üyesi Mustafa Gürele ve İlçe Yöneticilerini misafir eden Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, “Meclis üyelerimiz ve personelimizle uyum içinde İlçemize her alanda en güzel hizmetleri kazandırmak arzusundayız. 7/24 belediyecilik anlayışıyla çalışacak ve milletimize hizmetkar olacağız.” dedi.

Seçimlerin demokrasinin gereği olduğunu belirten İyi Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Hasan Hoşben, “Seçim dediğimiz gelir geçer. Hepimiz Zeytinburnuluyuz. Bu İlçede birlikte yaşıyoruz. Bu işler nasip işi demokrasini gereği seçim yapılır. Nasip olan kazanır. Biz de İYİ Parti olarak, meclis üyemiz ve ilçe yöneticilerimizle birlikte ilçemizin hayrına olan her hizmete destek vermeye hazırız. Mecliste elimizden geldiğince katkı sağlamaya çalışacağız.” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Arısoy, “Hamdolsun çok güzel bir seçim dönemi geçirdik. Milletimiz teveccüh göstererek Zeytinburnu’nun yönetimini bizlere emanet etti. Güzel bir meclisimiz var. Başarılı bir dönem geçireceğimizi umut ediyorum. Meclis üyelerimiz ve personelimizle uyum içindeZeytinburnu’muza her alanda en güzel hizmetleri kazandırmak arzusundayız. Milletimizle istişare ederek her kesimle yaptığımız kapsamlı görüşmeleri not alarak hazırladığımız projelerimiz var. Seçim bitti, hizmet dönemi başladı. 7/24 belediyecilik anlayışıyla çalışacak ve milletimize hizmetkar olacağız.” ifadelerini kullandı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.