SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Süleyman Uluocak ve Düzgün Kaya İBB Komisyonlarına seçildi

GÜNDEM 24.04.2019 - 19:42, Güncelleme: 24.04.2019 - 19:42
 

Süleyman Uluocak ve Düzgün Kaya İBB Komisyonlarına seçildi

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde komisyon seçimi yapıldı. Tartışmalı oturuma Ekrem İmamoğlu başkanlık etti. CHP Zeytinburnu Meclis Üyeleri Süleyman Uluocak ve Düzgün Kaya komisyonlara giren iki isim oldu. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, yerel seçimin ardından bugün ikinci kez toplandı. CHP’li üyeler tarafından önerilen uyuşturucu ile mücadele ve cinsiyet eşitliği komisyonları kurulması teklifi AK Parti oyları ile reddedildi. Ekrem İmamoğlu’nun başkanlık ettiği toplantıda komisyon seçimleri yapıldı. Komisyon üyelerinin seçimi öncesi CHP’li üyeler iki yeni komisyon kurulmasını önerdi. Ancak öneri AK Parti oyları ile kabul edilmedi.İBB tarafından desteklenen, Marmara ve Boğazlar Belediyeler Birliği, Tarihi Kentler Birliği gibi birliklere ise CHP’li üyeler hem CHP hem AK Partiden üye seçilmesini istedi. Ancak AK Parti’nin “Hayır, hepsinin bizden olmasını istiyoruz” demesi üzerine CHP aday önermedi. Zeytinburnu ve İBB Meclis Üyesi Mimar Süleyman Uluocak 24 Nisan 2019 tarihinde yapılan 8.dönem Nisan ayının 2.birleşiminde yapılan oylama ile CHP İBB imar komisyonu üyesi olarak seçildi. Bir çok sivil toplum kuruluşunda vazifeleri olan Mimar Süleyman Uluocak Türkiye Büyük Millet Meclisinden sonra 311 meclis üyesi ile en çok üyeye sahip olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu üyesi olmuştur. Uluocak ile birlikte bir başka Zeytinburnu Meclis üyesi Düzgün Kaya’da Tarife komisyonuna seçildi.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde komisyon seçimi yapıldı. Tartışmalı oturuma Ekrem İmamoğlu başkanlık etti. CHP Zeytinburnu Meclis Üyeleri Süleyman Uluocak ve Düzgün Kaya komisyonlara giren iki isim oldu. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, yerel seçimin ardından bugün ikinci kez toplandı. CHP’li üyeler tarafından önerilen uyuşturucu ile mücadele ve cinsiyet eşitliği komisyonları kurulması teklifi AK Parti oyları ile reddedildi. Ekrem İmamoğlu’nun başkanlık ettiği toplantıda komisyon seçimleri yapıldı. Komisyon üyelerinin seçimi öncesi CHP’li üyeler iki yeni komisyon kurulmasını önerdi. Ancak öneri AK Parti oyları ile kabul edilmedi.İBB tarafından desteklenen, Marmara ve Boğazlar Belediyeler Birliği, Tarihi Kentler Birliği gibi birliklere ise CHP’li üyeler hem CHP hem AK Partiden üye seçilmesini istedi. Ancak AK Parti’nin “Hayır, hepsinin bizden olmasını istiyoruz” demesi üzerine CHP aday önermedi.

Zeytinburnu ve İBB Meclis Üyesi Mimar Süleyman Uluocak 24 Nisan 2019 tarihinde yapılan 8.dönem Nisan ayının 2.birleşiminde yapılan oylama ile CHP İBB imar komisyonu üyesi olarak seçildi. Bir çok sivil toplum kuruluşunda vazifeleri olan Mimar Süleyman Uluocak Türkiye Büyük Millet Meclisinden sonra 311 meclis üyesi ile en çok üyeye sahip olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu üyesi olmuştur. Uluocak ile birlikte bir başka Zeytinburnu Meclis üyesi Düzgün Kaya’da Tarife komisyonuna seçildi. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.