SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu’nda AGD’nin Siyer-i Nebi yarışması yoğun ilgi

KÜLTÜR 20.04.2019 - 22:11, Güncelleme: 20.04.2019 - 22:11
 

Zeytinburnu’nda AGD’nin Siyer-i Nebi yarışması yoğun ilgi

Anadolu Gençlik Derneğinin Peygamber efendimizin hayatını anlatmak  amacıyla, tüm Türkiye genelinde her yıl  düzenlediği Siyer-i Nebi yarışması bu sene de yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. 

Zeytinburnunda 1500'e yakın öğrencinin başvurduğu yarışma, Veliefendi Anadolu İmam Hatip Lisesinde yapıldı. Sınav sonuçları neticesinde dereceye giren öğrencilere; AGD-MGV Genel Merkezi birinciye 5 Bin TL, İkinciye 4 Bin TL, Üçüncüye ise 3 BİN TL verecek. AGD Zeytinburnu şubesi ise, Zeytinburnunda Dereceye girenlere, Birinciye 1000 TL, İkinciye 750 TL Üçüncüye 500 TL, 4. ve 5. 'ye ise 250'şer TL verecek. Sınav sonuçları ise 12 Mayıs Pazar günü AGD-MGV Genel Merkezi tarafından açıklanacak. Zeytinburnu Şube Başkanı Tacettin Özer Gazetemize yaptığı kısa açıklamada, Genel Merkezimize, AGD Zeytinburnu Yönetim Kuruluna, Zeytinburnu İlce Kaymakamımıza, ilçe Milli Eğitim Müdürümüze, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimize, Okul müdürlerimize, Öğretmenlerimize, Sınav esnasında görevli olan tüm kardeşlerime, yarışmamıza başvuran tüm öğrenci kardeşlerimize ve onlara destek olan tüm velilerimize ve gönüldaşlarımıza çok teşekkür ediyorum dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
Anadolu Gençlik Derneğinin Peygamber efendimizin hayatını anlatmak  amacıyla, tüm Türkiye genelinde her yıl  düzenlediği Siyer-i Nebi yarışması bu sene de yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. 

Zeytinburnunda 1500'e yakın öğrencinin başvurduğu yarışma, Veliefendi Anadolu İmam Hatip Lisesinde yapıldı. Sınav sonuçları neticesinde dereceye giren öğrencilere; AGD-MGV Genel Merkezi birinciye 5 Bin TL, İkinciye 4 Bin TL, Üçüncüye ise 3 BİN TL verecek. AGD Zeytinburnu şubesi ise, Zeytinburnunda Dereceye girenlere, Birinciye 1000 TL, İkinciye 750 TL Üçüncüye 500 TL, 4. ve 5. 'ye ise 250'şer TL verecek.

Sınav sonuçları ise 12 Mayıs Pazar günü AGD-MGV Genel Merkezi tarafından açıklanacak. Zeytinburnu Şube Başkanı Tacettin Özer Gazetemize yaptığı kısa açıklamada, Genel Merkezimize, AGD Zeytinburnu Yönetim Kuruluna, Zeytinburnu İlce Kaymakamımıza, ilçe Milli Eğitim Müdürümüze, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimize, Okul müdürlerimize, Öğretmenlerimize, Sınav esnasında görevli olan tüm kardeşlerime, yarışmamıza başvuran tüm öğrenci kardeşlerimize ve onlara destek olan tüm velilerimize ve gönüldaşlarımıza çok teşekkür ediyorum dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.