SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Erikli Baba Cem evinden İYİ Parti’ye ziyaret

GÜNDEM 20.04.2019 - 22:01, Güncelleme: 20.04.2019 - 22:01
 

Erikli Baba Cem evinden İYİ Parti’ye ziyaret

Erikli Baba Cemevi Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Erdoğan Metin ve Dernek Yöneticileri İYİ Parti ilçe Başkanlığını ziyaret ettiler..

Erikli Baba Cemevi Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Erdoğan Metin ve Dernek Yöneticileri Dursun Aydoğdu, Nadire Kılıçkaya, Barş Alataş ve Dursun Kılıçkaya İYİ Parti ilçe Başkanı Hasan Hoşben ve ilçe Yöneticilerine iadeyi ziyaret yaptılar. Daha önce Erikli Baba Cemevinin bir çok programına yönetimiyle birlikte katılan İYİ Parti İlçe Başkanı Hasan Hoşben Erikli Baba Cemevi Derneğinin Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Metin ve Yöneticilerinin iadeyi ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Hoşben Ülkemiz ve ilçemiz tüm renkleriyle güzel dedi.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Erikli Baba Cemevi Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Erdoğan Metin ve Dernek Yöneticileri İYİ Parti ilçe Başkanlığını ziyaret ettiler..

Erikli Baba Cemevi Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Erdoğan Metin ve Dernek Yöneticileri Dursun Aydoğdu, Nadire Kılıçkaya, Barş Alataş ve Dursun Kılıçkaya İYİ Parti ilçe Başkanı Hasan Hoşben ve ilçe Yöneticilerine iadeyi ziyaret yaptılar. Daha önce Erikli Baba Cemevinin bir çok programına yönetimiyle birlikte katılan İYİ Parti İlçe Başkanı Hasan Hoşben Erikli Baba Cemevi Derneğinin Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Metin ve Yöneticilerinin iadeyi ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Hoşben Ülkemiz ve ilçemiz tüm renkleriyle güzel dedi. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.