SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Başkan Murat Aydın A Kadrosundan ÜÇ İsmi Beykoz’a götürdü

GÜNDEM 09.04.2019 - 20:01, Güncelleme: 09.04.2019 - 20:01
 

Başkan Murat Aydın A Kadrosundan ÜÇ İsmi Beykoz’a götürdü

31 Mart Mahalli İdare seçimlerinde Beykoz Belediye Başkanı seçilen Zeytinburnu’nun efsane Başkanı Murat Aydın 20 yıl mesai arkadaşları olan deneyimli kadrosundan bazı isimlerle Beykoz’da devam etme kararı aldı.

BAŞKAN YARDIMICISI FERRUZ KUTSAL ARTIK BEYKOZ’DA 1993 yılında Kağıthane Belediyesine yatay geçiş ile geçerek zabıta müdürlüğünde 2000 yılına kadar görevde bulunmuş olup,2000 yılında Zeytinburnu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde, Zabıta Müdürü olarak göreve başlayıp, 4 Nisan 2014'de Başkan yardımcılığına getirilen Belediyecilikte çok tecribeli bir isim Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Ferruz Kutsal görevine Beykoz’da devam edecek. Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın deneyimli yardımcısı Ferruz Kutsal’a yine yeni görev yerinde Zabıta ve Temizlik işleri birimini bağlayacağı kulislerde konuşuluyor.. FENİŞLERİ MÜDÜRÜMÜZ BEYKOZ’A BAŞKAN YARDIMICISI OLDU 15 Yıldır Zeytinburnu Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü görevini yürüten Engin Köklü artık Murat Aydın’ı Beykoz’daki ekibinde çok önemli bir görevi üstelenecek. Engin Köklü, 2004 yılının Kasım ayında Zeytinburnu Belediyesi’nin Fen İşleri Müdürlüğü’nde kontrol mühendisi olarak göreve başladı.2005 yılının ilk çeyreğinde Fen İşleri Şefi, 2007 yılının Ağustos ayında Fen İşleri Müdürü olarak atandı. Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, 15 Yıllık Fenişleri Müdürünü Beykoz’da Başkan Yardımcısı yaptı. Engin Beye İmar ve Şehircilik biriminin bağlanacağı kulislerde konuşuluyor.. BAŞKAN AYDIN BASIN DANIŞMANINI’DA BEYKOZA GÖTÜRDÜ 4.5 Yıldır Zeytinburnu Belediyesinde Başkan Murat Aydın’ın Basın Danışmanlığı görevini yürüten Enes Buladı 31 Mart Yerel seçimlerinde de Beykoz’da seçim kampanyasında da Murat Başkanın amiral gemilerinden biriydi.  Zor bir seçim sürecinin ardından açık ara bayrağı önde göğüsleyen Başkan Aydın’ın deneyimli Basın Danışmanı Enes Buladı görevinde Beykoz’da devam edecek.. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
31 Mart Mahalli İdare seçimlerinde Beykoz Belediye Başkanı seçilen Zeytinburnu’nun efsane Başkanı Murat Aydın 20 yıl mesai arkadaşları olan deneyimli kadrosundan bazı isimlerle Beykoz’da devam etme kararı aldı.

BAŞKAN YARDIMICISI FERRUZ KUTSAL ARTIK BEYKOZ’DA

1993 yılında Kağıthane Belediyesine yatay geçiş ile geçerek zabıta müdürlüğünde 2000 yılına kadar görevde bulunmuş olup,2000 yılında Zeytinburnu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde, Zabıta Müdürü olarak göreve başlayıp, 4 Nisan 2014'de Başkan yardımcılığına getirilen Belediyecilikte çok tecribeli bir isim Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Ferruz Kutsal görevine Beykoz’da devam edecek. Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın deneyimli yardımcısı Ferruz Kutsal’a yine yeni görev yerinde Zabıta ve Temizlik işleri birimini bağlayacağı kulislerde konuşuluyor..

FENİŞLERİ MÜDÜRÜMÜZ BEYKOZ’A BAŞKAN YARDIMICISI OLDU

15 Yıldır Zeytinburnu Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü görevini yürüten Engin Köklü artık Murat Aydın’ı Beykoz’daki ekibinde çok önemli bir görevi üstelenecek. Engin Köklü, 2004 yılının Kasım ayında Zeytinburnu Belediyesi’nin Fen İşleri Müdürlüğü’nde kontrol mühendisi olarak göreve başladı.2005 yılının ilk çeyreğinde Fen İşleri Şefi, 2007 yılının Ağustos ayında Fen İşleri Müdürü olarak atandı. Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, 15 Yıllık Fenişleri Müdürünü Beykoz’da Başkan Yardımcısı yaptı. Engin Beye İmar ve Şehircilik biriminin bağlanacağı kulislerde konuşuluyor..

BAŞKAN AYDIN BASIN DANIŞMANINI’DA BEYKOZA GÖTÜRDÜ

4.5 Yıldır Zeytinburnu Belediyesinde Başkan Murat Aydın’ın Basın Danışmanlığı görevini yürüten Enes Buladı 31 Mart Yerel seçimlerinde de Beykoz’da seçim kampanyasında da Murat Başkanın amiral gemilerinden biriydi.  Zor bir seçim sürecinin ardından açık ara bayrağı önde göğüsleyen Başkan Aydın’ın deneyimli Basın Danışmanı Enes Buladı görevinde Beykoz’da devam edecek..

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.