SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Hasta Yakını Doktoru Feci Şekilde Darp Etti

KÜLTÜR 27.02.2019 - 16:21, Güncelleme: 27.02.2019 - 16:21
 

Hasta Yakını Doktoru Feci Şekilde Darp Etti

İstanbul'da uzman doktor, eski bir hastasının yakını tarafından yolu kesilerek darp edildi. Hastaneye kaldırılan ve yüzü tanınmayacak hale gelen Doktor, "Kafamı yumruklayıp aşağı düşürdü. 

Tekme tokat girmeye başladı. Elim ve burnumda kırıklar tespit edildi" dedi. Edinilen bilgilere göre olay dün akşam saatlerinde Zeytinburnu Metro durağında yaşandı. İddiaya göre, özel bir hastanede Üroloji uzmanı olarak görev yapan Op. Dr. Hasan Cabbar'ın yolu mesai çıkışında eski bir hastasının oğlu tarafından kesildi. Tedavi sonrası babasının durumunun iyi olmadığını söyleyen ve tehditler savuran hasta yakını, doktordan harcadıkları parayı geri vermesini istedi. Şahıs ardından doktora saldırdı. Aldığı darbelerle yere yığılan ve kendinden geçerek bayılan Doktor Hasan Cabbar, sağlık ekipleri tarafından Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaldırıldı. Kolunda ve burnunda kırık olduğu tespit edilen Doktor Cabbar, hastanede tedavi altına alındı. Kaçan saldırganın yakalanması için soruşturma başlatıldı. "SOL ELİMDE VE BURNUMDA KIRIK TESPİT EDİLDİ" Saldırı anının anlatan Op. Dr. Hasan Cabbar, "Zeytinburnu otobüs durağında indim. Otobüs durağından yürüyordum. Otoparkta hastanın küçük oğlu arkadan yaklaştı. Beni tehdit etmeye başladı. Para istedi, bende paranın olmadığını söyledim. 'Kaç tane evin var, bir sürü gelirin falan var' dedi. Saldırmaya başladı. Kafamı yumruklayıp aşağı düşürdü. Tekme tokat girmeye başladı. Sol elimde bir kırık tespit edildi. Burnumda kırık tespit edildi. Ağzım da ve dudaklarım da yumruktan dolayı hasar meydana geldi. Bayıldım bir anda kendimi devlet hastanesinde buldum" dedi.
İstanbul'da uzman doktor, eski bir hastasının yakını tarafından yolu kesilerek darp edildi. Hastaneye kaldırılan ve yüzü tanınmayacak hale gelen Doktor, "Kafamı yumruklayıp aşağı düşürdü. 

Tekme tokat girmeye başladı. Elim ve burnumda kırıklar tespit edildi" dedi. Edinilen bilgilere göre olay dün akşam saatlerinde Zeytinburnu Metro durağında yaşandı. İddiaya göre, özel bir hastanede Üroloji uzmanı olarak görev yapan Op. Dr. Hasan Cabbar'ın yolu mesai çıkışında eski bir hastasının oğlu tarafından kesildi. Tedavi sonrası babasının durumunun iyi olmadığını söyleyen ve tehditler savuran hasta yakını, doktordan harcadıkları parayı geri vermesini istedi. Şahıs ardından doktora saldırdı. Aldığı darbelerle yere yığılan ve kendinden geçerek bayılan Doktor Hasan Cabbar, sağlık ekipleri tarafından Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaldırıldı. Kolunda ve burnunda kırık olduğu tespit edilen Doktor Cabbar, hastanede tedavi altına alındı. Kaçan saldırganın yakalanması için soruşturma başlatıldı.

"SOL ELİMDE VE BURNUMDA KIRIK TESPİT EDİLDİ"

Saldırı anının anlatan Op. Dr. Hasan Cabbar, "Zeytinburnu otobüs durağında indim. Otobüs durağından yürüyordum. Otoparkta hastanın küçük oğlu arkadan yaklaştı. Beni tehdit etmeye başladı. Para istedi, bende paranın olmadığını söyledim. 'Kaç tane evin var, bir sürü gelirin falan var' dedi. Saldırmaya başladı. Kafamı yumruklayıp aşağı düşürdü. Tekme tokat girmeye başladı. Sol elimde bir kırık tespit edildi. Burnumda kırık tespit edildi. Ağzım da ve dudaklarım da yumruktan dolayı hasar meydana geldi. Bayıldım bir anda kendimi devlet hastanesinde buldum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.