SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Ayhan Balcı yeniden KIZILAY Şube başkanı oldu

KÜLTÜR 24.02.2019 - 01:21, Güncelleme: 24.02.2019 - 01:21
 

Ayhan Balcı yeniden KIZILAY Şube başkanı oldu

Kızılay Zeytinburnu Olağan Kongresi yapıldı.  Zeytinburnu Kızılay yönetim kurulu üyelerinin Başkan Ayhan Balcı öncülüğünde eksiksiz katıldığı kongreye üyeler, muhtarlar ve siyasiler yoğun ilgi gösterdiler. 

Kongreye Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy, Chp adayı Adil Emecan ve Saadet Partisi Adayı Mikail Kabak da katılarak kısa birer konuşma yaptılar. Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan kongrede Kızılayın dünyada ve Türkiye’deki hizmetlerini anlatan bir tanıtım filmi de gösterildi. Açılış konuşmasını yapan Başkan Ayhan Balcı 2016 dan beri hizmet için yola çıktıklarını ve Zeytinburnu’nda kayıt altında olan 1000 aileye yardım ettiklerini belirtti. Daha sonra faaliyet raporlarının oylandığı kongre  yönetimin faaliyetleri ve bütçesi oybirliği ile kabul edildi. Yeni Yönetim Kurulu üyeleri asil ve yedek listesi şu isimlerden oluştu: ZEYTİNBURNU KIZILAY ŞUBE YÖNETİM KURULU ASİL LİSTESİ 1. Ayhan BALCI 2. Mehmet EKŞİ 3. Faruk KOÇ 4. Yusuf KAÇMAZ 5. Mehmet MENTEŞ 6. Mehmet Zeki MENTEŞE 7. İsmail Hakkı NAMAZCI 8. Muhammet Kaan EKŞİ 9. Fatma Özdemir ÇELENK  ŞUBE YÖNETİM KURULU YEDEK 1. Nurettin AYDIN 2. Abdulkadir KAVAL 3. Fikret TUNCER  4. Ömer BAŞ  5. Yusuf YILMAZ 6. Osman İSLAM 7. Yılmaz ERGÜL 8. Resul ÇİÇEK 9. Nurgül APAYDIN ŞUBE DENETÇİSİ ASİL 1.  Vehbi BODUR ŞUBE DENETÇİSİ YEDEK 1. Oğuzhan Berk BİBEROĞLU GENEL MERKEZ GENEL KURULU ASİL DELEGELERİ 1.Ayhan BALCI 2. Hüseyin ŞEN 3. Mehmet EKŞİ GENEL MERKEZ GENEL KURULU YEDEK DELEGELERİ 1. Faruk KOÇ 2. Yusuf KAÇMAZ 3. Fatma Özdemir ÇELENK  
Kızılay Zeytinburnu Olağan Kongresi yapıldı.  Zeytinburnu Kızılay yönetim kurulu üyelerinin Başkan Ayhan Balcı öncülüğünde eksiksiz katıldığı kongreye üyeler, muhtarlar ve siyasiler yoğun ilgi gösterdiler. 

Kongreye Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy, Chp adayı Adil Emecan ve Saadet Partisi Adayı Mikail Kabak da katılarak kısa birer konuşma yaptılar. Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan kongrede Kızılayın dünyada ve Türkiye’deki hizmetlerini anlatan bir tanıtım filmi de gösterildi. Açılış konuşmasını yapan Başkan Ayhan Balcı 2016 dan beri hizmet için yola çıktıklarını ve Zeytinburnu’nda kayıt altında olan 1000 aileye yardım ettiklerini belirtti. Daha sonra faaliyet raporlarının oylandığı kongre  yönetimin faaliyetleri ve bütçesi oybirliği ile kabul edildi. Yeni Yönetim Kurulu üyeleri asil ve yedek listesi şu isimlerden oluştu:

ZEYTİNBURNU KIZILAY ŞUBE YÖNETİM KURULU ASİL LİSTESİ

1. Ayhan BALCI
2. Mehmet EKŞİ
3. Faruk KOÇ
4. Yusuf KAÇMAZ
5. Mehmet MENTEŞ
6. Mehmet Zeki MENTEŞE
7. İsmail Hakkı NAMAZCI
8. Muhammet Kaan EKŞİ
9. Fatma Özdemir ÇELENK 

ŞUBE YÖNETİM KURULU YEDEK
1. Nurettin AYDIN
2. Abdulkadir KAVAL
3. Fikret TUNCER 
4. Ömer BAŞ 
5. Yusuf YILMAZ
6. Osman İSLAM
7. Yılmaz ERGÜL
8. Resul ÇİÇEK
9. Nurgül APAYDIN

ŞUBE DENETÇİSİ ASİL 1.  Vehbi BODUR

ŞUBE DENETÇİSİ YEDEK 1. Oğuzhan Berk BİBEROĞLU

GENEL MERKEZ GENEL KURULU ASİL DELEGELERİ
1.Ayhan BALCI 2. Hüseyin ŞEN 3. Mehmet EKŞİ

GENEL MERKEZ GENEL KURULU YEDEK DELEGELERİ
1. Faruk KOÇ
2. Yusuf KAÇMAZ
3. Fatma Özdemir ÇELENK
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.