SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Home Çarşı AVM Seyitnizam’da Hizmete açıldı

KÜLTÜR 24.02.2019 - 01:00, Güncelleme: 24.02.2019 - 01:00
 

Home Çarşı AVM Seyitnizam’da Hizmete açıldı

Zeytinburnu’nda Çeyizden Zücaciyeye bir evin ihtiyacı olan her şeyi bulabileceğiniz Home Çarşı AVM görkemli bir açılış merasimiyle hizmete vermeye başladı. 

Konyalı İşadamı Mesut Uçar’ın sahibi olduğu Home AVM’nin açılışına Cumhur ittifakı Zeytinburnu Adayı Ömer Arısoy, AK Parti ilçe Başkanı Selami Delibalta, Meclis ÜYESİ adayı Fatih Aydoğan, Yeşiltepe Mahallesi Muhtar Adayı Kadir Ünver, İşadam Hüseyin Dediş ve çok sayıda seçkin davetli katıldı. Kuran-ı Kerim Tilaveti ve dualarla yapılan açılışın ardından Zeytinburnulular alış veriş için adeta AVM’ye akın etti.  Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy açılışın ardından mağazayı gezdi ve alış veriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. Bu dönemde yatırım yapan insanlara aş veren işadamlarına minnettar olduklarını söyleyen Arısoy önemli olan zor süreçte böylesine güzel yatırımları yapabilmektedir dedi. Home Çarşı AVM’nin sahibi Mesut Uçar’a bol ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Adayı Arısoy başka bir program katılmak üzere açılıştan ayrıldı.  Seyyid Nizam Mahallesinde Zeytinburnu Halkının hizmetine sunulan Home Çarşı Avm’nin sahibi Mesut Uçar, Gazetemize yaptığı özel açıklamada, ülke olarak dış güçlerin baskısı ve oynanan bazı oyunlar sonucunda ekonomik olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Birçok işletmenin kepenk kapatma aşamasına geldiği bir dönemde biz yatırım yapma yolunu tercih ettik. Çok şükür rabbim nasip etti böylesine güzel bir işletmeyi ilçemize kazandırdık. Vatandaşlarımız Home Çarşı AVM geldiklerinde bir evin tüm ihtiyaçlarını buradan çok uygun fiyatlara alarak evlerine dönecekler dedi.  Üç katlı Home Çarşı AVM’de açılışa özel; Kirli Sepeti 9.90 TL, Vernel Yumuşatıcı, Selpak Hediyeli 12.90 TL, Sinbo Elektrikli Cezve 19.90 TL, Lav 6’lı Su Bardağı 3.90 TL, Kanatlı Kurutmalık 19.90 TL, İki Katlı Patateslik 24.90 TL, Pazar Arabası 9.90 TL, Komidin 9.90 TL, Borcam Çeşitleri 19.90 TL, Bambu Çeşitleri 8.90 TL, Küçük Boy Davul Fırın 99.90 TL, Tefal Blender Seti 139.90 TL, Tost Makinası 69.90 TL, Ütü Masası 49.90 TL…  Adres: Seyitnizam Mahallesi Seyitnizam Caddesi No: 7/A Zeytinburnu-İstanbul, TEL: 0 212 415 50 51- GSM: 0 535 775 45 62 İnstagram: homecarsiavm   ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu’nda Çeyizden Zücaciyeye bir evin ihtiyacı olan her şeyi bulabileceğiniz Home Çarşı AVM görkemli bir açılış merasimiyle hizmete vermeye başladı. 

Konyalı İşadamı Mesut Uçar’ın sahibi olduğu Home AVM’nin açılışına Cumhur ittifakı Zeytinburnu Adayı Ömer Arısoy, AK Parti ilçe Başkanı Selami Delibalta, Meclis ÜYESİ adayı Fatih Aydoğan, Yeşiltepe Mahallesi Muhtar Adayı Kadir Ünver, İşadam Hüseyin Dediş ve çok sayıda seçkin davetli katıldı. Kuran-ı Kerim Tilaveti ve dualarla yapılan açılışın ardından Zeytinburnulular alış veriş için adeta AVM’ye akın etti. 

Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy açılışın ardından mağazayı gezdi ve alış veriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. Bu dönemde yatırım yapan insanlara aş veren işadamlarına minnettar olduklarını söyleyen Arısoy önemli olan zor süreçte böylesine güzel yatırımları yapabilmektedir dedi. Home Çarşı AVM’nin sahibi Mesut Uçar’a bol ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Adayı Arısoy başka bir program katılmak üzere açılıştan ayrıldı. 

Seyyid Nizam Mahallesinde Zeytinburnu Halkının hizmetine sunulan Home Çarşı Avm’nin sahibi Mesut Uçar, Gazetemize yaptığı özel açıklamada, ülke olarak dış güçlerin baskısı ve oynanan bazı oyunlar sonucunda ekonomik olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Birçok işletmenin kepenk kapatma aşamasına geldiği bir dönemde biz yatırım yapma yolunu tercih ettik. Çok şükür rabbim nasip etti böylesine güzel bir işletmeyi ilçemize kazandırdık. Vatandaşlarımız Home Çarşı AVM geldiklerinde bir evin tüm ihtiyaçlarını buradan çok uygun fiyatlara alarak evlerine dönecekler dedi. 

Üç katlı Home Çarşı AVM’de açılışa özel; Kirli Sepeti 9.90 TL, Vernel Yumuşatıcı, Selpak Hediyeli 12.90 TL, Sinbo Elektrikli Cezve 19.90 TL, Lav 6’lı Su Bardağı 3.90 TL, Kanatlı Kurutmalık 19.90 TL, İki Katlı Patateslik 24.90 TL, Pazar Arabası 9.90 TL, Komidin 9.90 TL, Borcam Çeşitleri 19.90 TL, Bambu Çeşitleri 8.90 TL, Küçük Boy Davul Fırın 99.90 TL, Tefal Blender Seti 139.90 TL, Tost Makinası 69.90 TL, Ütü Masası 49.90 TL… 

Adres: Seyitnizam Mahallesi Seyitnizam Caddesi No: 7/A Zeytinburnu-İstanbul, TEL: 0 212 415 50 51- GSM: 0 535 775 45 62 İnstagram: homecarsiavm
 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.