SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Giresunlu Nene Hatunlar Arısoy için Seferber oldu

GÜNDEM 22.02.2019 - 19:33, Güncelleme: 22.02.2019 - 19:33
 

Giresunlu Nene Hatunlar Arısoy için Seferber oldu

Cumhur İttifakı Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Av. Ömer Arısoy, Giresunlu Hanımefendilerle Topkapı Merkür Otel'de kahvaltı programında bir araya geldi. Kadınları tek tek sorunlarını dinleyen Arısoy notlarını aldı ve çözüm konusunda söz verdi. 

Cumhur İttifakı Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Av. Ömer Arısoy, Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap, AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Temsilcisi ve Belediye Meclis Üyesi 1. Sıra adayı Fatih Aydoğan ve Meclis Üyesi 11. Sıra dayı Hurşit Bekaroğlu, Tüm Giresunlular Derneği Başkanı Fedai Özer ve yönetim kurulu üyeleri ve Kadın Kolları Başkanı Yeşim Toraman, Tüm Giresunlular, Espiye, Görele, Tirebolu, Yağlıdere, Arpacık Köyü, Ege Köy, Gelivora Deresi, Hamzalı Köyü dernekleri bayanları ve davetliler bir araya geldiler. Belediye Meclis Üyesi 1. Sıra adayı Fatih Aydoğan, Belediye Başkan Adayı Ömer Arsıoy’a destek istedi ve Giresunluların bu dönem Zeytinburnu Belediyesinde yine çok güzel bir şeklide temsil edileceğini söyledi.  Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap ise yaptığı konuşmada Giresunluların Zeytinburnu’nda her dönem birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğini bu dönemde bu şekilde olacağını söyledi.  Cumhur İttifakı Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Av. Ömer Arısoy kadınlar buluşmasında önce sorunlarını dineldi ve ardından gelen sorulara tek tek cevap verdi. Her konuda olduğu gibi siyasette mutlaka kadın öncü olmalı. Bugün huzurunuza Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı olarak geldim. Eğer bu yarışı zaferle taçlandıracaksak burada yine en önemli görev sizlere düşüyor. 31 Mart akşamına kadar sizlerden çok iyi çalışmanızı ve bizlere destek olmanızı istiyorum dedi. Başkan Adayı Arısoy kahvaltıda seçilmesi halinde 5 yılda yapacağı projeleri de Giresunlu kadınlarla paylaştı.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Cumhur İttifakı Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Av. Ömer Arısoy, Giresunlu Hanımefendilerle Topkapı Merkür Otel'de kahvaltı programında bir araya geldi. Kadınları tek tek sorunlarını dinleyen Arısoy notlarını aldı ve çözüm konusunda söz verdi. 

Cumhur İttifakı Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Av. Ömer Arısoy, Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap, AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Temsilcisi ve Belediye Meclis Üyesi 1. Sıra adayı Fatih Aydoğan ve Meclis Üyesi 11. Sıra dayı Hurşit Bekaroğlu, Tüm Giresunlular Derneği Başkanı Fedai Özer ve yönetim kurulu üyeleri ve Kadın Kolları Başkanı Yeşim Toraman, Tüm Giresunlular, Espiye, Görele, Tirebolu, Yağlıdere, Arpacık Köyü, Ege Köy, Gelivora Deresi, Hamzalı Köyü dernekleri bayanları ve davetliler bir araya geldiler.

Belediye Meclis Üyesi 1. Sıra adayı Fatih Aydoğan, Belediye Başkan Adayı Ömer Arsıoy’a destek istedi ve Giresunluların bu dönem Zeytinburnu Belediyesinde yine çok güzel bir şeklide temsil edileceğini söyledi. 

Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap ise yaptığı konuşmada Giresunluların Zeytinburnu’nda her dönem birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğini bu dönemde bu şekilde olacağını söyledi. 

Cumhur İttifakı Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Av. Ömer Arısoy kadınlar buluşmasında önce sorunlarını dineldi ve ardından gelen sorulara tek tek cevap verdi. Her konuda olduğu gibi siyasette mutlaka kadın öncü olmalı. Bugün huzurunuza Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı olarak geldim. Eğer bu yarışı zaferle taçlandıracaksak burada yine en önemli görev sizlere düşüyor. 31 Mart akşamına kadar sizlerden çok iyi çalışmanızı ve bizlere destek olmanızı istiyorum dedi. Başkan Adayı Arısoy kahvaltıda seçilmesi halinde 5 yılda yapacağı projeleri de Giresunlu kadınlarla paylaştı. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.