SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Hacı Yakup Özkul Hakka Yürüdü

KÜLTÜR 19.02.2019 - 23:23, Güncelleme: 19.02.2019 - 23:23
 

Hacı Yakup Özkul Hakka Yürüdü

Zeytinburnu ilçesinin sevilen siması Özcan Özkul’un babası Yakup Özkul Hakkın rahmetine kavuştu.

Bir süredir Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesinde tedavi gören AK Parti eski ilçe başkan Yardımcısı, işadamı Özcan Özkul’un babası Yakup Özkul Hak’ka yürüdü. Merhum için Veliefendi Mahallesi Güzel Mescitte ikindi namazına müteakiben cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Zeytinburnu Belediye Başkanı ve Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap, Cumhur İttifakı Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy, Millet İttifakı Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Dr. Adil Emecan, Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Dr. Mikail Kabak, AK Parti Kurucu ilçe Başkanı Ahmet Dokumacı başta olmak üzere iş ve siyaset dünyasından, özellikle Giresun camiasından çok sayıda kişi katıldı.  Kılınan cenaze namazı ve alınan helalliklerin ardından Merhum Yakup Amcamız Kazlıçeşme mezarlığında toprağa verildi. Zeytinburnu Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet Özkul ailesi ve tüm yakınlarına sabır diliyoruz.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
Zeytinburnu ilçesinin sevilen siması Özcan Özkul’un babası Yakup Özkul Hakkın rahmetine kavuştu.

Bir süredir Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesinde tedavi gören AK Parti eski ilçe başkan Yardımcısı, işadamı Özcan Özkul’un babası Yakup Özkul Hak’ka yürüdü. Merhum için Veliefendi Mahallesi Güzel Mescitte ikindi namazına müteakiben cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Zeytinburnu Belediye Başkanı ve Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap, Cumhur İttifakı Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy, Millet İttifakı Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Dr. Adil Emecan, Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Dr. Mikail Kabak, AK Parti Kurucu ilçe Başkanı Ahmet Dokumacı başta olmak üzere iş ve siyaset dünyasından, özellikle Giresun camiasından çok sayıda kişi katıldı. 

Kılınan cenaze namazı ve alınan helalliklerin ardından Merhum Yakup Amcamız Kazlıçeşme mezarlığında toprağa verildi. Zeytinburnu Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet Özkul ailesi ve tüm yakınlarına sabır diliyoruz. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.