SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

ZEYDEF’in Kan Bağışı Kampanyasına yoğun katılım

KÜLTÜR 17.02.2019 - 21:32, Güncelleme: 17.02.2019 - 21:32
 

ZEYDEF’in Kan Bağışı Kampanyasına yoğun katılım

Zeytinburnu Dernekler Federasyonu’nun geleneksel hale getirdiği ve bul yıl İkincisini düzenlediği Kan Bağışı kampanyasına yoğun katılım oldu. Kampanyaya Cumhur ittifakı Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arsıoy’da katılarak destek verdi. 

ZEYDEF (Zeytinburnu Dernekler Federasyonu sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bu yıl İkinci Kan Bağışı kampanyasını düzenledi. 15 Temmuz Meydanında kurulan Kızılay çadırında sabahın ilk saatlerinden itibaren yoğun kuyruk oldu. Gün boyu devam eden Kan Bağışı çalışmasına Dernekler büyük ilgi gösterdi. Bir günlük çalışma sonunda Kızılay ortalama olarak en yüksek 300 Ünite kan toplayan Kızılay Zeytinburnu’nda bu rekorun üstüne çıktı. Yaklaşık 1300 kişi kan vermeye geldi. Günün sonunda 310 Ünite kan toplandı. Cumhur ittifakı Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arsıoy, Zeytinburnu Emniyet Müdürü Cenk Özmen, Kızılay Şube Başkanı Ayhan Balcı, ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır, Meclis Üyeleri, İşadamları, STK Başkan ve Yöneticileriyle çok sayıda Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanına gelerek Kızılay’a kan bağışında bulundu.   Kızılay kan merkezi bölge sorumlusu Duygu Eser Kan bağışından dolayı ZEYDEF’e, Zeytinburnu Belediyesine, Zeytinburnu Halkına, STK Başkanlarına ve Yöneticilerine teşekkür etti. Zeytinburnu’nda bir güne toplana kanla yaklaşık 900 kişinin hayata bağlanacağını belirten Eser, Lösemi çocuklarımızın her gün kana ihtiyacı var. Bu konuda herkes çok hassas olmalı. Kan konusunda Kızılay’ımız dünyanın en saygın yardım kuruluşları arasında ön plana çıkıyor. Ülkemizde ve dünyada herhangi olası bir durumda yardımlarını ulaştırmada hiç kuşkusuz ilk sıralarda yer alıyor. Diğer yandan kan bağışı ile ilgili olarak da her sağlıklı bireyin düzenli olarak kan bağışında bulunması gerektiğini ve bunun sosyal bir sorumluluk olduğunu unutmamamız gerekiyor dedi. ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır, Sosyal Sorumluluk kapsamında bu kan bağışı kampanyalarına devam edeceklerini belirtti ve destek veren herkese teşekkür etti. Cumhur ittifakı Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arsıoy, Kızılay Şube Başkanı Ayhan Balcı’da Zeytinburnu Halkına çağrıda bulunarak sadece biri gün değil belirli aralıklarla kan bağışında bulunulmasını istediler.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Dernekler Federasyonu’nun geleneksel hale getirdiği ve bul yıl İkincisini düzenlediği Kan Bağışı kampanyasına yoğun katılım oldu. Kampanyaya Cumhur ittifakı Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arsıoy’da katılarak destek verdi. 

ZEYDEF (Zeytinburnu Dernekler Federasyonu sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bu yıl İkinci Kan Bağışı kampanyasını düzenledi. 15 Temmuz Meydanında kurulan Kızılay çadırında sabahın ilk saatlerinden itibaren yoğun kuyruk oldu. Gün boyu devam eden Kan Bağışı çalışmasına Dernekler büyük ilgi gösterdi. Bir günlük çalışma sonunda Kızılay ortalama olarak en yüksek 300 Ünite kan toplayan Kızılay Zeytinburnu’nda bu rekorun üstüne çıktı. Yaklaşık 1300 kişi kan vermeye geldi. Günün sonunda 310 Ünite kan toplandı. Cumhur ittifakı Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arsıoy, Zeytinburnu Emniyet Müdürü Cenk Özmen, Kızılay Şube Başkanı Ayhan Balcı, ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır, Meclis Üyeleri, İşadamları, STK Başkan ve Yöneticileriyle çok sayıda Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanına gelerek Kızılay’a kan bağışında bulundu. 

 Kızılay kan merkezi bölge sorumlusu Duygu Eser Kan bağışından dolayı ZEYDEF’e, Zeytinburnu Belediyesine, Zeytinburnu Halkına, STK Başkanlarına ve Yöneticilerine teşekkür etti. Zeytinburnu’nda bir güne toplana kanla yaklaşık 900 kişinin hayata bağlanacağını belirten Eser, Lösemi çocuklarımızın her gün kana ihtiyacı var. Bu konuda herkes çok hassas olmalı. Kan konusunda Kızılay’ımız dünyanın en saygın yardım kuruluşları arasında ön plana çıkıyor. Ülkemizde ve dünyada herhangi olası bir durumda yardımlarını ulaştırmada hiç kuşkusuz ilk sıralarda yer alıyor. Diğer yandan kan bağışı ile ilgili olarak da her sağlıklı bireyin düzenli olarak kan bağışında bulunması gerektiğini ve bunun sosyal bir sorumluluk olduğunu unutmamamız gerekiyor dedi.

ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır, Sosyal Sorumluluk kapsamında bu kan bağışı kampanyalarına devam edeceklerini belirtti ve destek veren herkese teşekkür etti. Cumhur ittifakı Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arsıoy, Kızılay Şube Başkanı Ayhan Balcı’da Zeytinburnu Halkına çağrıda bulunarak sadece biri gün değil belirli aralıklarla kan bağışında bulunulmasını istediler. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.