SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Emecan’dan, Telsiz Mahallesi Kentsel Dönüşüm mağdurlarına namus sözü

GÜNDEM 17.02.2019 - 00:30, Güncelleme: 17.02.2019 - 00:30
 

Emecan’dan, Telsiz Mahallesi Kentsel Dönüşüm mağdurlarına namus sözü

Millet İttifakı Başkan adayı Adil Emecan Telsiz Güzelleştirme Derneğinin organize ettiği toplantıda Telsiz Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi mağdurları ile bir araya geldi. “Ben sizin bağrınızdan çıkan yerli ve milli adayım. 33 yıldır Zeytinburnu’ndayım” diyen Emecan kentsel dönüşüm mağdurlarının yoğun ve zor sorularını cevaplamaya çalıştı. 

Ada bazlı kentsel dönüşümü masaya yatıracaklarını söyleyen Adil Emecan, kentsel dönüşüm konusunda iddialı olduğunu ve bütün enerjisini bu işe vereceğini ifade etti. “Biz Zeytinburnu’na Zübeyde Hanım caddesinden Maltepe’nin sınırına kadar bütüncül bakacağız. Vatandaşımızın kentsel dönüşüm sıkıntıları için alana ihtiyaç var. Özellikle Maltepe’deki rezerv alanlardan kullanma yoluna gideceğiz” dedi. Mağdurlara seslenen “Ben buraya (adaylığa) dualarla geliyorum” diyen Emecan, “5 yıl çabuk geçiyor. 5 yılın sonunda da ben dualarla anılmak istiyorum. Arkamdan beddua okunsun istemiyorum. Tam tersi Allah razı olsun densin istiyorum. Sizden kopuk sizden ayrı hiç bir şeyin altına imza atmam, size zarar verici hiç bir şeyi yapmam. Bunun size sözünü veriyorum” dedi.  Maliyet yoğunluklu sorularla karşılaşan Emecan “Maliyeti minimize etmek için yanınızda olacağız. Biz bu işi çözeceksek beraber çözeceğiz, sizi müteahhit firmalarla asla baş başa bırakmayacağız.. Burada yılların ihmali var. Bunun müsebbibi biz değiliz. Ama diyorum ki bunca yıldır yapılamayan işi yapmak için kafamızı koyacağız, sizlerle beraber yapacağız.. Ben Zeytinburnu halkının Zeytinburnu’nda kalmasını istiyorum. Zeytinburnu’nun sefasını, cefasını çekenler sürsün” dedi. Yazılı taahhüt isteyen bir mağdur hak sahibinin isteğine “ Ben imza atmaktan çekinmem, inanıyorum kendime. Elbette yazılı taahhüt veririm.” şeklinde yanıtladı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
Millet İttifakı Başkan adayı Adil Emecan Telsiz Güzelleştirme Derneğinin organize ettiği toplantıda Telsiz Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi mağdurları ile bir araya geldi. “Ben sizin bağrınızdan çıkan yerli ve milli adayım. 33 yıldır Zeytinburnu’ndayım” diyen Emecan kentsel dönüşüm mağdurlarının yoğun ve zor sorularını cevaplamaya çalıştı. 

Ada bazlı kentsel dönüşümü masaya yatıracaklarını söyleyen Adil Emecan, kentsel dönüşüm konusunda iddialı olduğunu ve bütün enerjisini bu işe vereceğini ifade etti. “Biz Zeytinburnu’na Zübeyde Hanım caddesinden Maltepe’nin sınırına kadar bütüncül bakacağız. Vatandaşımızın kentsel dönüşüm sıkıntıları için alana ihtiyaç var. Özellikle Maltepe’deki rezerv alanlardan kullanma yoluna gideceğiz” dedi.

Mağdurlara seslenen “Ben buraya (adaylığa) dualarla geliyorum” diyen Emecan, “5 yıl çabuk geçiyor. 5 yılın sonunda da ben dualarla anılmak istiyorum. Arkamdan beddua okunsun istemiyorum. Tam tersi Allah razı olsun densin istiyorum. Sizden kopuk sizden ayrı hiç bir şeyin altına imza atmam, size zarar verici hiç bir şeyi yapmam. Bunun size sözünü veriyorum” dedi. 

Maliyet yoğunluklu sorularla karşılaşan Emecan “Maliyeti minimize etmek için yanınızda olacağız. Biz bu işi çözeceksek beraber çözeceğiz, sizi müteahhit firmalarla asla baş başa bırakmayacağız.. Burada yılların ihmali var. Bunun müsebbibi biz değiliz. Ama diyorum ki bunca yıldır yapılamayan işi yapmak için kafamızı koyacağız, sizlerle beraber yapacağız.. Ben Zeytinburnu halkının Zeytinburnu’nda kalmasını istiyorum. Zeytinburnu’nun sefasını, cefasını çekenler sürsün” dedi.

Yazılı taahhüt isteyen bir mağdur hak sahibinin isteğine “ Ben imza atmaktan çekinmem, inanıyorum kendime. Elbette yazılı taahhüt veririm.” şeklinde yanıtladı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.