SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnulu Muratcan Avrupa Şampiyonu oldu

KÜLTÜR 16.02.2019 - 00:46, Güncelleme: 16.02.2019 - 00:46
 

Zeytinburnulu Muratcan Avrupa Şampiyonu oldu

21 yaş altı kumite 67 kilo finalinde Ukraynalı Valentyn Naida'yı 2-0 mağlup eden Muratcan Deniz, Avrupa'nın en büyüğü oldu.

Danimarka’nın ev sahipliği yaptığı 46. Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Avrupa Karate Şampiyonası’nın son gününde 21 yaş altı kumite 67 kiloda mücadele eden Muratcan Deniz, kariyerinin zirvesine çıkarak Avrupa şampiyonu oldu. Gigantum Arena’nın ev sahipliği yaptığı şampiyonanın son gününde 21 yaş altı ferdi kumite mücadeleleri yapılırken, toplam 10 dalda madalya dağıtıldı. Büyükler Balkan şampiyonluğu bulunan Muratcan Deniz, Aalborg kentindeki organizasyonda 21 yaş altı kumite 67 kiloda mücadele etti. Şampiyonluğa giden yolda çıktığı beş müsabakada rakiplerine yalnızca bir puan bırakan Milli karateci, finalde Ukraynalı Valentyn Naida’yı 2-0 yenerek Avrupa şampiyonu oldu ve kariyerinin en büyük başarısına ulaştı. Zeytinburnu’nun çılgın genci Muratcan Deniz Danimarka Aalborg şehrinde yapılan Avrupa karate şampiyonasında 67 kg Avrupa şampiyonu oldu. Tüm Avrupa ülkelerinin ayakta alkışladığı milli sporcumuz 5 maç kazanarak kürsünün zirvesine çıktı. İstiklal marşımızı dinleten Muratcan Deniz Dünya karate federasyonu tarafından Avrupa’nın en iyi sporcusu unvanını verdi ve elektrik santrali genç diye övgü yazdı. Zeytinburnu ilçemizde doğmuş büyümüş ve karate sporunu babası mili sporcu ve milli teknik direktör cengiz deniz tarafından eğitimini aldı halen Zeytinburnu Cengiz Deniz spor kulübünde çalışmaktadır sayısız Türkiye ve uluslararası karate şampiyonlukları bulunuyor 2018 yılının da büyükler balkan şampiyonu olan Muratcan Deniz 2019 yılında Avrupa şampiyonu olarak  kariyerinin en büyük derecesini elde etti Şampiyonanın sonunda milli takım antrenörü tarafından Samurai saçını keserek şov yatı ve tüm ülkeler ayakta alkışladı buda Avrupa karate şampiyonasının anılarına yazıldı 13 mart 2019 tarihinde İspanyaya giderek Avrupa’nın en iyi sporcuları kadrosunda yarışacak ayrıca spor bakanı ve devlet büyükleri tarafından Twitter de tebrik mesajları aldı ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
21 yaş altı kumite 67 kilo finalinde Ukraynalı Valentyn Naida'yı 2-0 mağlup eden Muratcan Deniz, Avrupa'nın en büyüğü oldu.

Danimarka’nın ev sahipliği yaptığı 46. Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Avrupa Karate Şampiyonası’nın son gününde 21 yaş altı kumite 67 kiloda mücadele eden Muratcan Deniz, kariyerinin zirvesine çıkarak Avrupa şampiyonu oldu. Gigantum Arena’nın ev sahipliği yaptığı şampiyonanın son gününde 21 yaş altı ferdi kumite mücadeleleri yapılırken, toplam 10 dalda madalya dağıtıldı. Büyükler Balkan şampiyonluğu bulunan Muratcan Deniz, Aalborg kentindeki organizasyonda 21 yaş altı kumite 67 kiloda mücadele etti. Şampiyonluğa giden yolda çıktığı beş müsabakada rakiplerine yalnızca bir puan bırakan Milli karateci, finalde Ukraynalı Valentyn Naida’yı 2-0 yenerek Avrupa şampiyonu oldu ve kariyerinin en büyük başarısına ulaştı.

Zeytinburnu’nun çılgın genci Muratcan Deniz Danimarka Aalborg şehrinde yapılan Avrupa karate şampiyonasında 67 kg Avrupa şampiyonu oldu. Tüm Avrupa ülkelerinin ayakta alkışladığı milli sporcumuz 5 maç kazanarak kürsünün zirvesine çıktı. İstiklal marşımızı dinleten Muratcan Deniz Dünya karate federasyonu tarafından Avrupa’nın en iyi sporcusu unvanını verdi ve elektrik santrali genç diye övgü yazdı. Zeytinburnu ilçemizde doğmuş büyümüş ve karate sporunu babası mili sporcu ve milli teknik direktör cengiz deniz tarafından eğitimini aldı halen Zeytinburnu Cengiz Deniz spor kulübünde çalışmaktadır sayısız Türkiye ve uluslararası karate şampiyonlukları bulunuyor 2018 yılının da büyükler balkan şampiyonu olan Muratcan Deniz 2019 yılında Avrupa şampiyonu olarak  kariyerinin en büyük derecesini elde etti

Şampiyonanın sonunda milli takım antrenörü tarafından Samurai saçını keserek şov yatı ve tüm ülkeler ayakta alkışladı buda Avrupa karate şampiyonasının anılarına yazıldı 13 mart 2019 tarihinde İspanyaya giderek Avrupa’nın en iyi sporcuları kadrosunda yarışacak ayrıca spor bakanı ve devlet büyükleri tarafından Twitter de tebrik mesajları aldı

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.