SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

AK Parti Ömer Arısoy’a Seyyid Nizam Esnafından büyük ilgi

GÜNDEM 01.02.2019 - 21:12, Güncelleme: 01.02.2019 - 21:12
 

AK Parti Ömer Arısoy’a Seyyid Nizam Esnafından büyük ilgi

AK Parti Zeytinburnu Belediye Başkan adayı Ömer Arısoy, önce Rize'den gelen yerel yönetici hemşerilerini ağırladı ardından Seyyid Nizam Mahallesinde esnafı gezdi. 

AK Parti Zeytinburnu Belediye Başkan adayı Ömer Arısoy, Rize'den gelen yerel yöneticileri AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığında ağırladı. Karşılıklı sohbet şeklinde geçen toplantıda Arısoy, 31 Mart yerel seçimleri için ortaya koyduğu saha çalışmalarından söz etti. Saha çalışmalarına hız kazandıracağını ifade eden Arısoy, "Aday toplantısından itibaren artık tam gaz sahaya ineceğiz. Aslında sahadaydık ama bu sefer daha kampanya materyalleri oturmuş olarak sahaya çıkıyoruz. Önümüzde 60 günden az bir zaman var. Dualarınızı bekleriz" dedi. "ŞİMDİ BU GÖNÜL BORCUNU ÖDEMENİN ZAMANIDIR" Görev aldığı makamlara Zeytinburnu'ndaki çalışmaları sayesinde geldiğini dile getiren Arısoy, "Zeytinburnu bizi bu devletin en üst yönetimine taşıdı. Biz burada yapıp ettiklerimiz dolayısıyla Kültür ve Turizm Bakanlığına müsteşar olduk. Bu çok açık ve nettir. Şimdi bu gönül borcunu ödemenin zamanıdır" şeklinde konuştu. ESNAFLA ÇOCUKLUK ANILARINI PAYLAŞTI Seyyid Nizam Mahallesinde esnaf ziyaretinde bulunan AK Parti Zeytinburnu Adayı Arısoy, esnafla çocukluk anılarını paylaştı. 31 Mart yerel seçimleri öncesinde vatandaşlarla ve esnafla sık sık bir araya gelen AK Parti Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy, saha çalışmasına hız kesmeden devam ediyor. AK Parti Zeytinburnu Adayı Arısoy, Seyitnizam Mahallesi esnafını dükkanlarında ziyaret etti. Çocukluk döneminde babasının bakkal dükkanında çalıştığını belirten Arısoy, esnaflık anılarını anlattı. Esnaf ziyaretlerinin ardından sokakta vatandaşlarla sohbet eden Arısoy, soğuk kış günleri için atkı dağıttı. Arısoy, vatandaşların istek ve önerilerini dinleyerek cep telefonu numarasının yazılı olduğu kartvizitleri verdi. ‘BİZ TÜP KUYRUĞUNDA DOĞUM YAPANLARI GÖRDÜK’ AK Parti Zeytinburnu Adayı Ömer Arısoy’un Seyyid Nizam Mahallesindeki esnaf ziyareti esnasında Cuma Pazarından gelen bir teyze kameraları görünce söyleyeceklerim var dedi. ‘Biz Tayyip Erdoğan’dan başkasına y vermeyiz. Onun zamanında bu ülke bolluk gördü. Hastanelere tedavi için gidiyorduk. Mikrop kapıp eve geliyorduk. Şimdi Devlet hastaneleri özel hastanelerden daha kaliteli. Biz neler gördük. Tüp kuyruğunda beklerken doğum yapan kadınlara şahit olduk dedi.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
AK Parti Zeytinburnu Belediye Başkan adayı Ömer Arısoy, önce Rize'den gelen yerel yönetici hemşerilerini ağırladı ardından Seyyid Nizam Mahallesinde esnafı gezdi. 

AK Parti Zeytinburnu Belediye Başkan adayı Ömer Arısoy, Rize'den gelen yerel yöneticileri AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığında ağırladı. Karşılıklı sohbet şeklinde geçen toplantıda Arısoy, 31 Mart yerel seçimleri için ortaya koyduğu saha çalışmalarından söz etti. Saha çalışmalarına hız kazandıracağını ifade eden Arısoy, "Aday toplantısından itibaren artık tam gaz sahaya ineceğiz. Aslında sahadaydık ama bu sefer daha kampanya materyalleri oturmuş olarak sahaya çıkıyoruz. Önümüzde 60 günden az bir zaman var. Dualarınızı bekleriz" dedi.

"ŞİMDİ BU GÖNÜL BORCUNU ÖDEMENİN ZAMANIDIR"

Görev aldığı makamlara Zeytinburnu'ndaki çalışmaları sayesinde geldiğini dile getiren Arısoy, "Zeytinburnu bizi bu devletin en üst yönetimine taşıdı. Biz burada yapıp ettiklerimiz dolayısıyla Kültür ve Turizm Bakanlığına müsteşar olduk. Bu çok açık ve nettir. Şimdi bu gönül borcunu ödemenin zamanıdır" şeklinde konuştu.

ESNAFLA ÇOCUKLUK ANILARINI PAYLAŞTI

Seyyid Nizam Mahallesinde esnaf ziyaretinde bulunan AK Parti Zeytinburnu Adayı Arısoy, esnafla çocukluk anılarını paylaştı. 31 Mart yerel seçimleri öncesinde vatandaşlarla ve esnafla sık sık bir araya gelen AK Parti Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy, saha çalışmasına hız kesmeden devam ediyor. AK Parti Zeytinburnu Adayı Arısoy, Seyitnizam Mahallesi esnafını dükkanlarında ziyaret etti. Çocukluk döneminde babasının bakkal dükkanında çalıştığını belirten Arısoy, esnaflık anılarını anlattı. Esnaf ziyaretlerinin ardından sokakta vatandaşlarla sohbet eden Arısoy, soğuk kış günleri için atkı dağıttı. Arısoy, vatandaşların istek ve önerilerini dinleyerek cep telefonu numarasının yazılı olduğu kartvizitleri verdi.

‘BİZ TÜP KUYRUĞUNDA DOĞUM YAPANLARI GÖRDÜK’

AK Parti Zeytinburnu Adayı Ömer Arısoy’un Seyyid Nizam Mahallesindeki esnaf ziyareti esnasında Cuma Pazarından gelen bir teyze kameraları görünce söyleyeceklerim var dedi. ‘Biz Tayyip Erdoğan’dan başkasına y vermeyiz. Onun zamanında bu ülke bolluk gördü. Hastanelere tedavi için gidiyorduk. Mikrop kapıp eve geliyorduk. Şimdi Devlet hastaneleri özel hastanelerden daha kaliteli. Biz neler gördük. Tüp kuyruğunda beklerken doğum yapan kadınlara şahit olduk dedi. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.