SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İYİ Parti’den Adil Emecan’a tam destek

GÜNDEM 31.01.2019 - 21:29, Güncelleme: 31.01.2019 - 21:29
 

İYİ Parti’den Adil Emecan’a tam destek

İYİ Parti Zeytinburnu ilçe Başkanı Hasan Hoşben, Millet İttifakı Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Dr. Adil Emecan’ın tanıtım gecesinde kısa bir konuşma yaptı. Çok uzağa gitmeyin, Zeytinburnu sahiline bakın, gökdelenlerin nasıl sizleri çepe çevre sardığını görürüsünüz. Bunu bir tık ilerisi sizlerin bu ilçeden sürülmesidir. Eğer Burada yaşamak istiyorsanız 31 Mart Yerel seçimlerinde Adil Emecan’ı Zeytinburnu Belediye Başkanı olarak seçmeliyiz dedi. 

Zeytinburnu’muzda Millet ittifakı kurulmuş ve çalışmalara başlamıştır. CHP Zeytinburnu ilçe Başkanı Metin Doğan ve Belediye Başkan Adayı Dr. Adil Emecan ilçemizi ziyaret ettiğinde kendilerine de söyledim. Artık adayımız belli oldu. Bir an önce sahaya inelim. Çalışmalarımıza başlayalım. Bu ittifak sadece Yerel seçimde Belediyeyi kazanmak için kurulmadı. Devletimiz, hedeflerimiz ve geleceğimiz için Millet İttifakı kuruldu. İttifakın kurulma nedeni cumhuriyet, demokrasi ve Mustafa Kemal Atatürk’tür. İttifakı başarmanı yolu inanmaktan geçer. Biz 31 Mart akşamına kadar CHP ile birlikte sahada olacağız. Bizler Mustafa Kemalin askerleriyiz. Bizler sandığa giderken, herkese derdimizi anlatacağız. Biz İYİ Parti Zeytinburnu ilçe Başkanlığı olarak yerel seçimin startını çoktan verdik. Tartışmalardan uzak güzel bir üslupla kardeşçe bir seçim dönemi olmasını istiyoruz. Bu yarışı kazanacağımızı düşünüyorum. Millet İttifakı olarak belediye başkanımız ve CHP İlçe Başkanımızla aynı şeyleri düşünüyoruz. Bu seçimlerde hakem milletimizdir. İttifakın arkasındayız. İttifakın ortağı olarak sözümü söz,  Emecan’ın arkasındayız. Seçimlerde galip gelen Millet İttifakı olacak ve Zeytinburnu’nun gelecek yılları daha güzel olacak. Biz buna inanıyoruz” dedi. Beka, Beka diyorlar Evet Ülkemizin ve ilçemizin bir beka sorunu vardır. Ülkenin beka sorunu var, bu sorun da AKP’dir. Esas eğitimde, sağlıkta, turizmde ve tarımda beka sorunu var. Pazarda patatesin kilosu 6 lira olmuş. Üretimden tüketim politikasına geçtiler. Her şeyi özelleştiriyorlar. Artık Millet kilo ile almaktan vaz geçti adet ile almaya başladı. Bu millet bunu hak etmiyor.  İYİ Parti Zeytinburnu ilçe Başkanı Hasan Hoşben, “İYİ partiden iyi niyetler çıkar. Millet ittifakı iyi niyetlerle kurulmuştur. Ülkemizde birçok sorun var. Bu sorunları çözmek için CHP ile yol arkadaşlığı yapıyoruz. Birlik ve beraberlikle hedefimize yürüyeceğiz. Daha yaşanabilir ilçe için kendi adıma ve teşkilatım adına sizlere teşekkür ediyorum. İnsanların kafasını bulandırmayacağız, çok yakında belden aşağıya vurmalar ve çirkinleşmeler başlayacaktır. Biz bunlara cevap vermeyeceğiz. Tertemiz bir seçim çalışmasıyla inşallah Martın sonunda Zeytinburnu’nda baharı yaşayacağız dedi.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
İYİ Parti Zeytinburnu ilçe Başkanı Hasan Hoşben, Millet İttifakı Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Dr. Adil Emecan’ın tanıtım gecesinde kısa bir konuşma yaptı. Çok uzağa gitmeyin, Zeytinburnu sahiline bakın, gökdelenlerin nasıl sizleri çepe çevre sardığını görürüsünüz. Bunu bir tık ilerisi sizlerin bu ilçeden sürülmesidir. Eğer Burada yaşamak istiyorsanız 31 Mart Yerel seçimlerinde Adil Emecan’ı Zeytinburnu Belediye Başkanı olarak seçmeliyiz dedi. 

Zeytinburnu’muzda Millet ittifakı kurulmuş ve çalışmalara başlamıştır. CHP Zeytinburnu ilçe Başkanı Metin Doğan ve Belediye Başkan Adayı Dr. Adil Emecan ilçemizi ziyaret ettiğinde kendilerine de söyledim. Artık adayımız belli oldu. Bir an önce sahaya inelim. Çalışmalarımıza başlayalım. Bu ittifak sadece Yerel seçimde Belediyeyi kazanmak için kurulmadı. Devletimiz, hedeflerimiz ve geleceğimiz için Millet İttifakı kuruldu. İttifakın kurulma nedeni cumhuriyet, demokrasi ve Mustafa Kemal Atatürk’tür. İttifakı başarmanı yolu inanmaktan geçer. Biz 31 Mart akşamına kadar CHP ile birlikte sahada olacağız. Bizler Mustafa Kemalin askerleriyiz. Bizler sandığa giderken, herkese derdimizi anlatacağız. Biz İYİ Parti Zeytinburnu ilçe Başkanlığı olarak yerel seçimin startını çoktan verdik. Tartışmalardan uzak güzel bir üslupla kardeşçe bir seçim dönemi olmasını istiyoruz. Bu yarışı kazanacağımızı düşünüyorum. Millet İttifakı olarak belediye başkanımız ve CHP İlçe Başkanımızla aynı şeyleri düşünüyoruz. Bu seçimlerde hakem milletimizdir. İttifakın arkasındayız. İttifakın ortağı olarak sözümü söz,  Emecan’ın arkasındayız. Seçimlerde galip gelen Millet İttifakı olacak ve Zeytinburnu’nun gelecek yılları daha güzel olacak. Biz buna inanıyoruz” dedi.

Beka, Beka diyorlar Evet Ülkemizin ve ilçemizin bir beka sorunu vardır. Ülkenin beka sorunu var, bu sorun da AKP’dir. Esas eğitimde, sağlıkta, turizmde ve tarımda beka sorunu var. Pazarda patatesin kilosu 6 lira olmuş. Üretimden tüketim politikasına geçtiler. Her şeyi özelleştiriyorlar. Artık Millet kilo ile almaktan vaz geçti adet ile almaya başladı. Bu millet bunu hak etmiyor.  İYİ Parti Zeytinburnu ilçe Başkanı Hasan Hoşben, “İYİ partiden iyi niyetler çıkar. Millet ittifakı iyi niyetlerle kurulmuştur. Ülkemizde birçok sorun var. Bu sorunları çözmek için CHP ile yol arkadaşlığı yapıyoruz. Birlik ve beraberlikle hedefimize yürüyeceğiz. Daha yaşanabilir ilçe için kendi adıma ve teşkilatım adına sizlere teşekkür ediyorum. İnsanların kafasını bulandırmayacağız, çok yakında belden aşağıya vurmalar ve çirkinleşmeler başlayacaktır. Biz bunlara cevap vermeyeceğiz. Tertemiz bir seçim çalışmasıyla inşallah Martın sonunda Zeytinburnu’nda baharı yaşayacağız dedi. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.