SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Yüzlerce Bisikletli 30 Ağustos Zafer Bayramını Pedal Çevirerek Kutladı

KÜLTÜR 30.08.2018 - 22:48, Güncelleme: 30.08.2018 - 22:48
 

Yüzlerce Bisikletli 30 Ağustos Zafer Bayramını Pedal Çevirerek Kutladı

Ellerinde Türk bayrakları ile yüzlerce bisikletli Zeytinburnu Sokaklarında pedal çevirerek 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.

Ellerinde Türk bayrakları ile yüzlerce bisikletli Zeytinburnu Sokaklarında pedal çevirerek 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı. 10 Kilometrelik parkuru tamamlayan katılımcılara çekiliş ile bisiklet ve aksesuarları hediye edildi. Zeytinburnu Belediyesi'nin başlattığı ZEYBİS projesi kapsamında her hafta düzenlenen 10 kilometrelik bisiklet turunun 9'uncusunda yer alan bisikletliler 30 Ağustos Zafer Bayramı pedal çevirerek kutladı. Yüzlerce bisikletli Zeytinburnu sokaklarında ellerinde Türk Bayrakları ile birlikte tur attı. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'ın da bisikleti ile katıldığı kutlamada, korteji gören vatandaşlarda evlerinden Türk bayraklarını sallayarak destek verdi. Hız sınırının 20 ile 30 kilometreye kadar düştüğü Zeytinburnu sokaklarındaki trafikte güvenli bir şekilde pedal çevirebilen vatandaşlar, her hafta perşembe günü saat 18.30'da 10 kilometrelik bisiklet turuna katılabiliyor. Renkli görüntülere sahne olan bisiklet turları, yaklaşık 1 saat 15 dakika sürüyor. Bisiklet turuna katılan vatandaşlara ise her hafta çekiliş ile bir adet bisiklet ve bir çok bisiklet aksesuarları hediye ediliyor. Bisiklet kortejine katılarak ZEYBİS projesine destek veren vatandaşlara teşekkür eden Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, "Burada birçok vatandaşımız ile birlikte pedal çevirmeye devam ediyoruz. Türkiye'ye sağlıklı yaşam kolay ulaşım projesi olan ZEYBİS ile örnek olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ
Ellerinde Türk bayrakları ile yüzlerce bisikletli Zeytinburnu Sokaklarında pedal çevirerek 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.

Ellerinde Türk bayrakları ile yüzlerce bisikletli Zeytinburnu Sokaklarında pedal çevirerek 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı. 10 Kilometrelik parkuru tamamlayan katılımcılara çekiliş ile bisiklet ve aksesuarları hediye edildi. Zeytinburnu Belediyesi'nin başlattığı ZEYBİS projesi kapsamında her hafta düzenlenen 10 kilometrelik bisiklet turunun 9'uncusunda yer alan bisikletliler 30 Ağustos Zafer Bayramı pedal çevirerek kutladı.

Yüzlerce bisikletli Zeytinburnu sokaklarında ellerinde Türk Bayrakları ile birlikte tur attı. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'ın da bisikleti ile katıldığı kutlamada, korteji gören vatandaşlarda evlerinden Türk bayraklarını sallayarak destek verdi. Hız sınırının 20 ile 30 kilometreye kadar düştüğü Zeytinburnu sokaklarındaki trafikte güvenli bir şekilde pedal çevirebilen vatandaşlar, her hafta perşembe günü saat 18.30'da 10 kilometrelik bisiklet turuna katılabiliyor. Renkli görüntülere sahne olan bisiklet turları, yaklaşık 1 saat 15 dakika sürüyor. Bisiklet turuna katılan vatandaşlara ise her hafta çekiliş ile bir adet bisiklet ve bir çok bisiklet aksesuarları hediye ediliyor.

Bisiklet kortejine katılarak ZEYBİS projesine destek veren vatandaşlara teşekkür eden Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, "Burada birçok vatandaşımız ile birlikte pedal çevirmeye devam ediyoruz. Türkiye'ye sağlıklı yaşam kolay ulaşım projesi olan ZEYBİS ile örnek olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.