SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

CHP Zeytinburnu’nda 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu

GÜNDEM 30.08.2018 - 21:26, Güncelleme: 30.08.2018 - 21:26
 

CHP Zeytinburnu’nda 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu

Cumhuriyet Halk Partisi Zeytinburnu ilçe Başkanı Metin Doğan ve ilçe örgütü her zaman olduğu gibi 30 Ağustos zafer bayramını oldukça coşkulu kutladı. Ellerinde bayraklarıyla ilçe merkezinde çıkan CHP’liler Kaymakamlık önüne kadar yürüdüler.

Resmi törenin ardından CHP İlçe Başkanı Metin Doğan, Atatürk anıtı önünde kısa bir açıklama yaptı. "Başta 30 Ağustos Zaferi’ni kazanan ve büyük dehasıyla ülkemizin geleceğine ışık tutan Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı ile tüm terör şehitlerimizi rahmetle anıyor; gazilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum dedi. Başkan Doğan konuşmasını şöyle sürdürdü. Kaynağını, büyüklüğünü, değerliliğini üslenmiş olduğu misyondan almaktır. Oda şudur sevgili arkadaşlar 30 Ağustos Zafer Bayramı Türk Ulusunun Kurtuluş Bayramıdır aynı zamanda da son Türkiye  Cumhuriyet Devletinin kuruluş imzasıdır, Kuruluş Bayramıdır. Sadece 30  Ağustos'ta biz Türk Ulusu olarak kendi topraklarımızı geri alıp kendi devletimizi kurmadık 30 Ağustos aynı zamanda bütün mazlum, mağdur, Dünya Milletlerinin esin kaynağı olmuştur. O Milletlere İlham kaynağı olmuştur. Bütün mağdur, mazlum ulusların özgürlük mücadelesinde büyük rol üstlendirmiştir. Sadece Ulusumuzun değil bütün Dünya İnsanlığında aynı zamanda Zafer Bayramıdır. Bütün Dünya İnsanlığı da BU Zafer Bayramı’ndan ilham alarak kendi ulusal kurtuluş savaşlarını yapmış  ve kendi bağımsız devletlerini kurmuştur. İşte Mustafa Kemal Atatürk’ün Büyüklüğü, Dünya Liderliği, Ebedi Ve Ezeli Baş Komutanlığında 30 Ağustos Zafer Bayramında atmış olduğu imzadan kaynaklıdır. Hiç Kimse Unutmasın ki herkes bunu benliğine soksun ki Mustafa Kemal Atatürk'ün Ebedi ve Ezeli Komutanlığı Tektir, Paylaşılamaz, Bölünemez. Bu 30 Ağustos Zafer Bayramını Savaşı Kazanarak, Cumhuriyetini kuran, Cumhuriyet Halk Partisini 9 Eylül'de Hemen 30 Ağustos'tan sonra 9 Eylül'de Partimizi kuran Ulu Önder Atatürk, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün önünde saygıyla eğiliyor hepinizin 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutluyorum dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ  
Cumhuriyet Halk Partisi Zeytinburnu ilçe Başkanı Metin Doğan ve ilçe örgütü her zaman olduğu gibi 30 Ağustos zafer bayramını oldukça coşkulu kutladı. Ellerinde bayraklarıyla ilçe merkezinde çıkan CHP’liler Kaymakamlık önüne kadar yürüdüler.

Resmi törenin ardından CHP İlçe Başkanı Metin Doğan, Atatürk anıtı önünde kısa bir açıklama yaptı. "Başta 30 Ağustos Zaferi’ni kazanan ve büyük dehasıyla ülkemizin geleceğine ışık tutan Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı ile tüm terör şehitlerimizi rahmetle anıyor; gazilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum dedi. Başkan Doğan konuşmasını şöyle sürdürdü. Kaynağını, büyüklüğünü, değerliliğini üslenmiş olduğu misyondan almaktır. Oda şudur sevgili arkadaşlar 30 Ağustos Zafer Bayramı Türk Ulusunun Kurtuluş Bayramıdır aynı zamanda da son Türkiye  Cumhuriyet Devletinin kuruluş imzasıdır, Kuruluş Bayramıdır. Sadece 30  Ağustos'ta biz Türk Ulusu olarak kendi topraklarımızı geri alıp kendi devletimizi kurmadık 30 Ağustos aynı zamanda bütün mazlum, mağdur, Dünya Milletlerinin esin kaynağı olmuştur. O Milletlere İlham kaynağı olmuştur. Bütün mağdur, mazlum ulusların özgürlük mücadelesinde büyük rol üstlendirmiştir. Sadece Ulusumuzun değil bütün Dünya İnsanlığında aynı zamanda Zafer Bayramıdır. Bütün Dünya İnsanlığı da BU Zafer Bayramı’ndan ilham alarak kendi ulusal kurtuluş savaşlarını yapmış  ve kendi bağımsız devletlerini kurmuştur. İşte Mustafa Kemal Atatürk’ün Büyüklüğü, Dünya Liderliği, Ebedi Ve Ezeli Baş Komutanlığında 30 Ağustos Zafer Bayramında atmış olduğu imzadan kaynaklıdır. Hiç Kimse Unutmasın ki herkes bunu benliğine soksun ki Mustafa Kemal Atatürk'ün Ebedi ve Ezeli Komutanlığı Tektir, Paylaşılamaz, Bölünemez. Bu 30 Ağustos Zafer Bayramını Savaşı Kazanarak, Cumhuriyetini kuran, Cumhuriyet Halk Partisini 9 Eylül'de Hemen 30 Ağustos'tan sonra 9 Eylül'de Partimizi kuran Ulu Önder Atatürk, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün önünde saygıyla eğiliyor hepinizin 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutluyorum dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.