SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

AK Parti Zeytinburnu Teşkilatında Kurban Bayramı Coşkusu

GÜNDEM 22.08.2018 - 22:45, Güncelleme: 22.08.2018 - 22:45
 

AK Parti Zeytinburnu Teşkilatında Kurban Bayramı Coşkusu

AK Parti Ramazan Bayramında olduğu gibi Kurban bayramında yine geleneği bozmadı ve Bayramın İkinci günü ilçe Merkezinde Zeytinburnu Teşkilatıyla bayramlaştı. Bayramlaşma programına AK Parti İlçe Başkanı A.Selami Delibalta, Belediye Başkanı Murat Aydın, Belediye Başkan Yrd. Gökhan Kasap, Milletvekili İffet Polat, Kadın kolları Başkanı Fatma Balcı, Gençlik Kolları Başkanı Serdar Duran ve Teşkilat mensuplarıyla partililer katıldı.

AK Parti Zeytinburnu ilçe Başkanı A. Selami Delibalta bayramlaşma programında ABD’nin ülkemizin ekonomisini hedef alan saldırısına tepki gösterdi. Biz Müslümanlar için ki önemli din bayram var Bunlarda biri Ramazan Bayramı diğeri Kurban Bayramı, Ramazan Bayramını 24 Haziran seçimleri koşturmacası içinde eda ettik. Ramazan bayramından bir hafta sonra ise ikinci Bayramı yaşadık bu sizlerin sayesinde gece gündüz koşturmacası neticesinde ülkemizin yaşadığı Demokrasi Bayramıydı. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan teşkilatımız ve milletimizin sütün gayretiyle yeni sistemin ilk cumhurbaşkanı oldu. Bugünleri yaşatan rabbimize sonsuz şükürler olsun. İçinde bulunduğumuz zaman dilimi içinde inşallah Kurban Bayramını eda ediyoruz. Dün aramızda olup bugün aramızda olmayan tüm kardeşlerimize, dava arkadaşlarımıza ve dün gece aramızdan ayrılan Yönetim kurulu üyemiz Oğuzhan Kuyumcu’nun muhterem babası Ahmet amcamıza rahmet diliyoruz.   Ümmetimizin son kalesi olan Ülkemize Amerika’nın bir papazı bahane ederek başlattığı Ekonomik yaptırımlar bilinmelidir ki 15 Temmuzun devam niteliğindedir. 15 Temmuzda vatan için bayrak için canından korkmayan bu aziz milleti bugün parasıyla korkutmaya çalışıyorlar. Allah’a şükürler olsun ki 15 Temmuzda bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır diyerek kendini toprağa düşüren. Öleceksek adam gibi ölelim diyerek ön safta yer alan sahipsiz vatanın batması haktır sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır diyerek göğsünü siber eden bu hayasızca akının durduran genci kadın ihtiyarıyla başarısızlığa uğratılmıştır. 15 Temmuzda mal canın yongasıdır demeyerek uçakların görüş mesafesini azaltmak için tarlasını ateşe veren çiftçilerimiz gibi bugünde liderine, ekonomisine, milli parasına güvenen vatandaşlarımızın yastık altındaki döviz ve altınları  bozdurarak ve hükümetimizin de yerinde almış olduğu kararlarla ekonomimize karşı başlatılan bu hani saldırı bertaraf edilmiştir. Sayın cumhurbaşkanımızın Kurban Bayramı mesajında belirtiği gibi ekonomimize yapılan saldırının doğrudan bayrağımıza ezanımıza yapılan saldırıdan hiçbir farkı yoktur. Amaç Türkiye’yi ve Türk milletini dize getirmektir. Esir almaktır. Tüm vatandaşlarımız bu büyük oyunu görmüştür. Ülkemize yapılan bu hain saldırı karşısında tek vücut olarak ekonomimizi ayakta tutmaya devam ediyoruz. Mevlam birliğimizi ve dirliğimiz daim eylesin dedi.  İlçe Başkanı Selami Delibalta’nın ardından Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve İstanbul Milletvekili İffet Polat yaptıkları konuşmalarda eğer birlik olursan tüm saldırılara göğüs geliriz. Milletimizin gücünün üstüne bir güç yoktur. İşte bugün görüyorsunuz ABD dört bir koldan saldırıyor. Darbe ile yapmadıklarını bu kez Dolar ile yapmaya çalışıyorlar. Göreceksiniz bu saldırıların sonunda ülkemizin değil dünyada hem ABD’nin hem de Doların tahtı sallanacak dediler.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ
AK Parti Ramazan Bayramında olduğu gibi Kurban bayramında yine geleneği bozmadı ve Bayramın İkinci günü ilçe Merkezinde Zeytinburnu Teşkilatıyla bayramlaştı. Bayramlaşma programına AK Parti İlçe Başkanı A.Selami Delibalta, Belediye Başkanı Murat Aydın, Belediye Başkan Yrd. Gökhan Kasap, Milletvekili İffet Polat, Kadın kolları Başkanı Fatma Balcı, Gençlik Kolları Başkanı Serdar Duran ve Teşkilat mensuplarıyla partililer katıldı.

AK Parti Zeytinburnu ilçe Başkanı A. Selami Delibalta bayramlaşma programında ABD’nin ülkemizin ekonomisini hedef alan saldırısına tepki gösterdi. Biz Müslümanlar için ki önemli din bayram var Bunlarda biri Ramazan Bayramı diğeri Kurban Bayramı, Ramazan Bayramını 24 Haziran seçimleri koşturmacası içinde eda ettik. Ramazan bayramından bir hafta sonra ise ikinci Bayramı yaşadık bu sizlerin sayesinde gece gündüz koşturmacası neticesinde ülkemizin yaşadığı Demokrasi Bayramıydı. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan teşkilatımız ve milletimizin sütün gayretiyle yeni sistemin ilk cumhurbaşkanı oldu. Bugünleri yaşatan rabbimize sonsuz şükürler olsun. İçinde bulunduğumuz zaman dilimi içinde inşallah Kurban Bayramını eda ediyoruz. Dün aramızda olup bugün aramızda olmayan tüm kardeşlerimize, dava arkadaşlarımıza ve dün gece aramızdan ayrılan Yönetim kurulu üyemiz Oğuzhan Kuyumcu’nun muhterem babası Ahmet amcamıza rahmet diliyoruz.  

Ümmetimizin son kalesi olan Ülkemize Amerika’nın bir papazı bahane ederek başlattığı Ekonomik yaptırımlar bilinmelidir ki 15 Temmuzun devam niteliğindedir. 15 Temmuzda vatan için bayrak için canından korkmayan bu aziz milleti bugün parasıyla korkutmaya çalışıyorlar. Allah’a şükürler olsun ki 15 Temmuzda bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır diyerek kendini toprağa düşüren. Öleceksek adam gibi ölelim diyerek ön safta yer alan sahipsiz vatanın batması haktır sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır diyerek göğsünü siber eden bu hayasızca akının durduran genci kadın ihtiyarıyla başarısızlığa uğratılmıştır. 15 Temmuzda mal canın yongasıdır demeyerek uçakların görüş mesafesini azaltmak için tarlasını ateşe veren çiftçilerimiz gibi bugünde liderine, ekonomisine, milli parasına güvenen vatandaşlarımızın yastık altındaki döviz ve altınları  bozdurarak ve hükümetimizin de yerinde almış olduğu kararlarla ekonomimize karşı başlatılan bu hani saldırı bertaraf edilmiştir. Sayın cumhurbaşkanımızın Kurban Bayramı mesajında belirtiği gibi ekonomimize yapılan saldırının doğrudan bayrağımıza ezanımıza yapılan saldırıdan hiçbir farkı yoktur. Amaç Türkiye’yi ve Türk milletini dize getirmektir. Esir almaktır. Tüm vatandaşlarımız bu büyük oyunu görmüştür. Ülkemize yapılan bu hain saldırı karşısında tek vücut olarak ekonomimizi ayakta tutmaya devam ediyoruz. Mevlam birliğimizi ve dirliğimiz daim eylesin dedi. 

İlçe Başkanı Selami Delibalta’nın ardından Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve İstanbul Milletvekili İffet Polat yaptıkları konuşmalarda eğer birlik olursan tüm saldırılara göğüs geliriz. Milletimizin gücünün üstüne bir güç yoktur. İşte bugün görüyorsunuz ABD dört bir koldan saldırıyor. Darbe ile yapmadıklarını bu kez Dolar ile yapmaya çalışıyorlar. Göreceksiniz bu saldırıların sonunda ülkemizin değil dünyada hem ABD’nin hem de Doların tahtı sallanacak dediler. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.