SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu'nda Kurban Bayramı Coşkusu

KÜLTÜR 21.08.2018 - 17:33, Güncelleme: 21.08.2018 - 17:33
 

Zeytinburnu'nda Kurban Bayramı Coşkusu

Zeytinburnu Kaymakamı Ali Taşkın Balaban, Belediye Başkanı Murat Aydın, AK Parti Zeytinburnu ilçe Başkanı A. Selami Delibalta, Bir önceki dönem Zeytinburnu müftüsü İsmail Gökmen, AK Parti Kurucu ilçe başkanı Ahmet Dokumacı Seyitnizam Camii'nde bayram namazı sonrası vatandaşlarla bayramlaştı.

Zeytinburnu'nda her bayram gelenek haline gelen bayramlaşma, Kurban Bayramı'nda da Seyitnizam Camii'nde gerçekleşti. Bayram namazını Seyitnizam camide kılan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, çıkışta vatandaşlarla tek tek bayramlaştı. Başkan Aydın, özellikle yaşlı vatandaşlar ve çocuklarla yakından ilgilenirken, çocuklara bayram harçlığı vermeyi ihmal etmedi. Bayram namazı çıkışında vatandaşlara, içecek, kuru pasta ve bayram şekeri ikram edildi. Bayram namazı sonrası vatandaşlarla bayramlaşan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın,"Hemşehrilerimizle birlikte bayram namazını kılıp bayramlaştık. İlgi alaka çok güzel. Hemşehrilerimize bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Güzel bir bayrama başlangıç yaptık inşallah bu güzellikle devam eder. İstanbul boşaldı diyoruz ama burası oldukça kalabalıktı. Zeytinburnu'nda artık klasiğe dönüştü Seyitnizam Camii'nde önce bayram namazı kılınır sonrada hemşehrilerimiz gelir çocuklarla beraber bayramlaşma tamamlanır. Herkese hayırlı bayramlar diliyorum" dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ  
Zeytinburnu Kaymakamı Ali Taşkın Balaban, Belediye Başkanı Murat Aydın, AK Parti Zeytinburnu ilçe Başkanı A. Selami Delibalta, Bir önceki dönem Zeytinburnu müftüsü İsmail Gökmen, AK Parti Kurucu ilçe başkanı Ahmet Dokumacı Seyitnizam Camii'nde bayram namazı sonrası vatandaşlarla bayramlaştı.

Zeytinburnu'nda her bayram gelenek haline gelen bayramlaşma, Kurban Bayramı'nda da Seyitnizam Camii'nde gerçekleşti. Bayram namazını Seyitnizam camide kılan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, çıkışta vatandaşlarla tek tek bayramlaştı. Başkan Aydın, özellikle yaşlı vatandaşlar ve çocuklarla yakından ilgilenirken, çocuklara bayram harçlığı vermeyi ihmal etmedi. Bayram namazı çıkışında vatandaşlara, içecek, kuru pasta ve bayram şekeri ikram edildi.

Bayram namazı sonrası vatandaşlarla bayramlaşan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın,"Hemşehrilerimizle birlikte bayram namazını kılıp bayramlaştık. İlgi alaka çok güzel. Hemşehrilerimize bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Güzel bir bayrama başlangıç yaptık inşallah bu güzellikle devam eder. İstanbul boşaldı diyoruz ama burası oldukça kalabalıktı. Zeytinburnu'nda artık klasiğe dönüştü Seyitnizam Camii'nde önce bayram namazı kılınır sonrada hemşehrilerimiz gelir çocuklarla beraber bayramlaşma tamamlanır. Herkese hayırlı bayramlar diliyorum" dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.