SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Yapı Kredi Zeytinburnu Şubesi Personel alacak

KÜLTÜR 20.08.2018 - 19:09, Güncelleme: 20.08.2018 - 19:09
 

Yapı Kredi Zeytinburnu Şubesi Personel alacak

Yapı Kredi Bankası, yayımlamış olduğu yeni bir ilan ile engelli banka personel alımları gerçekleştireceğini duyurdu.

Yapı Kredi Bankası, yayımlamış olduğu yeni bir ilan ile engelli banka personel alımları gerçekleştireceğini duyurdu. Yayımlanan bu ilana göre Ofis Destek Yetkilisi alımı gerçekleştirecek olan banka, bünyesine katmış olduğu bu personelleri, İstanbul’un Bakırköy, Bayrampaşa, Bağcılar, Bahçelievler, Beşiktaş, Beyoğlu, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kağıthane, Şişli, Zeytinburnu, Beylikdüzü, Esenyurt, Kadıköy, Pendik ve Üsküdar şubeleri için görevlendirecek. Yapı Kredi Bankası, banka iş ilanları kategorisinde yeni bir ilan yayımladı. Yayımlanan bu ilana göre engelli personel alımı gerçekleştirecek olan Yapı Kredi Bankası, bu alımlarını İstanbul’un Anadolu Yakası’nda yer alan Üsküdar, Kadıköy ve Pendik ilçelerinin yanı sıra, Avrupa Yakası’nda yer alan Bakırköy, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beylikdüzü, Bağcılar, Bahçelievler, Beyoğlu, Fatih, Eyüp, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kağıthane, Şişli, Zeytinburnu, Esenyurt gibi ilçelerden gerçekleştirerek, buralardaki şubelerde görevlendirecek.  Adaylarda Hangi Şartlara Bakılacak? Yayımlanan ilanda belirtildiği üzere banka iş başvuruları kapsamında bu ilana başvuruda bulunan engelli adaylarda bir takım şartlar arayacak olan Yapı Kredi Bankası, adayların en az lise mezunu olmasına, insan ilişkileri gelişmiş ve başarılı olmasına, ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek olmasına, çalışmaya istekli olmasına, Türkiye İş Kurumu’na (İŞKUR) kayıtlı olmasına ve yasalara göre engelli kadrosunda istihdam edilmek üzere en az yüzde 40 engelli olduğunu gösteren bir belgeye sahip olmasına bakacak.Ayrıca Yapı Kredi Bankası iş ilanları arasında yer alan bu ilanda belirtilene göre adayların ön yazılarında engellerinin tam olarak açıklamasını, heyet raporunda yer alan engel derecesini yüzdesel bir şekilde belirtmesi talep edilecek.Bankacılık sektöründe kariyer yapmak isteyen ve bu ilanın kendisine uygun olduğunu düşünen engelli adaylar, 20 Ağustos – 4 Eylül tarihleri arasında bu ilana başvuruda bulunabilecek.
Yapı Kredi Bankası, yayımlamış olduğu yeni bir ilan ile engelli banka personel alımları gerçekleştireceğini duyurdu.

Yapı Kredi Bankası, yayımlamış olduğu yeni bir ilan ile engelli banka personel alımları gerçekleştireceğini duyurdu. Yayımlanan bu ilana göre Ofis Destek Yetkilisi alımı gerçekleştirecek olan banka, bünyesine katmış olduğu bu personelleri, İstanbul’un Bakırköy, Bayrampaşa, Bağcılar, Bahçelievler, Beşiktaş, Beyoğlu, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kağıthane, Şişli, Zeytinburnu, Beylikdüzü, Esenyurt, Kadıköy, Pendik ve Üsküdar şubeleri için görevlendirecek.

Yapı Kredi Bankası, banka iş ilanları kategorisinde yeni bir ilan yayımladı. Yayımlanan bu ilana göre engelli personel alımı gerçekleştirecek olan Yapı Kredi Bankası, bu alımlarını İstanbul’un Anadolu Yakası’nda yer alan Üsküdar, Kadıköy ve Pendik ilçelerinin yanı sıra, Avrupa Yakası’nda yer alan Bakırköy, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beylikdüzü, Bağcılar, Bahçelievler, Beyoğlu, Fatih, Eyüp, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kağıthane, Şişli, Zeytinburnu, Esenyurt gibi ilçelerden gerçekleştirerek, buralardaki şubelerde görevlendirecek.

 Adaylarda Hangi Şartlara Bakılacak?

Yayımlanan ilanda belirtildiği üzere banka iş başvuruları kapsamında bu ilana başvuruda bulunan engelli adaylarda bir takım şartlar arayacak olan Yapı Kredi Bankası, adayların en az lise mezunu olmasına, insan ilişkileri gelişmiş ve başarılı olmasına, ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek olmasına, çalışmaya istekli olmasına, Türkiye İş Kurumu’na (İŞKUR) kayıtlı olmasına ve yasalara göre engelli kadrosunda istihdam edilmek üzere en az yüzde 40 engelli olduğunu gösteren bir belgeye sahip olmasına bakacak.Ayrıca Yapı Kredi Bankası iş ilanları arasında yer alan bu ilanda belirtilene göre adayların ön yazılarında engellerinin tam olarak açıklamasını, heyet raporunda yer alan engel derecesini yüzdesel bir şekilde belirtmesi talep edilecek.Bankacılık sektöründe kariyer yapmak isteyen ve bu ilanın kendisine uygun olduğunu düşünen engelli adaylar, 20 Ağustos – 4 Eylül tarihleri arasında bu ilana başvuruda bulunabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.