SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Büyük Yalı Revizyona gitti

18.08.2018 - 11:35, Güncelleme: 18.08.2018 - 11:35
 

Büyük Yalı Revizyona gitti

Emlak Konut güvencesi, Özak GYO kalitesiyle Kazlıçeşme'de inşaa edilen Büyükyalı İstanbul projesinde revizyona gidilen bölümler için Tadilat Yapı Ruhsatı alındı.

Büyükyalı İstanbul'da revizyonlar için Tadilat Yapı Ruhsatı alındı. İnşaatı büyük bir hızla devam eden Kazlıçeşme sahilinde hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesinde Tadilat Yapı Ruhsatı'nın alındığı bildirildi. Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ile Emlak Konut GYO arasında arsa satışı gelir paylaşım modeli ile inşaa edilen Büyükyalı İstanbul projesinde yapım işleri devam ediyor. Proje kapsamında revizyona gidilen bölümlerin Tadilat Yapı Ruhsatları alındı. Şirket tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Emlak Konut GYO'nun 16.08.2018 tarihli açıklamasında da belirtildiği üzere Şirketimiz projelerinden Büyükyalı İstanbul projesine ilişkin olarak "İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında, A,B ve C Blokta bulunan  bağımsız  bölümler için revizyona gidilmiş olup, Tadilat Yapı Ruhsatları  16.08.2018 tarihinde alınmıştır." denildi.
Emlak Konut güvencesi, Özak GYO kalitesiyle Kazlıçeşme'de inşaa edilen Büyükyalı İstanbul projesinde revizyona gidilen bölümler için Tadilat Yapı Ruhsatı alındı.

Büyükyalı İstanbul'da revizyonlar için Tadilat Yapı Ruhsatı alındı. İnşaatı büyük bir hızla devam eden Kazlıçeşme sahilinde hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesinde Tadilat Yapı Ruhsatı'nın alındığı bildirildi.

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ile Emlak Konut GYO arasında arsa satışı gelir paylaşım modeli ile inşaa edilen Büyükyalı İstanbul projesinde yapım işleri devam ediyor. Proje kapsamında revizyona gidilen bölümlerin Tadilat Yapı Ruhsatları alındı.

Şirket tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Emlak Konut GYO'nun 16.08.2018 tarihli açıklamasında da belirtildiği üzere Şirketimiz projelerinden Büyükyalı İstanbul projesine ilişkin olarak "İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında, A,B ve C Blokta bulunan  bağımsız  bölümler için revizyona gidilmiş olup, Tadilat Yapı Ruhsatları  16.08.2018 tarihinde alınmıştır." denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.