SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Dursun Çebi Hak'ka yürüdü

GÜNDEM 16.08.2018 - 16:07, Güncelleme: 16.08.2018 - 16:07
 

Dursun Çebi Hak'ka yürüdü

Zeytinburnu ilçemizin Trabzon camiasının sevilen ve ilçe eski sakinlerinden olan Necmettin Çebi, 66 yaşındaki oğlu Dursun Çebi'yi ahiret yolcunu uğurlamanın büyük üzüntüsündeydi.

Anavatan Partisi Zeytinburnu İlçe eski Başkanı Niyazi Dindar'ın da dünürü olan Dursun Çebi 66 yaşındaydı. Yaklaşık 10 gün evvel bir kalp krizi geçirmiş ve yoğun bakıma alınmıştı. Merhum Dursun Çebi hayat mücadelesine boyun eğmiş, sevgili esi Nurten, oğulları Murat ve Ali, torunları Efe, Yağız, Çınar ve Zeynep ile değerli kardeşleri Hasan ve Emineyi bu fani dünyada bırakarak Ahiret yolculuğuna çıkmıştı. 14 Ağustos 2018 Salı günü Taş Camii'de kılınacak olan ikindi vakit ve cenaze namazına Trabzon ve Karadeniz camiasından onlarca kişi aile bireyleri ve akrabaları, komşuları, Trabzonlular Derneği yönetim kurulu ve üyeleri, dostları ve yakınları Dursun Çebi'nin son yolculuğunda bir araya geldiler. Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim emekli Müdürü Yakup Hayırlıoğlu, Aydınlar Ocağı Türkiye Genel Sekreteri Mimar Süleyman Uluocak, Türk Kızılayı Zeytinburnu Şubesi ve Zeytinburnu DYP eski Başkanı Ömer Hayıroğlu, DP Zeytinburnu İlçe Başkanı Servet Hacıahmetoğlu, Zeytinburnu Belediye İlçe Meclis eski Üyeleri Mimar Saffet Darcan, Hasan Uluocak, Yücel Akbal ve İsmail Terzi. İhsan Mermercililer Derneği eski Başkanları Zülfikar Mustafa Aktaş ve Rıdvan Aktaş, Trabzonlular Dernek Başkanı Ahmet Metin Hayırlıoğlu ve eski, Başkan Yüksel Yılmaz, , Karadenizliler Derneği eski Başkanı Dursun Ömer Yazıcıoğlu, Rumeli Halk Türküleri Sanatçısı Fuat Erenoğlu, Hasan Ali Hayıroğlu, Akçay Dernek eski Başkanı Halil Akçay, İstanbul Bakkallar Odası eski Başkanı Tacettin Akdağ, Trakyalılar Derneği eski Başkanı Seyfettin Arslan, Flora Özel Rehabilitasyon Merkezi Genel Müdürü Seyfettin Bülbül, Diyar Arabul, Hüseyin Enür, İbrahim Hayırlıoplu, Erol Yılmaz, Ali Kemal Hayıroğlu, Zeytinburnu Rumeli Türkleri Derneği eski Başkanı Besim Sadıker, Nafız Yılmaz, Fahrettin Uluocak, Sabri Arıman, Atasoy kardeşler, Apdullah Sapan, Biberoğlu Aileleri , Çebi Aileleri, Hayıroğlu Aileleri, Hayırlıoğlu Aileleri, Hayri Aileleri ve isimlerini burada sayamadığımız onlarca kişi ve aile yakınları Dursun Çebi'yi son yolculuğunda yalnız bırakmadılar. İBB Asya Yakası Park ve Bahçeler Müdürü Ömer Çebi de taziye çelengi gönderertek baş sağlığında bulunmuştu. Vakit ve cenaze namazı ardından merhum Dursun Çebi'nin naaşı Eski Kozlu Mezarlığına götürülerek aile kabristanına defnedildi. Merhum Dursun Çebi'ye Allah ( c.c. )'den rahmet niyaz ederiz. Mekanı Cennet, ruhu şad ve aile bireyleri ile tüm yakınlarının ve dostlarının da başları sağ olsun. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-MEHMET ALPAY
Zeytinburnu ilçemizin Trabzon camiasının sevilen ve ilçe eski sakinlerinden olan Necmettin Çebi, 66 yaşındaki oğlu Dursun Çebi'yi ahiret yolcunu uğurlamanın büyük üzüntüsündeydi.

Anavatan Partisi Zeytinburnu İlçe eski Başkanı Niyazi Dindar'ın da dünürü olan Dursun Çebi 66 yaşındaydı. Yaklaşık 10 gün evvel bir kalp krizi geçirmiş ve yoğun bakıma alınmıştı. Merhum Dursun Çebi hayat mücadelesine boyun eğmiş, sevgili esi Nurten, oğulları Murat ve Ali, torunları Efe, Yağız, Çınar ve Zeynep ile değerli kardeşleri Hasan ve Emineyi bu fani dünyada bırakarak Ahiret yolculuğuna çıkmıştı.

14 Ağustos 2018 Salı günü Taş Camii'de kılınacak olan ikindi vakit ve cenaze namazına Trabzon ve Karadeniz camiasından onlarca kişi aile bireyleri ve akrabaları, komşuları, Trabzonlular Derneği yönetim kurulu ve üyeleri, dostları ve yakınları Dursun Çebi'nin son yolculuğunda bir araya geldiler. Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim emekli Müdürü Yakup Hayırlıoğlu, Aydınlar Ocağı Türkiye Genel Sekreteri Mimar Süleyman Uluocak, Türk Kızılayı Zeytinburnu Şubesi ve Zeytinburnu DYP eski Başkanı Ömer Hayıroğlu, DP Zeytinburnu İlçe Başkanı Servet Hacıahmetoğlu, Zeytinburnu Belediye İlçe Meclis eski Üyeleri Mimar Saffet Darcan, Hasan Uluocak, Yücel Akbal ve İsmail Terzi. İhsan Mermercililer Derneği eski Başkanları Zülfikar Mustafa Aktaş ve Rıdvan Aktaş, Trabzonlular Dernek Başkanı Ahmet Metin Hayırlıoğlu ve eski, Başkan Yüksel Yılmaz, , Karadenizliler Derneği eski Başkanı Dursun Ömer Yazıcıoğlu, Rumeli Halk Türküleri Sanatçısı Fuat Erenoğlu, Hasan Ali Hayıroğlu, Akçay Dernek eski Başkanı Halil Akçay, İstanbul Bakkallar Odası eski Başkanı Tacettin Akdağ, Trakyalılar Derneği eski Başkanı Seyfettin Arslan, Flora Özel Rehabilitasyon Merkezi Genel Müdürü Seyfettin Bülbül, Diyar Arabul, Hüseyin Enür, İbrahim Hayırlıoplu, Erol Yılmaz, Ali Kemal Hayıroğlu, Zeytinburnu Rumeli Türkleri Derneği eski Başkanı Besim Sadıker, Nafız Yılmaz, Fahrettin Uluocak, Sabri Arıman, Atasoy kardeşler, Apdullah Sapan, Biberoğlu Aileleri , Çebi Aileleri, Hayıroğlu Aileleri, Hayırlıoğlu Aileleri, Hayri Aileleri ve isimlerini burada sayamadığımız onlarca kişi ve aile yakınları Dursun Çebi'yi son yolculuğunda yalnız bırakmadılar. İBB Asya Yakası Park ve Bahçeler Müdürü Ömer Çebi de taziye çelengi gönderertek baş sağlığında bulunmuştu.

Vakit ve cenaze namazı ardından merhum Dursun Çebi'nin naaşı Eski Kozlu Mezarlığına götürülerek aile kabristanına defnedildi. Merhum Dursun Çebi'ye Allah ( c.c. )'den rahmet niyaz ederiz. Mekanı Cennet, ruhu şad ve aile bireyleri ile tüm yakınlarının ve dostlarının da başları sağ olsun.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-MEHMET ALPAY

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.