SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Üniversite Adaylarına Ücretsiz Tercih Danışmanlığı

EĞİTİM 08.08.2018 - 16:02, Güncelleme: 08.08.2018 - 16:02
 

Üniversite Adaylarına Ücretsiz Tercih Danışmanlığı

Zeytinburnu Belediyesi, doğru tercih yapmak için karar vermeye çalışan üniversite adaylarına ücretsiz tercih danışmanlığı sağlıyor.

Meraklı bekleyişin ardından tercih telaşına düşen üniversite adaylarını yalnız bırakmayan Zeytinburnu Belediyesi, “Geleceğin için Doğru Tercih” sloganıyla öğrencilere ücretsiz tercih danışmanlığı sağlıyor. 14 Ağustos Salı gününe kadar her gün 10.00 ile 17.00 saatleri arasında üniversite adaylarını Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde ağırlayacak olan Zeytinburnu Belediyesi, yeni nesil tercih robotu sayesinde üniversite adaylarına zorlu karar sürecinde destek vererek, öğrencilerin en doğru bölüm ve üniversiteyi tercih etmeleri için destek verecek. GELECEĞİN İÇİN DOĞRU TERCİH Gerçeğe en yakın sonucu veren tercih robotu sayesinde adaylar için üniversite seçimini meşakkatli bir halden çıkarıp pratik hale getiren Zeytinburnu Belediyesi, aynı zamanda öğrencilerin kısa sürede stressiz ve rahat bir tercih yapmalarına katkı sağlayacak.YKS tercihlerinin sona ereceği 14 Ağustos Salı gününe kadar adaylara ücretsiz danışmanlık hizmeti verecek olan uzman hocalar, üniversite adaylarını doğru bir tercih yapabilmeleri için Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’ne bekliyor.
Zeytinburnu Belediyesi, doğru tercih yapmak için karar vermeye çalışan üniversite adaylarına ücretsiz tercih danışmanlığı sağlıyor.

Meraklı bekleyişin ardından tercih telaşına düşen üniversite adaylarını yalnız bırakmayan Zeytinburnu Belediyesi, “Geleceğin için Doğru Tercih” sloganıyla öğrencilere ücretsiz tercih danışmanlığı sağlıyor. 14 Ağustos Salı gününe kadar her gün 10.00 ile 17.00 saatleri arasında üniversite adaylarını Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde ağırlayacak olan Zeytinburnu Belediyesi, yeni nesil tercih robotu sayesinde üniversite adaylarına zorlu karar sürecinde destek vererek, öğrencilerin en doğru bölüm ve üniversiteyi tercih etmeleri için destek verecek.

GELECEĞİN İÇİN DOĞRU TERCİH

Gerçeğe en yakın sonucu veren tercih robotu sayesinde adaylar için üniversite seçimini meşakkatli bir halden çıkarıp pratik hale getiren Zeytinburnu Belediyesi, aynı zamanda öğrencilerin kısa sürede stressiz ve rahat bir tercih yapmalarına katkı sağlayacak.YKS tercihlerinin sona ereceği 14 Ağustos Salı gününe kadar adaylara ücretsiz danışmanlık hizmeti verecek olan uzman hocalar, üniversite adaylarını doğru bir tercih yapabilmeleri için Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’ne bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.