SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Osman İlyasoğlu Hak’ka yürüdü

27.04.2018 - 11:54, Güncelleme: 27.04.2018 - 11:54
 

Osman İlyasoğlu Hak’ka yürüdü

Yeşiltepe Mahallemizin sevilen simalarından Trabzon eşrafından Osman İlyasoğlu sevenlerinin gözyaşları arasında Hak’ka yürüdü.

İşadamı, AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibaltanın Danışmanı Akın Aydın’ın amcası olan Osman İslamoğlu bir süredir yaşlılığa bağlı olarak gelişen hastalıklarla mücadele ediyordu. 72 Yaşında aramızdan ayrılan Osman İslamoğlu için Konyalı Caminde İkindi Namazına müteakiben cenaze namazı kılındı. Kılanan cenaze namazı ve alınan heliklerin ardından Merhumun naaşı memleketi Trabzon’a gönderildi ve orada aile kabristanlığında toprağa verildi.  Merhumun Cenaze Namazına, 3.Dönem Belediye Başkan Dr. Adil Emecan, Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap, AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, CHP İlçe Başkanı Metin Doğan, İYİ Parti İlçe Başkan Yrd. Dursun Eryıldız, Mustafa Yiğitoğlu, Salih Zeki Durmuşoğlu, Asuman Durmuşoğlu, Meclis üyesi Bilal Akgül, Akın Aydın ve çok sayıda eş, dost akrabası katıldı. Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak Osman Amcamıza Allah’tan rahmet tüm yakınlarına sabır diliyoruz ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Yeşiltepe Mahallemizin sevilen simalarından Trabzon eşrafından Osman İlyasoğlu sevenlerinin gözyaşları arasında Hak’ka yürüdü.

İşadamı, AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibaltanın Danışmanı Akın Aydın’ın amcası olan Osman İslamoğlu bir süredir yaşlılığa bağlı olarak gelişen hastalıklarla mücadele ediyordu. 72 Yaşında aramızdan ayrılan Osman İslamoğlu için Konyalı Caminde İkindi Namazına müteakiben cenaze namazı kılındı. Kılanan cenaze namazı ve alınan heliklerin ardından Merhumun naaşı memleketi Trabzon’a gönderildi ve orada aile kabristanlığında toprağa verildi. 

Merhumun Cenaze Namazına, 3.Dönem Belediye Başkan Dr. Adil Emecan, Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap, AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, CHP İlçe Başkanı Metin Doğan, İYİ Parti İlçe Başkan Yrd. Dursun Eryıldız, Mustafa Yiğitoğlu, Salih Zeki Durmuşoğlu, Asuman Durmuşoğlu, Meclis üyesi Bilal Akgül, Akın Aydın ve çok sayıda eş, dost akrabası katıldı. Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak Osman Amcamıza Allah’tan rahmet tüm yakınlarına sabır diliyoruz

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.