SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Hacer & Furkan’ın en mutlu günü 

KÜLTÜR 27.04.2018 - 11:17, Güncelleme: 27.04.2018 - 11:17
 

Hacer & Furkan’ın en mutlu günü 

Zeytinburnu Tüm Samsunlular Dernek Başkanı, ilçemizin başarılı işadamlarından Davut Genç’in biricik kızı Hacer Emine İnanç Vakfında yapılan Haremlik Selamlık bir merasimle Dünya evine girdi. 

Samsunlular Genç ve Başaran ailelerini evlatlarının en özel günlerinde yalnız bırakmadı. Bu çok özel güne ilçemizde her kesimden Yüzlerce seçkin davetli katıldı. Hacer ile Furkan için ilk olarak Samsunlular Derneğinin lokalinde görkemli bir kına gecesi yapıldı. Burada ki kına gecesi aileler arasında yapıldı ve kına gecesine yakın dostlar davet edildi.  Genç çiftler için nikah ve Düğün mesaimi haremlik selamlık usulü olarak Emine inanç Vakfının salonunda yemekli olarak yapıldı. Düğüne katılan Erkekleri Gelinin banası babası Davut Genç ve Damadın Babası Metin Başaran kapıda karışladılar. Bayanları ise bayan bölümünde girişinde gelinin annesi Pervin Hanım ile Damadın annesi Fatma Hanım kapıda karşıladılar. Misafirlerin yerini almasıyla Düğün merasimi Kuran-ı Kerim Tilaveti ve ilahiler ile başladı. Kuran-Kerim’in okunmasının ardından Bakırköy ve Zeytinburnu eski müftüsü Mustafa Özaltın Hocaefendi yaptı. Aile kurmanın ve aile saadetin önemini anlatan Özaltın genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi.  Düğün merasimine katılan davetlilere etli pilav ayran ve tatlı ikramı yapıldı. Salon çıkışında Gelin ve Damat’a misafirler hediyelerini ve takılarını takdim etiler. Genç çiftleri bu çok özel günlerinde Zeytinburnu 3.Dönem Belediye Başkanı Dr. Adil Emecan, AK Parti ilçe Başkanı Selami Delibalta ve Yönetim kurulu Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap, Meclis üyeleri, Cüneyt Tezcan, Fikret Tuncer, Bilal Akgül, Fatma Kılınç Özden, Emin Yüce, ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır ve Üye Derneklerin Başkanları Elazığlılar Dernek Başkanı Nazir Güler, Afganistanlılar Dernek Başkanı Yashar yıldız, Çankırılılar Dernek Başkanı Arif Şengül, Hodul Dernek Başkanı Özgür Varlık, Urfalılar Dernek Başkanı Murat Tufan, Bigalılar Dernek Başkanı İsmail Çetin, Ordulular Dernek Başkanı Recai Memiş, AK Parti ilçe Yöneticisi ve Pazarcılar Dernek Başkanı Selahattin Sert, iş adamları Yıldırım Emen ve Özcan Özkul, Turhan Gençoğlu, Mustafa Yalçınkaya ve çok sayıda seçkin davetli yalnız bırakmadı.  Gelinin Babası Davut Genç bu çok özel günlerinde kendilerini yalnız tüm eş, dost, akraba v arkadaşlarına teşekkür etti. Bizlerde Zeytinburnu Haber Gazetesi ailesi olarak genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Tüm Samsunlular Dernek Başkanı, ilçemizin başarılı işadamlarından Davut Genç’in biricik kızı Hacer Emine İnanç Vakfında yapılan Haremlik Selamlık bir merasimle Dünya evine girdi. 

Samsunlular Genç ve Başaran ailelerini evlatlarının en özel günlerinde yalnız bırakmadı. Bu çok özel güne ilçemizde her kesimden Yüzlerce seçkin davetli katıldı. Hacer ile Furkan için ilk olarak Samsunlular Derneğinin lokalinde görkemli bir kına gecesi yapıldı. Burada ki kına gecesi aileler arasında yapıldı ve kına gecesine yakın dostlar davet edildi. 

Genç çiftler için nikah ve Düğün mesaimi haremlik selamlık usulü olarak Emine inanç Vakfının salonunda yemekli olarak yapıldı. Düğüne katılan Erkekleri Gelinin banası babası Davut Genç ve Damadın Babası Metin Başaran kapıda karışladılar. Bayanları ise bayan bölümünde girişinde gelinin annesi Pervin Hanım ile Damadın annesi Fatma Hanım kapıda karşıladılar. Misafirlerin yerini almasıyla Düğün merasimi Kuran-ı Kerim Tilaveti ve ilahiler ile başladı. Kuran-Kerim’in okunmasının ardından Bakırköy ve Zeytinburnu eski müftüsü Mustafa Özaltın Hocaefendi yaptı. Aile kurmanın ve aile saadetin önemini anlatan Özaltın genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi. 

Düğün merasimine katılan davetlilere etli pilav ayran ve tatlı ikramı yapıldı. Salon çıkışında Gelin ve Damat’a misafirler hediyelerini ve takılarını takdim etiler. Genç çiftleri bu çok özel günlerinde Zeytinburnu 3.Dönem Belediye Başkanı Dr. Adil Emecan, AK Parti ilçe Başkanı Selami Delibalta ve Yönetim kurulu Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap, Meclis üyeleri, Cüneyt Tezcan, Fikret Tuncer, Bilal Akgül, Fatma Kılınç Özden, Emin Yüce, ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır ve Üye Derneklerin Başkanları Elazığlılar Dernek Başkanı Nazir Güler, Afganistanlılar Dernek Başkanı Yashar yıldız, Çankırılılar Dernek Başkanı Arif Şengül, Hodul Dernek Başkanı Özgür Varlık, Urfalılar Dernek Başkanı Murat Tufan, Bigalılar Dernek Başkanı İsmail Çetin, Ordulular Dernek Başkanı Recai Memiş, AK Parti ilçe Yöneticisi ve Pazarcılar Dernek Başkanı Selahattin Sert, iş adamları Yıldırım Emen ve Özcan Özkul, Turhan Gençoğlu, Mustafa Yalçınkaya ve çok sayıda seçkin davetli yalnız bırakmadı.  Gelinin Babası Davut Genç bu çok özel günlerinde kendilerini yalnız tüm eş, dost, akraba v arkadaşlarına teşekkür etti. Bizlerde Zeytinburnu Haber Gazetesi ailesi olarak genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.