SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Seçim öncesi Mardinliler AK Parti’yi ziyaret etti

GÜNDEM 27.04.2018 - 00:39, Güncelleme: 27.04.2018 - 00:39
 

Seçim öncesi Mardinliler AK Parti’yi ziyaret etti

Zeytinburnu’nda en çok nüfusa sahip olan Mardinlilerin sözcüleri STK’ların Başkan ve yöneticileri ülkemizi için adeta kader seçimi olan 24 Haziran öncesi AK Parti’yi ziyaret ettiler.

Zeytinburnu’nda ki Mardin Yöre Dernekleri ve MİYAD’ın da içinde bulunduğu bir grup AK Parti Zeytinburnu ilçe Başkanı Selami Delibalta ve yeni yönetimi ilçe binasında ziyaret ettiler ve hayırlı olsun temennisinde buldular. AK Parti’ye yapılan ziyarete, MİYAD Başkanı Abdulhakim Kaya, İstanbul Mardinliler Dernek Başkan Yrd. Beşir Sağlamer, Mardin Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Tuncay Akalp, Esenler Mardinliler Dernek Başkanı Av. Rıdvan Arslan, Marmara Mardinliler Dernek Başkanı Fuat Bodur, Mardin Nusaybin Dernek Başkanı Enver Akdeniz katıldı. AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta Mardinlilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve 24 Haziran seçimlerinde sağlam destek istedi. MİYAD Başkanı Abdulhakim Kaya AK Parti Zeytinburnu ilçe Başkanlığının ardından Bakırköy AK Parti ilçe başkanı Tülin Mazlumoğlu’nu da makamında ziyaret etti. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu’nda en çok nüfusa sahip olan Mardinlilerin sözcüleri STK’ların Başkan ve yöneticileri ülkemizi için adeta kader seçimi olan 24 Haziran öncesi AK Parti’yi ziyaret ettiler.

Zeytinburnu’nda ki Mardin Yöre Dernekleri ve MİYAD’ın da içinde bulunduğu bir grup AK Parti Zeytinburnu ilçe Başkanı Selami Delibalta ve yeni yönetimi ilçe binasında ziyaret ettiler ve hayırlı olsun temennisinde buldular. AK Parti’ye yapılan ziyarete, MİYAD Başkanı Abdulhakim Kaya, İstanbul Mardinliler Dernek Başkan Yrd. Beşir Sağlamer, Mardin Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Tuncay Akalp, Esenler Mardinliler Dernek Başkanı Av. Rıdvan Arslan, Marmara Mardinliler Dernek Başkanı Fuat Bodur, Mardin Nusaybin Dernek Başkanı Enver Akdeniz katıldı. AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta Mardinlilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve 24 Haziran seçimlerinde sağlam destek istedi. MİYAD Başkanı Abdulhakim Kaya AK Parti Zeytinburnu ilçe Başkanlığının ardından Bakırköy AK Parti ilçe başkanı Tülin Mazlumoğlu’nu da makamında ziyaret etti.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.