SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İYİ Parti Zeytinburnu’nda rekor üyelik için sahada…

GÜNDEM 25.04.2018 - 21:40, Güncelleme: 25.04.2018 - 21:40
 

İYİ Parti Zeytinburnu’nda rekor üyelik için sahada…

İYİ Parti Zeytinburnu ilçe Teşkilatı bir yandan 24 Haziran’daki Genel Seçimler için aralıksız çalışırken diğer yandan da Üye kayıtlarına hız kesmeden devam ediyor. 

İYİ Parti Zeytinburnu teşkilatı ilçemizin birçok noktasına kurduğu Standalarda partiye üyeliklere aralıksız devam ediyor. İYİ Parti ilçe Başkanı Ahmet Çelik, Farklı partilere üye olanların istifa edip partimize gelmeleri gerekiyor fakat duyumlarımıza göre bir partiye üye olduğunu bilmeyen fakat üye olan vatandaşlarımız var. Her partiden bize geliyorlar, geçmişte CHP, MHP ve AK Parti’ye oy vermiş birçok insandan partimize ilgi alaka var. Bizi memnun eden durumlardan bir tanesi de mevcut iktidardan ve düzenden sıkıntı duyanların üyelik için İYİ Parti’yi tercih etmeleri bizleri ziyadesiyle memnun ediyor dedi Başkan Çelik açıklamalarını şöyle sürdürdü. 25 Ekim 2017’de kurmuş olduğumuz İYİ Parti, halkımızın büyük teveccühü ile karşılanmıştır. Uzun süredir idari ve yargı tuzaklarıyla mücadele etmiş olan bu siyasal hareket, seçime doğru tekrar büyük bir hileyle karşılaşmış ve seçim dışı bırakılmak istenmiştir. Bu engeli aşma çabamızda, Cumhuriyet Halk Partisi’nin gösterdiği demokratik tavra teşekkür ederiz. Elbette, YSK’nın Türkiye’yi belirsizlik ortamına sürüklemesini istemezdik. Siyasi iktidarın da milletin iradesi yönünde bir tavır sergilemesini beklerdik. Bugün medyada ve çeşitli kesimlerde, İYİ Parti’nin de içerisinde olduğu senaryolar yer almaktadır. Genel Merkezimiz açıkladı. Bizler bu senaryoların içinde yokuz. İYİ Parti’nin adayı Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’dir. Bu yol nereye kadar giderse, oraya kadar gitmekte kararlıyız. Gene Başkanımızı Cumhurbaşkanı yapacağız dedi.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL    
İYİ Parti Zeytinburnu ilçe Teşkilatı bir yandan 24 Haziran’daki Genel Seçimler için aralıksız çalışırken diğer yandan da Üye kayıtlarına hız kesmeden devam ediyor. 

İYİ Parti Zeytinburnu teşkilatı ilçemizin birçok noktasına kurduğu Standalarda partiye üyeliklere aralıksız devam ediyor. İYİ Parti ilçe Başkanı Ahmet Çelik, Farklı partilere üye olanların istifa edip partimize gelmeleri gerekiyor fakat duyumlarımıza göre bir partiye üye olduğunu bilmeyen fakat üye olan vatandaşlarımız var. Her partiden bize geliyorlar, geçmişte CHP, MHP ve AK Parti’ye oy vermiş birçok insandan partimize ilgi alaka var. Bizi memnun eden durumlardan bir tanesi de mevcut iktidardan ve düzenden sıkıntı duyanların üyelik için İYİ Parti’yi tercih etmeleri bizleri ziyadesiyle memnun ediyor dedi

Başkan Çelik açıklamalarını şöyle sürdürdü. 25 Ekim 2017’de kurmuş olduğumuz İYİ Parti, halkımızın büyük teveccühü ile karşılanmıştır. Uzun süredir idari ve yargı tuzaklarıyla mücadele etmiş olan bu siyasal hareket, seçime doğru tekrar büyük bir hileyle karşılaşmış ve seçim dışı bırakılmak istenmiştir.

Bu engeli aşma çabamızda, Cumhuriyet Halk Partisi’nin gösterdiği demokratik tavra teşekkür ederiz. Elbette, YSK’nın Türkiye’yi belirsizlik ortamına sürüklemesini istemezdik. Siyasi iktidarın da milletin iradesi yönünde bir tavır sergilemesini beklerdik. Bugün medyada ve çeşitli kesimlerde, İYİ Parti’nin de içerisinde olduğu senaryolar yer almaktadır. Genel Merkezimiz açıkladı. Bizler bu senaryoların içinde yokuz. İYİ Parti’nin adayı Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’dir. Bu yol nereye kadar giderse, oraya kadar gitmekte kararlıyız. Gene Başkanımızı Cumhurbaşkanı yapacağız dedi. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL


 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.