SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Hırsızlar Olivium’a gelen turistleri bıktırdı

KÜLTÜR 25.04.2018 - 16:21, Güncelleme: 25.04.2018 - 16:21
 

Hırsızlar Olivium’a gelen turistleri bıktırdı

Zeytinburnu Olivum Outlet Alışveriş merkezini mesken tutan hırsızların hedefinde alış veriş için gelen turistlerin cüzdan ve çantaları var.

Zeytinburnu Olivum Outlet alışveriş merkezini mesken tutan hırsızların hedefinde turistler var. Alış veriş yapan Arap Turistlerin cep telefonlarını ve cüzdanlarını çaldıkları iddia edilen iki kadın Zeytinburnu emniyetine bağlı asayiş ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandılar.  İfadeleri alınan ve çıkardıkları mahkeme tarafından tutuklanan şahısların hırsızlık yaparken güvenlik kameraları tarından kaydedildikleri ortaya çıktı. Olivum Güvenliği tarafından Zeytinburnu Emniyetine yapılan şikayet üzerine Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen dedektifler hırsızlık olaylarını iki kadının gerçekleştirdiğini belirledi. Kimlikleri tespit edilen Nebahat K.(24)'nin daha önceden hırsızlık, yankesicilik suçlarından 25 kez, Eda Ü.(24) nün ise 14 kez geliş kaydı bulunduğu anlaşıldı. Zeytinburnu ilçe Emniyetine bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri iki şüpheliyi aynı alışveriş merkezi içinde kendilerine yeni bir kurban ararken gözaltına aldı. Şüphelilerin önce suçlamaları kabul etmedikleri, ancak İran'lı turist Rüya Mukthari'nin çantasını çalarken kameraların kaydettiği görüntüleri izlediklerinde suçlarını itiraf ettikleri öğrenildi. Şüphelilerin olayları firarda olan Tuğçe D. ile birlikte yaptıklarını itiraf ettikleri belirtildi. Aynı alışveriş merkezinde onlarca cep telefonu çaldıkları öğrenilen Nebahat K. ile Eda Ü. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.
Zeytinburnu Olivum Outlet Alışveriş merkezini mesken tutan hırsızların hedefinde alış veriş için gelen turistlerin cüzdan ve çantaları var.

Zeytinburnu Olivum Outlet alışveriş merkezini mesken tutan hırsızların hedefinde turistler var. Alış veriş yapan Arap Turistlerin cep telefonlarını ve cüzdanlarını çaldıkları iddia edilen iki kadın Zeytinburnu emniyetine bağlı asayiş ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandılar.  İfadeleri alınan ve çıkardıkları mahkeme tarafından tutuklanan şahısların hırsızlık yaparken güvenlik kameraları tarından kaydedildikleri ortaya çıktı.

Olivum Güvenliği tarafından Zeytinburnu Emniyetine yapılan şikayet üzerine Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen dedektifler hırsızlık olaylarını iki kadının gerçekleştirdiğini belirledi. Kimlikleri tespit edilen Nebahat K.(24)'nin daha önceden hırsızlık, yankesicilik suçlarından 25 kez, Eda Ü.(24) nün ise 14 kez geliş kaydı bulunduğu anlaşıldı.

Zeytinburnu ilçe Emniyetine bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri iki şüpheliyi aynı alışveriş merkezi içinde kendilerine yeni bir kurban ararken gözaltına aldı. Şüphelilerin önce suçlamaları kabul etmedikleri, ancak İran'lı turist Rüya Mukthari'nin çantasını çalarken kameraların kaydettiği görüntüleri izlediklerinde suçlarını itiraf ettikleri öğrenildi. Şüphelilerin olayları firarda olan Tuğçe D. ile birlikte yaptıklarını itiraf ettikleri belirtildi. Aynı alışveriş merkezinde onlarca cep telefonu çaldıkları öğrenilen Nebahat K. ile Eda Ü. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.