SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Gökalp’te Sokakları Fesleğen Kokusu Sardı

24.04.2018 - 19:12, Güncelleme: 24.04.2018 - 19:12
 

Gökalp’te Sokakları Fesleğen Kokusu Sardı

Baharın gelişini Fesleğen Şenliği ile kutlayan Zeytinburnu Belediyesi, Sümer Mahallesi'nden başladığı Hoş geldin Fesleğen Kokulu Bahar şenliğine Gökalp Mahallesinde devam etti. Gökalp’te binlerce vatandaşa fesleğen hediye edildi.

Baharı Fesleğen Şenliği ile karşılayan Zeytinburnu Belediyesi, bu yıl 10’uncusunu düzenlediği şenlik kapsamında ilçe sokaklarını tek tek dolaşarak vatandaşlara fesleğen hediye etti. Balkon ve pencere kenarlarının taze kokulu fesleğenlerle süslendiği mahallede, sarkıtılan boş sepetler fesleğenle doldu. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, Gökalp Mahale Muhtarı Celal Ertuğrul’unda katıldığı “Fesleğen Kokulu Bahar Hoş Geldin” adlı şenliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Dağıtım esnasında vatandaşlarla sohbet eden Başkan Aydın, mahalle sakinlerinin pencere ve balkonlardan sarkıttığı sepetleri fesleğenle doldurdu. Hediye edilen fesleğenlere ilgi gösteren vatandaşlar da geleneksel hale gelen bahar etkinliğinden oldukça memnun kaldı. Hanelerin ve mahallelerin fesleğen koktuğu şenlikle ilgili konuşan Başkan Aydın, Fesleğen Şenliği’nin mayıs ayı ortalarına kadar devam edeceğini açıkladı. Binlerce vatandaşın balkon ve pencere kenarlarını fesleğenle düzenlediği şenlik mayıs ayı ortalarına kadar devam edecek. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Baharın gelişini Fesleğen Şenliği ile kutlayan Zeytinburnu Belediyesi, Sümer Mahallesi'nden başladığı Hoş geldin Fesleğen Kokulu Bahar şenliğine Gökalp Mahallesinde devam etti. Gökalp’te binlerce vatandaşa fesleğen hediye edildi.

Baharı Fesleğen Şenliği ile karşılayan Zeytinburnu Belediyesi, bu yıl 10’uncusunu düzenlediği şenlik kapsamında ilçe sokaklarını tek tek dolaşarak vatandaşlara fesleğen hediye etti. Balkon ve pencere kenarlarının taze kokulu fesleğenlerle süslendiği mahallede, sarkıtılan boş sepetler fesleğenle doldu. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, Gökalp Mahale Muhtarı Celal Ertuğrul’unda katıldığı “Fesleğen Kokulu Bahar Hoş Geldin” adlı şenliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Dağıtım esnasında vatandaşlarla sohbet eden Başkan Aydın, mahalle sakinlerinin pencere ve balkonlardan sarkıttığı sepetleri fesleğenle doldurdu.

Hediye edilen fesleğenlere ilgi gösteren vatandaşlar da geleneksel hale gelen bahar etkinliğinden oldukça memnun kaldı. Hanelerin ve mahallelerin fesleğen koktuğu şenlikle ilgili konuşan Başkan Aydın, Fesleğen Şenliği’nin mayıs ayı ortalarına kadar devam edeceğini açıkladı. Binlerce vatandaşın balkon ve pencere kenarlarını fesleğenle düzenlediği şenlik mayıs ayı ortalarına kadar devam edecek.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.