SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu’nda 23 Nisan Töreninde gerginlik

GÜNDEM 23.04.2018 - 23:23, Güncelleme: 23.04.2018 - 23:23
 

Zeytinburnu’nda 23 Nisan Töreninde gerginlik

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 98. yıl dönümü, tüm yurtta olduğu gibi Zeytinburnu’nda da coşkuyla kutlandı. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için ilk resmi tören Kaymalık önündeki Atatürk anıtına çelenk koyma ile başladı. Protokol gereği anıta sadece Milli Eğitim Müdürü çelen koyabiliyor. Zeytinburnu Kaymakamlığı önünde başlayan kutlamalara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt, AK Parti ilçe Başkanı Abdül Selami Delibalta, CHP ilçe Başkanı Metin Doğan, İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Çelik, Meclis Üyeleri ile çok sayıda çocuk ve aileleri katıldı. Program Atatürk anıtına çelenk bırakma, saygı duruşu ve ardından istiklal marşının okunması ile başladı. Resmi Tören başlamadan CHP Zeytinburnu İlçe başkanı Metin Doğan ve beraberinde gelen partililer ellerindeki bayraklarla Protokol üyelerinin önüne geçip AKP halka hesap verecek, AKP zaten devletin içini boşalttı, Bizim elimizde bayrak var siz bayrağın önüne geçemezsiniz şeklinde sloganlar attılar.  Resmi tören biter bitmez alkışlar eşliğinde Atatürk Büstü önüne geçen CHP Zeytinburnu ilçe başkanı Metin Doğan şunları söyledi " Değerli arkadaşlarım AKP iktidarının 23 Nisan'a verdiği önem göndere çekilen TÜRK bayrağının eskiliğinden ortaya çıkıyor. İlçenin cadde ve sokaklarında 23 Nisan coşkusu gören var mı ? Milli Eğitim Müdürünün çelen sunmadaki acemiliği mi dersiniz içi boşaltılmış tören mi dersiniz ne derseniz deyin ama CHP iktidarında bunların hiç birisi olmayacak dedi" Kaymakamlık önündeki bu gergin törenin ardından Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezinde okulların katıldığı 23 Nisan etkinliği yapıldı. İlçemizde diğer bir etkinlikte Zeytinburnu Belediyesi tarafından Merkezefendi Parkı'nda düzenlenen çocuk festivaliydi. Çocuklardan bazıları belediye tarafından kurulan çadırlarda oyunlar oynarken bazıları da parkta salıncakta sallanmayı tercih etti. Ailelerin de keyifli anlar yaşadığı festivalde eğlence doruğa çıktı. Etkinlik için Zeytinburnu Belediyesine teşekkür eden aileler, "Her şey çok güzel oldu. Çocuklar bayramlarını doyasıya yaşadılar. Belediye yetkililerine teşekkür ederiz" diye konuştu. Çok eğlendiklerini belirten çocuklar da festival hiç bitmesin istedi.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 98. yıl dönümü, tüm yurtta olduğu gibi Zeytinburnu’nda da coşkuyla kutlandı. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için ilk resmi tören Kaymalık önündeki Atatürk anıtına çelenk koyma ile başladı. Protokol gereği anıta sadece Milli Eğitim Müdürü çelen koyabiliyor. Zeytinburnu Kaymakamlığı önünde başlayan kutlamalara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt, AK Parti ilçe Başkanı Abdül Selami Delibalta, CHP ilçe Başkanı Metin Doğan, İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Çelik, Meclis Üyeleri ile çok sayıda çocuk ve aileleri katıldı.

Program Atatürk anıtına çelenk bırakma, saygı duruşu ve ardından istiklal marşının okunması ile başladı. Resmi Tören başlamadan CHP Zeytinburnu İlçe başkanı Metin Doğan ve beraberinde gelen partililer ellerindeki bayraklarla Protokol üyelerinin önüne geçip AKP halka hesap verecek, AKP zaten devletin içini boşalttı, Bizim elimizde bayrak var siz bayrağın önüne geçemezsiniz şeklinde sloganlar attılar. 

Resmi tören biter bitmez alkışlar eşliğinde Atatürk Büstü önüne geçen CHP Zeytinburnu ilçe başkanı Metin Doğan şunları söyledi " Değerli arkadaşlarım AKP iktidarının 23 Nisan'a verdiği önem göndere çekilen TÜRK bayrağının eskiliğinden ortaya çıkıyor. İlçenin cadde ve sokaklarında 23 Nisan coşkusu gören var mı ? Milli Eğitim Müdürünün çelen sunmadaki acemiliği mi dersiniz içi boşaltılmış tören mi dersiniz ne derseniz deyin ama CHP iktidarında bunların hiç birisi olmayacak dedi"

Kaymakamlık önündeki bu gergin törenin ardından Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezinde okulların katıldığı 23 Nisan etkinliği yapıldı. İlçemizde diğer bir etkinlikte Zeytinburnu Belediyesi tarafından Merkezefendi Parkı'nda düzenlenen çocuk festivaliydi. Çocuklardan bazıları belediye tarafından kurulan çadırlarda oyunlar oynarken bazıları da parkta salıncakta sallanmayı tercih etti. Ailelerin de keyifli anlar yaşadığı festivalde eğlence doruğa çıktı. Etkinlik için Zeytinburnu Belediyesine teşekkür eden aileler, "Her şey çok güzel oldu. Çocuklar bayramlarını doyasıya yaşadılar. Belediye yetkililerine teşekkür ederiz" diye konuştu. Çok eğlendiklerini belirten çocuklar da festival hiç bitmesin istedi. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.