SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Demokrat Parti erken seçimi masaya yatırdı

GÜNDEM 21.04.2018 - 23:54, Güncelleme: 21.04.2018 - 23:54
 

Demokrat Parti erken seçimi masaya yatırdı

Demokrat Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığı olağan istişare toplantılarına devam ediyor. Erken seçim kararının ardından bu haftaki istişare toplantısına bu karar damgasını vurdu.

Dmokrat Parti Zeytinburnu ilçe Başkanlığında yapılan istişare toplantısına, DYP İl eski başkan yardımcısı ve ilçe DYP kurucularından Zülfikar Mustafa Aktaş, DP İl Başkan Yardımcıları Nimet Bulut, Burhan Sarıkaya, Tortu Taylan, Muharrem Angün ve partililer bu toplantıya katıldı. Divan olarak DP Zeytinburnu İlçe Başkanı Servet Hacıahmetoplu, Teşkilat Başkanı Onur Aslan, Bşk Yarımcısı Gökhan Mutlu, Kadın Kollar Başkanı Seviç İskurt Ay toplantıyı yönettiler. Toplantıda siyasi seçimde yapacakları ittifaklar, bu yönde alınan kararlar ve erken seçim masaya yatırıldı. Demokrat Parti Zeytinburnu istişare toplantısına İYİ Parti Zeytinburnu Teşkilat Başkanı Dursun Eryıldız’da katıldı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Demokrat Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığı olağan istişare toplantılarına devam ediyor. Erken seçim kararının ardından bu haftaki istişare toplantısına bu karar damgasını vurdu.

Dmokrat Parti Zeytinburnu ilçe Başkanlığında yapılan istişare toplantısına, DYP İl eski başkan yardımcısı ve ilçe DYP kurucularından Zülfikar Mustafa Aktaş, DP İl Başkan Yardımcıları Nimet Bulut, Burhan Sarıkaya, Tortu Taylan, Muharrem Angün ve partililer bu toplantıya katıldı.

Divan olarak DP Zeytinburnu İlçe Başkanı Servet Hacıahmetoplu, Teşkilat Başkanı Onur Aslan, Bşk Yarımcısı Gökhan Mutlu, Kadın Kollar Başkanı Seviç İskurt Ay toplantıyı yönettiler. Toplantıda siyasi seçimde yapacakları ittifaklar, bu yönde alınan kararlar ve erken seçim masaya yatırıldı.

Demokrat Parti Zeytinburnu istişare toplantısına İYİ Parti Zeytinburnu Teşkilat Başkanı Dursun Eryıldız’da katıldı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.